Samsung69 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καλημερα θελω να αγορασω ενα τετραπυρηνο samsung στα 100-120 ευρω με μικρη οθονη.δε θελω παντοφλα γιατι εχω ηδη ενα κινητο παντοφλα στην ακρη.ποιο μοντελο μου προτεινετε απο e-shop η σκρουτζ?ευχαριστω..
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Samsung Galaxy Grand Neo Plus. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο...
Prospector8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Σε αυτες τις τιμες θα σου προτεινα αυτο http://www.skroutz.gr/s/6555820/LG-Spirit-3G-8GB.htmlκαι αν σου φαινεται μεγαλη η 4.7" (ιδανικη ειναι αλλα anyway) τοτε για 4.5" πας για MOTO E Και τα δυο εχουν lollipop εκδοση android,και ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους.
Prospector8 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σορυ δεν πρόσεξα την λεξη Samsung καθόλου.. Με τοσα bloatware που εχει, και ειδικά σε αυτη τη μικρη κατηγορία δεν νομίζω πως ειναι και η καλύτερη επιλογή η Samsung σε αυτα τα λεφτα.. 1
panos- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ αυτό πιστεύω αλλα γούστα είναι αυτά. Σε αυτά τα λεφτά Lumia είναι ή μόνη λύση.
newsformobiles Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Σ'αυτά τα λεφτά, αν θέλεις να πάρεις κάτι που δεν θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που το πήρες ή θα πάρεις windows ή κινέζο. Ότι άλλο και ειδικά samsung, άστο καλύτερα.
GianniSM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Φίλε Σάμμυ σε αυτά τα λεφτά απλά ΔΕΝ αγοράζεις, Από android πας σε Moto E σε αυτά τα χρήματα
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Φίλε Σάμμυ σε αυτά τα λεφτά απλά ΔΕΝ αγοράζεις, Από android πας σε Moto E σε αυτά τα χρήματα και το moto e το παρατησε η motorola απο οτι φαινεται δν θα δωσει Update ουτε στο 1gen ουτε sto 2gen... Οποτε αποψη μου lumia σε χαμηλες τιμες κατω απο 150 η κινεζο για να πιασουν τοπο τα λεφτα σου!
visualizer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 και το moto e το παρατησε η motorola απο οτι φαινεται δν θα δωσει Update ουτε στο 1gen ουτε sto 2gen... Οποτε αποψη μου lumia σε χαμηλες τιμες κατω απο 150 η κινεζο για να πιασουν τοπο τα λεφτα σου! Yπάρχει και το moto g κάτω από 150 ...μακράν ανώτερο από οποιοδήποτε lumia.
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Yπάρχει και το moto g κάτω από 150 ...μακράν ανώτερο από οποιοδήποτε lumia. Moto g 1gen??άντε και το 2rd σ λέω εγώ! Ανώτερο από το Lumia 640 που είναι σε ίδιες ίντσες σε τι είναι κλτρο ένα πες μου μόνο εκτός από το στορε που δν είναι πρόβλημα του κινητού αλλά τω developers!!
visualizer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moto g 1gen??άντε και το 2rd σ λέω εγώ! Ανώτερο από το Lumia 640 που είναι σε ίδιες ίντσες σε τι είναι κλτρο ένα πες μου μόνο εκτός από το στορε που δν είναι πρόβλημα του κινητού αλλά τω developers!! To ένα τρέχει windows ενώ το άλλο android .. και αναφέρεις το store λες και δεν είναι κάτι σημαντικό...΄ Όσο για το 2nd gen έχουμε μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης , καλύτερη μπροστινή κάμερα και ότι ανέφερα παραπάνω.
GianniSM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Γενικά το να μου πετάνε τα WP και να θεωρούν το store ασήμαντο δείχνει μεγάλη ασχετοσύνη. Δεν είμαι εναντίον τους, αλλά μόνο εφόσον μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις αυτού που θέλει το κινητό. Σε αυτά τα χρήματα προφανώς θα γίνουν παραχωρήσεις. Η επιλογή στο που ανήκει σε αυτόν που πληρώνει.
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλύτερη μπροστινή κάμερα..ΟΚ! δν βγάζω σελφιες οποτε δν το ξέρω είναι η αλήθεια! Και σημαντικό δν είναι για κάποιον που δν παίζει games γιατί ότι εφαρμογή θέλεις επίσημη η ανεπίσημη υπάρχει στο windows store που κάνει άριστα την δουλεια της! Οποτε το επιχείρημα σ είναι κλτρη μπροστινή κάμερα από ότι κατάλαβα.. Το ότι είναι android vs windows δν το καθηστα κανένα από τα δυο ανώτερο κ είναι μεγάλη ιστορία το πιο κ γτ είναι κλτρο το οποίο πάει σε άλλο θέμα! Έχουμε κ λέμε το Moto g 2rd είναι 30 ευρο πιο πάνω από το 640 και ξεφεύγει κατά πολύ από την τιμή του θέματος! Οποτε κύριος ανταγωνιστης είναι το Moto g1! Έχουμε κ λέμε υπέρ 640 -κλτρη οθόνη πιο φωτεινή κλτρα χρήματα -κλτρη κ αποσπομενη μπαταρια -μακράν κλτρη κάμερα κ software camera έχει απλά το κλτρο -πιο smooth με 0 lagg κ το μότο g meta tn lollipop άρχισε τα λαγγακια κ τα κολλήματα κατά πολύ -κλτρη κατασκευή -θεωρητικά ίδιες επιδωσεις αλλά λόγο του πιο ελαφρύ λειτουργικό είναι υπέρ του 640 κ αυτό! -dual sim η lte -update οχι σαν το μότο γ1 που το παράτησε η μοτορολα -για παραπάνω αποθηκευτικό χώρο πρπει να ανέβεις +20 ευρο οποτε η διαφορα τιμής πάει στον θεό -περνει κάρτα sd κ μποεις να αποθηκεύεις ότι εφαρμογή θες εκεί κ δν είναι αν το ανδροιδ που σε εμποδίζει σε μερικά! Υπέρ μότο γ1 - κλτρη μπροστινή καμερα - παιχνίδια στο play store! Υπέρ μότο g2 -περνει κ αυτό κάρτα sd οποτε δν είναι υπέρ ούτε κατά -μπροστινό ηχείο Και τιμή +35€ δλδ πάμε στα 170+ Ναι έχεις δίκαιο είναι βάζει κάτω κάθε λυμια!! Γενικά το να μου πετάνε τα WP και να θεωρούν το store ασήμαντο δείχνει μεγάλη ασχετοσύνη. Δεν είμαι εναντίον τους, αλλά μόνο εφόσον μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις αυτού που θέλει το κινητό. Σε αυτά τα χρήματα προφανώς θα γίνουν παραχωρήσεις. Η επιλογή στο που ανήκει σε αυτόν που πληρώνει.Και δν λέω οτ δν έχει ελειψεις η εικαι ασήμαντο αυτό απλά έχει ελειψεις μόνο σε παιχνίδια κ αυτό σιγά σιγά κλεινει στα γνωστά τούαχιστον. Για κανένα λόγο δν ειμαι fan boy Microsoft ειμαι τελείως αντικειμενικός για low budget einai wp για ακριβά android είχα άπειρες ναυαρχοδες android κ μ αρέσει πολύ πιο πολύ από wp απλά είναι κλτρο να θυσιασεις κάποιες εφαρμογές για ένα κλτρο κινητό σε ΟΛΑ κ για κλτρη υποστοριξη που πάει να πει θα σ κρατήσει κ παραπάνω! Άποψη μ ο καθνας έχει την δικιά του αλλά δν μπορώ να ακούω μάλλον διαβαζω σχόλια σαν τα από πανω Σορυ για το μεγάλο ποστ 1
visualizer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα υπερέχει σε αρκετά χαρακτηριστικά από το moto g αλλά τι να το κάνεις αν παιδεύεσαι να βρεις μια απλή εφαρμογή ..καμία εταιρία δεν παίρνει στα σοβαρά τα wιndows για να κάτσει να φτιάξει μια καλή έκδοση της εφαρμογής της ..άλλες καν δεν το σκέφτονται .Καλώς η κακώς τα wp έχουν πολύ δουλεία σε όλους τους τομείς , δεν ξέρω αν ασχολείσαι με προγραμματισμό αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα ... τόσα χρόνια δεν έχω δει καμία σημαντική εξέλιξη.Τώρα αν εσύ θες να επιμένεις ότι είναι καλύτερα από το android κανένα πρόβλημα , κάτσε να ψήσεις και λίγο καμιά εταιρία να ασχοληθεί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις