2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα υπερέχει σε αρκετά χαρακτηριστικά από το moto g αλλά τι να το κάνεις αν παιδεύεσαι να βρεις μια απλή εφαρμογή ..καμία εταιρία δεν παίρνει στα σοβαρά τα wιndows για να κάτσει να φτιάξει μια καλή έκδοση της εφαρμογής της ..άλλες καν δεν το σκέφτονται .Καλώς η κακώς τα wp έχουν πολύ δουλεία σε όλους τους τομείς , δεν ξέρω αν ασχολείσαι με προγραμματισμό αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα ... τόσα χρόνια δεν έχω δει καμία σημαντική εξέλιξη.Τώρα αν εσύ θες να επιμένεις ότι είναι καλύτερα από το android κανένα πρόβλημα , κάτσε να ψήσεις και λίγο καμιά εταιρία να ασχοληθεί.. Πες μου μια εφαρμογή παραγωγικοτητας όμως όχι εφαρμογή διασκέδασης που δν υπάρχει στο windows!
visualizer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 To κουράζεις πολύ... η ερώτηση σου είναι άτοπη μιας και από ότι καταλαβαίνω προσπαθείς να αναδείξεις τις προσωπικές σου απαιτήσεις ώστε να μας πείσεις ότι τα windows αξίζουν .Ας λήξουμε την συζήτηση εδώ μιας και είμαστε και οι δύο εκτός θέματος. 1
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δν προσπαθώ να πείσω κανέναν προσπαθώ απλά σ σου πω σε αυτά τα λεφτά κ ανάμεσα σε αυτές τι 2 συσκευές πιο αξίζει τα λεφτά του παραπάνω! Κ ναι καλύπτει τις ανάγκες μ ειμαι 2 βδομάδες με το XL κ ήμουν ανδροιδ flagship user!
visualizer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δν προσπαθώ να πείσω κανέναν προσπαθώ απλά σ σου πω σε αυτά τα λεφτά κ ανάμεσα σε αυτές τι 2 συσκευές πιο αξίζει τα λεφτά του παραπάνω! Κ ναι καλύπτει τις ανάγκες μ ειμαι 2 βδομάδες με το XL κ ήμουν ανδροιδ flagship user! ....
SIP1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μη ρισκάρεις να πάρεις android σε αυτά τα λεφτά, πάνε καλύτερα σε Windows Phone όπως το Lumia 640
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά η κανεις ότι δν καταλαβαίνεις η όντως υπάρχει πρόβλημα.. Το παιδί λέει εκναι αλος χρηστης κ το θέλει για απλά πράγματα ! Αφού μπόρεσε και ικανοποίησε τις απαιτήσεις ΜΟΥ καμα 95% ένας χρηστή που δν συμβιβαζόταν με τπτ άλλο εκτός το ΚΛΤΡΟ ανδροιδ smartphone που κυκλοφορούσε τότε μπορεί άνετα να ικανοποησει κ τον απλό χρηστή! Τωρα άμα θες να συνεχίσεις να φοράς παροπηδες και να μν κτλβνεις τι σ λενε οκ σταματάω εδω
Beerloah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν συνιστώ Android συσκευή, σε αυτό το budget. Πιο ορθή επιλογή, αυτή του να πας σε Microsoft Lumia. Θα συμφωνήσω με τον φίλο 2. 1Ohm. H επιχειρηματολογία του, πως είναι προτιμότερο να έχεις ένα smartphone με μικρή ποικιλία εφαρμογών, αλλά πολύ πιο σταθερό και με μεγαλύτερη τεχνική υποστήριξη (updates κτλπ), από το αντίστοιχο android, με βρίσκει άκρως θετικό. 1
visualizer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά η κανεις ότι δν καταλαβαίνεις η όντως υπάρχει πρόβλημα.. Το παιδί λέει εκναι αλος χρηστης κ το θέλει για απλά πράγματα ! Αφού μπόρεσε και ικανοποίησε τις απαιτήσεις ΜΟΥ καμα 95% ένας χρηστή που δν συμβιβαζόταν με τπτ άλλο εκτός το ΚΛΤΡΟ ανδροιδ smartphone που κυκλοφορούσε τότε μπορεί άνετα να ικανοποησει κ τον απλό χρηστή! Τωρα άμα θες να συνεχίσεις να φοράς παροπηδες και να μν κτλβνεις τι σ λενε οκ σταματάω εδω Σίγουρα δεν διαφωνώ ..για κάποιον που θέλει απλά να πάρει ένα smartphone για να μιλάει και να μπεί λίγο facebook το lumia είναι τέλειο ..αν θέλει κάτι παραπάνω θα πρέπει να πάει σε android. Δεν συνιστώ Android συσκευή, σε αυτό το budget. Πιο ορθή επιλογή, αυτή του να πας σε Microsoft Lumia. Θα συμφωνήσω με τον φίλο 2. 1Ohm. H επιχειρηματολογία του, πως είναι προτιμότερο να έχεις ένα smartphone με μικρή ποικιλία εφαρμογών, αλλά πολύ πιο σταθερό και με μεγαλύτερη τεχνική υποστήριξη (updates κτλπ), από το αντίστοιχο android, με βρίσκει άκρως θετικό. Σταθερό σε τι?μπορείς να το εξηγήσεις αυτό που λες η απλά πετάς λέξεις στο αέρα ? Τα updates είναι τα περισσότερα διορθώσεις προβλημάτων ..ασχέτως πως τα παρουσιάζουν .
SIP1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα δεν διαφωνώ ..για κάποιον που θέλει απλά να πάρει ένα smartphone για να μιλάει και να μπεί λίγο facebook το lumia είναι τέλειο ..αν θέλει κάτι παραπάνω θα πρέπει να πάει σε android. Σταθερό σε τι?μπορείς να το εξηγήσεις αυτό που λες η απλά πετάς λέξεις στο αέρα ? Τα updates είναι τα περισσότερα διορθώσεις προβλημάτων ..ασχέτως πως τα παρουσιάζουν . Δηλαδή θεωρείς το memory leak στο Lollipop ότι δεν είναι σημαντικό ?
visualizer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή θεωρείς το memory leak στο Lollipop ότι δεν είναι σημαντικό ? Φυσικά και είναι σημαντικό αλλά έχει διορθωθεί στον μεγαλύτερο βαθμό.
Beerloah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα δεν διαφωνώ ..για κάποιον που θέλει απλά να πάρει ένα smartphone για να μιλάει και να μπεί λίγο facebook το lumia είναι τέλειο ..αν θέλει κάτι παραπάνω θα πρέπει να πάει σε android. Σταθερό σε τι?μπορείς να το εξηγήσεις αυτό που λες η απλά πετάς λέξεις στο αέρα ? Τα updates είναι τα περισσότερα διορθώσεις προβλημάτων ..ασχέτως πως τα παρουσιάζουν . Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να έχεις πιο ευγενικό ύφος. Τι ακριβώς θέλεις να σου αναλυθεί; Η σταθερότητα των Windows Lumia; Σταθερό για τα λεφτά του. Δεν κολλάει, δεν έχει προβλήματα όπως άλλα Android, (βλέπε: κάτι Samsung Galaxy core κτλπ). Τα updates κύριος, είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για αγορά smartphone. Δες την υποστήριξη της Motorola / Google σε updates, δες και της Samsung και θα καταλάβεις. Αν για εσένα είναι ασήμαντο κομμάτι, πάω πάσο. Η πλειοψηφία των mid-range android κολλάνε. Με εξαίρεση μερικά motorola. Οπότε μια καλή λύση είναι τα Microsoft Lumia. Καλό είναι πρωτού επιτεθείς σε κάποιον, να βάζεις το μυαλό σου στη μέγιστη λειτουργία του. 2
SIP1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Φυσικά και είναι σημαντικό αλλά έχει διορθωθεί στον μεγαλύτερο βαθμό. Αρα τα updtes είναι σημαντικά, ανεξαρτήτως με το τι έχουν, αλλιώς πολλές συσκευές με το memory leak θα έμεναν. Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να έχεις πιο ευγενικό ύφος. Τι ακριβώς θέλεις να σου αναλυθεί; Η σταθερότητα των Windows Lumia; Σταθερό για τα λεφτά του. Δεν κολλάει, δεν έχει προβλήματα όπως άλλα Android, (βλέπε: κάτι Samsung Galaxy core κτλπ). Τα updates κύριος, είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για αγορά smartphone. Δες την υποστήριξη της Motorola / Google σε updates, δες και της Samsung και θα καταλάβεις. Αν για εσένα είναι ασήμαντο κομμάτι, πάω πάσο. Η πλειοψηφία των mid-range android κολλάνε. Με εξαίρεση μερικά motorola. Οπότε μια καλή λύση είναι τα Microsoft Lumia. Καλό είναι πρωτού επιτεθείς σε κάποιον, να βάζεις το μυαλό σου στη μέγιστη λειτουργία του. Από τότε που η Motorola ανήκει στη Lenovo, το θέμα των updates άλλαξε, όχι πολύ αλλά και πάλι. Για αυτό και προτείνω το Lumia 640 γιατί είναι Windows 10 ready και future proof με μελλοντικές αναβαθμίσεις, έτσι και αλλιώς η Microsoft υπόσχεται 36 μήνες (3 χρόνια) αναβαθμίσεις. 1
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Κολλημενα μυαλα δν μπορεις να τους αλλαξεις αποψη εχουν πιασει μια πλατφορμα και την θεωρουν ως την κλτρη!Ναι πολυ καλη με αψογο μυλτιτασκ αλλα οχι για entry level κινητα!Δουλεψε τα ΟΛΑ οπως εχω κανει κ εγω, κ οχι για 5 λεπτα αλλα πανω απο μηνα, κ μετα γραψε φανατισμενα σε τεχνολογικο φορουμ!Προσπαθουμε να εχουμε ολοκληρομενη αποψη για να προτινουμε το κλτρο στα ατομα που δν ασχολουνται κ τοσο οχι να προσηλυτισουμε ατομα στν "αιρεση" μας!!
visualizer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Λόγω της δουλείας μου αλλά και από προσωπική περιέργεια έχω δουλέψει κάθε είδους συσκεύη ,έχω προγραμματίσει για android , ios και windows οπότε αυτό που λες δεν στέκει. Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να έχεις πιο ευγενικό ύφος. Τι ακριβώς θέλεις να σου αναλυθεί; Η σταθερότητα των Windows Lumia; Σταθερό για τα λεφτά του. Δεν κολλάει, δεν έχει προβλήματα όπως άλλα Android, (βλέπε: κάτι Samsung Galaxy core κτλπ). Τα updates κύριος, είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για αγορά smartphone. Δες την υποστήριξη της Motorola / Google σε updates, δες και της Samsung και θα καταλάβεις. Αν για εσένα είναι ασήμαντο κομμάτι, πάω πάσο. Η πλειοψηφία των mid-range android κολλάνε. Με εξαίρεση μερικά motorola. Οπότε μια καλή λύση είναι τα Microsoft Lumia. Καλό είναι πρωτού επιτεθείς σε κάποιον, να βάζεις το μυαλό σου στη μέγιστη λειτουργία του. Δεν είσαι αναγκασμένος να μου απαντήσεις , αν δεν σου αρέσει το ύφος μου είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα. Κάθε συσκεύη έχει τα όρια της και δεν έξαρταται μόνο από το λειτουργικό σύστημα η γενική απόδοση πράγμα που φαίνεται να το αγνοείς η δεν το γνωρίζεις ?...Υπάρχουν πολλοί χρήστες που αγοράζουν android με 100 ευρώ και περιμένουν τον ουρανό με τα άστρα δυστιχώς δεν είναι έτσι , όσο κάλο να είναι το λειτουργικό ύπαρχουν όρια όπως ανέφερα προηγουμένως. Πολλές φορές ευθύνονται οι εταιρίες γιατί όπως φαντάζομαι γνωρίζεις ότι οι περισσότερες δεν τρέχουν την stock έκδοση αλλά φορτώνουν χίλιες δυό βλακείες δικίες τους.To moto e και το moto g είναι απο τις καλύτερες συσκευές στα χρήματα τους , ουσιαστικά τρέχουν την stock version και δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα . Δεν μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω την έκφραση " Σταθερό για τα λεφτά του ".. Υ.Γ Δεν γίνεται κάθε τυχαίoς καταστευαστής να βγάζει ένα χρέπι να του φορτώνει android και μετά να λέμε κολλάει το android.. Όσο για το μυαλό να ξέρεις ότι ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε την μέγιστη λειτουργία του..κάτσε ψάξτo λίγο , είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα .
Beerloah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Λόγω της δουλείας μου αλλά και από προσωπική περιέργεια έχω δουλέψει κάθε είδους συσκεύη ,έχω προγραμματίσει για android , ios και windows οπότε αυτό που λες δεν στέκει. Δεν είσαι αναγκασμένος να μου απαντήσεις , αν δεν σου αρέσει το ύφος μου είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα. Κάθε συσκεύη έχει τα όρια της και δεν έξαρταται μόνο από το λειτουργικό σύστημα η γενική απόδοση πράγμα που φαίνεται να το αγνοείς η δεν το γνωρίζεις ?...Υπάρχουν πολλοί χρήστες που αγοράζουν android με 100 ευρώ και περιμένουν τον ουρανό με τα άστρα δυστιχώς δεν είναι έτσι , όσο κάλο να είναι το λειτουργικό ύπαρχουν όρια όπως ανέφερα προηγουμένως. Πολλές φορές ευθύνονται οι εταιρίες γιατί όπως φαντάζομαι γνωρίζεις ότι οι περισσότερες δεν τρέχουν την stock έκδοση αλλά φορτώνουν χίλιες δυό βλακείες δικίες τους.To moto e και το moto g είναι απο τις καλύτερες συσκευές στα χρήματα τους , ουσιαστικά τρέχουν την stock version και δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα . Δεν μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω την έκφραση " Σταθερό για τα λεφτά του ".. Υ.Γ Δεν γίνεται κάθε τυχαίoς καταστευαστής να βγάζει ένα χρέπι να του φορτώνει android και μετά να λέμε κολλάει το android.. Όσο για το μυαλό να ξέρεις ότι ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε την μέγιστη λειτουργία του..κάτσε ψάξτo λίγο , είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα . Είμαστε σε ένα ιντερνετικό - δημοκρατικό forum, που υπάρχουν ποικίλες απόψεις. Αν εσένα σου αρέσει να διαφωνείς με εφηβικές ατάκες, κράτα τες για τον εαυτό σου, εκτός και αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή κάποιου Moderator, για να σε στείλει διακοπές. Δεν έχω καμία διάθεση, να σπαταλήσω επιπλέον χρόνο και να σου απαντήσω παραπάνω. Καθώς θα το θεωρούσα μέγιστο ατόπημα, έπειτα και από το τελευταίο σου post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις