babyonboard Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οτι λεει ο τιτλος και στο παρακατω link http://store.steampowered.com/sale/tomb-raider Περιεχει ολη τη βιβλιοθηκη σε τιλους του Tomb Raider που βγηκαν ποτε σε PC περιλαμβανοντας το Reboot το 2013 και το διαδυκτυακο Lara Croft and the guardian of Light Εχει 36 packages συνολικα Enjoy ! 4
zodiak bam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εχω 15.02 στο paypal φτου ξερεις μεχρι ποτε θα ισχυει η προσφορα?
bill987 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μπορούμε να πληρώσουμε κανονικά με χρεωστική - πιστωτική ????
gamanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Είχα κάτι λεφτά από μια επιστροφή στο Paypal, δεν έχω παίξει ποτέ tomb raider, δεν είμαι καν casual gamer, δε γαβγιέται, YOLO Ευχαριστώ για την προσφορά - ενημέρωση 1
zodiak bam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Είχα κάτι λεφτά από μια επιστροφή στο Paypal, δεν έχω παίξει ποτέ tomb raider, δεν είμαι καν casual gamer, δε γαβγιέται, YOLO Ευχαριστώ για την προσφορά - ενημέρωση δε στελενεις και σε μενα τα 97 λεπτα που μου λειπουν :P
gamanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να στα στείλω ρε φιλαράκι αλλά που ξέρω ότι δε θα πάρεις τη δόση σου; :P Έλα pm 4
zodiak bam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να στα στείλω ρε φιλαράκι αλλά που ξέρω ότι δε θα πάρεις τη δόση σου; :P Έλα pm
iCyd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μπορούμε να πληρώσουμε κανονικά με χρεωστική - πιστωτική ???? Πληρωνεις κανονικα και με καρτα
panoskatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τα 3 πρώτα ήταν με διαφορά τα καλύτερα με το 2 να είναι στην κορυφή. Από το 4 άρχισε να χαλάει μέχρι που έφτασαν στο σημείο να κοιτάνε τα γραφικά και τα εισαγωγικά βίντεο και το gameplay να πηγαίνει περίπατο. Το τελευταίο πάντως που λεγόταν σκέτο tomb raider ήταν αρκετά καλό. Έχω την εντύπωση ότι σε windows 7 οι πρώτοι τίτλοι ίσως έχουν θέμα συμβατότητας. Τα 15 ευρώ τα αξίζει η συλλογή. *edit : μόνο για μια ημέρα ήταν η προσφορά? Μόλις άνοιξα το λινκ και βλέπω 79 ευρώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα