Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάντο enable και ξεκίνα το recovery. Στο βιντεο όμως λειτουργει αν και μετα βγαζει σφαλμα που δεν φαινεται καθαρα τι γραφει εκτος αν μπουταρει απο dvd.

Δημοσ.

Τελικά μπήκα στο hp recovery menu και έγινε το φορμάτ χωρίς πολύ χρόνο (ένα 20λεπτο πήρε). Ελπίζω να διαγράφηκαν τα πάντα.

Δημοσ.

Νομιζω εχει επιλογη το recovery να μην κανει install drivers/software.Ισως μπουταρω μετα απο ενα g7 να δω τι γραφει

Δημοσ.

Έγιναν οι ρυθμίσεις κανονικά, όλα οκ, ο δίσκος άδειασε τελείως ΑΛΛΑ έχω το ίδιο wallpaper που είχα και πριν και δεν είναι κάποιο των windows. :huh:

Αυτό που με νοιάζει πάντως είναι να λειτουργεί σωστά με το θέμα των updates γιατί αυτό ήταν ο λόγος του φορμάτ μιας και έβγαζε συνεχώς σφάλματα και το γονατιζε.

Δημοσ.

Δεν εχει το wallpaper των windows γιατί φορτώνει το image της hp που βάζει το δικό της.

@XronisR έχει επιλογή να 'ολική' επαναφορα με τα πάντα όλα και επιλογή να βάλει μονο τα windows και τους drivers. Έτσι ήταν στο G6 μου.

Δημοσ.

Μπορεί να το κρατησε, πάντως 2 φορές που έκανα recovery έβαζε το δικό του wallpaper.

Δημοσ.

Άλλαξε και την υπογραφή σε windows 8.1 και είσαι εντάξει! :-D

Δημοσ.

Όχι ρε συ, είναι δικό μου από το ιντερνετ κατεβασμένο, μια Ferrari συγκεκριμένα.

Τα windows 10 με την σύνδεση που κάνεις μέσου outlook κρατάει και της ρυθμίσεις σου στο cloud,όπως κάνει και το chrome εδώ και καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...