panos2171 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...Με το που το κάνω disable δε μπορεί να κάνει boot από usb...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Κάντο enable και ξεκίνα το recovery. Στο βιντεο όμως λειτουργει αν και μετα βγαζει σφαλμα που δεν φαινεται καθαρα τι γραφει εκτος αν μπουταρει απο dvd.
panos2171 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τελικά μπήκα στο hp recovery menu και έγινε το φορμάτ χωρίς πολύ χρόνο (ένα 20λεπτο πήρε). Ελπίζω να διαγράφηκαν τα πάντα.
XronisR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω εχει επιλογη το recovery να μην κανει install drivers/software.Ισως μπουταρω μετα απο ενα g7 να δω τι γραφει
panos2171 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Έγιναν οι ρυθμίσεις κανονικά, όλα οκ, ο δίσκος άδειασε τελείως ΑΛΛΑ έχω το ίδιο wallpaper που είχα και πριν και δεν είναι κάποιο των windows. Αυτό που με νοιάζει πάντως είναι να λειτουργεί σωστά με το θέμα των updates γιατί αυτό ήταν ο λόγος του φορμάτ μιας και έβγαζε συνεχώς σφάλματα και το γονατιζε.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχει το wallpaper των windows γιατί φορτώνει το image της hp που βάζει το δικό της. @XronisR έχει επιλογή να 'ολική' επαναφορα με τα πάντα όλα και επιλογή να βάλει μονο τα windows και τους drivers. Έτσι ήταν στο G6 μου.
panos2171 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Όχι ρε συ, είναι δικό μου από το ιντερνετ κατεβασμένο, μια Ferrari συγκεκριμένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να το κρατησε, πάντως 2 φορές που έκανα recovery έβαζε το δικό του wallpaper.
panos2171 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Mάλλον. Πάντως τώρα έστρωσε και είναι όπως το πήρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Άλλαξε και την υπογραφή σε windows 8.1 και είσαι εντάξει!
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Όχι ρε συ, είναι δικό μου από το ιντερνετ κατεβασμένο, μια Ferrari συγκεκριμένα. Τα windows 10 με την σύνδεση που κάνεις μέσου outlook κρατάει και της ρυθμίσεις σου στο cloud,όπως κάνει και το chrome εδώ και καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα