Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω φορματ στο λαπτοπ της υπογραφής. Μπήκα στο recovery menu και στην επιλογή όπου διαγράφονται όλα τα αρχεία και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση θέλει 5-6 ώρες. Πως θα το φορμαρω χωρίς όλη αυτή την αναμονή;

Δημοσ.

Είχε τα 8 ή τα 8.1? Κατέβασε τα 8.1 από Source.png Πηγή: εδώ

και θα ενεργοποιηθουν αυτόματα με το κλειδί που βρίσκεται στο bios.

Δημοσ.

Τα 8.1 ναι. Τα περνάω με φλασακι;

Όσο για το χρόνο μου το γραφε και όταν το επέλεξα ότι θα χρειαστεί ώρες. Σε ένα μισάωρο ήταν στο 7%.

Δημοσ.

Όσο για το χρόνο μου το γραφε και όταν το επέλεξα ότι θα χρειαστεί ώρες. Σε ένα μισάωρο ήταν στο 7%.

Τι επιλογή είναι αυτή από ποιο πρόγραμμα σου το βγάζει,για να κάνει τόση ώρα ξανά γράφει σε κάθε μέρος του δίσκου,secure/full format, για επιβεβαίωση ότι είναι οκ ο δίσκος.

(κατά κανόνα κανένας ποια δεν το κάνει αυτό)

Δεν έχει επιλογή να το προσπεράσει αυτό;

Ναι κατέβασε το usb/dvd download tool της microsoft και θα σου φτιάξει usb για να κάνεις εγκατάσταση,κράτα τα σημαντικά σου αρχεία σε κάναν άλλο δίσκο μην κάνεις καμιά στραβή.

Δημοσ.

Τα 8.1 ναι. Τα περνάω με φλασακι;

Ναι,εχει επιλογη να τα περασει σε φλασακι το πρόγραμμα της microsoft. Κατεβασε πρωτα τους drivers αν και θα τους βρουν τα windows. Θα απαλλαγείς και απο τη σαβούρα της HP.

Δημοσ.

Θέμα με την εγγύηση παίζει; Αν και έχει περάσει χρόνος οπότε μάλλον έληξε.

Drivers φαντάζομαι θα βρει αυτόματα, δε νομίζω να έχω εκεί πρόβλημα.

Δημοσ.

Όχι η εγγύηση αφορά μόνο το hardware. Σε g6 τα 8.1 βρηκαν πολλούς αυτόματα εκτός απο τον ήχο και το wireless button.

Δημοσ.

Τα κατεβάζω, τα περνάω και βλέπουμε...

Όντως η σαβούρα της hp θα ταν πολύ καλό να φύγει από τη στιγμή άλλωστε που δε θα χω θέμα με ενεργοποίηση των Windows.

Δημοσ.

Εντάξει και να πέρναγε η σαβουρα που συμφωνώ 100 % μπορείς να τα βγάλεις και μόνος σου τα προγράμματα δεν ειναι δηλαδή κατι που " κολλαει " επάνω στα windows στο control panel μπορεις να τα βγάλεις ολα

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι πολλά από αυτα τα προγραμματα που φορτωνει η hp στα λαπτοπ είναι άχρηστα πχ hp games, trial antivirus-office,hp support assistant, evernote κτλ. Θελεις μιση ωρα και να βγαλεις.

Δημοσ.

Αν πατήσεις format στο partition 4 γίνεται? Στο λεπτομέριες τι αναφερει? Λογικά ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε gpt και όχι mbr.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...