Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ, 

μια παρέα 5 ανδρών αποφασίσαμε να επισκεφθούμε την Ινδία 15 με 29 Νοεμβρίου (14 μέρες). Επειδή σχεδόν κανένας δεν γνωρίζει τίποτα για την Ινδία έχω αναλάβει να συγκεντρώσω πληροφορίες για το ταξίδι μας.

Έχουμε σκοπό λοιπόν να φτάσουμε Νεο Δελχί, να μείνουμε εκεί 2-3 μέρες και μετά να πάμε Άγκρα ελέω Ταζ Μαχάλ  Τζαιπούρ , Βαρανάσι και να φύγουμε απο Μουμπάι (Βομβάη). Όσοι έχετε πάει τι προτείνετε; Πως να ταξιδέψουμε στις πόλεις; Μήπως να προτιμήσουμε άλλες πόλεις; Είναι καλό να νοικιάσουμε οδηγό και αμάξι και πόσο κοστίζει; Πόσες μέρες χρειαζόμαστε σε κάθε πόλη; Τι να δούμε; Άλλες πληροφορίες;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπέροχο ταξίδι, αλλά πας σε μια τεράστεια χώρα για πολύ λίγες μέρες. Στη θέση σου θα αφιέρωνα τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Έχε υπόψην σου οτι η απόσταση Jaipur - Varanasi είναι γύρω στα 850 χλμ και Varanasi - Mumbai πάνω σπό 1,500  επομένως οδικώς θα χρειαστεί πολύ κόπο και χρόνο. Στη θέση σου θα έμενα στο τρίγωνο Delhi - Jaipur - Varanasi και θα κοιτούσα για Katmandu που είναι πολύ πιο κοντά από οτι η Mumbai. Σε τέτοιες χώρες το city hopping γίνεται με νυχτερινά τρένα, αλλά στην Ινδία προετοιμάσου για σουρεάλ καταστάσεις. Εάν δεν έχεις χρόνο να χάσεις υπάρχουν και πάνφθηνες εσωτερικές πτήσεις. Κάνε οπωσήποτε τα εμβόλια που χρειάζεσαι και θα σου πρότεινα να κάνεις και μια ταξιδιωτική ασφάλεια για να είσαι άνετος οτι και αν συμβεί.

Δες εδώ: http://www.roughguides.com/destinations/asia/india/

• Like 2
Δημοσ.

αν νοικιασεις αμαξι, αγορασε ενα μπαστουνι για το τιμονι απο καπου που θα σιγουρευτεις οτι δεν εχει σχεση με τον "ιδιοκτητη"

μεχρι στιγμης στην Ελλαδα δεν εχει παρατηρηθει κατι 100% σιγουρο...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

να σας ενημερώσω οτι πήγαμε τελικά Φεβρουάριο, ήταν το καλύτερο και το χειρότερο ταξίδι της ζωής μου. Όποιος θέλει πληροφορίες μπορώ να του απαντήσω.

Δημοσ.

Zio τι εννοείς τι να πας να κάνεις; Ότι θα έκανες και σε κάθε άλλο μέρος του κόσμου. Για πες ts τι έγινε; Με ενδιαφέρει πολύ γιατί αργά ή γρήγορα θα κάνω και εγώ ένα ταξίδι στην Ινδια.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πας να κάνεις στην Ινδία;!

Να δοκιμάσεις εάν πιάνουν τα εμβόλια :P

Πλάκα, πλάκα τέτοιες χώρες χαβούζες ούτε από πάνω με το αεροπλάνο. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Zio τι εννοείς τι να πας να κάνεις; Ότι θα έκανες και σε κάθε άλλο μέρος του κόσμου. Για πες ts τι έγινε; Με ενδιαφέρει πολύ γιατί αργά ή γρήγορα θα κάνω και εγώ ένα ταξίδι στην Ινδια.

Κάποιοι προορισμοί μου φαίνονται κάπως άκυροι, αλλά προφανώς κάθε ένας το βλέπει αλλιώς :)

Δημοσ.

Ντάξει εσείς να πάτε στο Μανχάταν και στο Ντουμπάι να θαυμάσετε τους πλούσιους και τα λεφτά τους. Εμπειρία ζωής, όχι αστεία.

Δημοσ.

Ντάξει εσείς να πάτε στο Μανχάταν και στο Ντουμπάι να θαυμάσετε τους πλούσιους και τα λεφτά τους. Εμπειρία ζωής, όχι αστεία.

Ούτε εκεί θέλω να πάω προσωπικά :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...