WorLogik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετε. Σημερα εβγαλα την καρτα γραφικων για να την καθαρισω και να αλλαξω παστα (αλλαγη παστας μετα απο 4+ χρόνια) και οταν την ξαναεβαλα δεν ειχα εικονα και ουτε τον χαρακτηριστικο ηχο (beep) οταν ανοιγεις το PC. Ειμαι σιγουρος οτι η οθονη ειναι ενταξει.Τι εγινε ομως ? χαλαρωσα καποιο καλωδιο στην καρτα γραφικων? ακουμπησα καπου που δεν επρεπε? μηπως ειναι κατι αλλο? plz help! τι να κανω! ευχαριστω!
trujillo2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ξανα-κανε την διαδικασια επανασυναρμολογησης ΠΑΡΑ πολυ προσεκτικα 2
WorLogik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ξανα-κανε την διαδικασια επανασυναρμολογησης ΠΑΡΑ πολυ προσεκτικα οκ ωχ πεζή να την έσφιξες παραπάνω από όσο έπρεπε βιδες κτλ? μπορει να τα φτυσει για αυτο το λογο? EDIT: ηχο γιατ δεν εχω? υπαρχει περιπτωση να επαθε κατι η μητρικη?.... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από WorLogik
mkp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ε ναι άμα έσφιξε το cooler παραπάνω από όσο πρέπει μπορεί να χαλάσει η κάρτα από την πίεσηbeep στο post δεν το άκουγες? ε άμα δεν κάνει post πως θες μετά να ακούσεις beep? Η μητρική δεν έχει λόγο να πάθει τίποτα.
Occultist Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τι κάρτα είναι; Άμα λες μετά από 4 χρόνια, μήπως ήταν μια καλή ευκαιρία να την αλλάξεις και να πας σε κάτι σύγχρονο;
vdeseris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ειναι GeForce 7800 GT / XFX RIP. Ψάξε για καινούρια καλύτερα
WorLogik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 https://www.asus.com/Motherboards/P5B/αυτη ειναι η μητρικη μου. Αλλα επειδη εγω δεν μπορω να καταλαβω (δεν ξερω ποια χαρακτηριστικα να κοιταξω) πειτε μου αν υπαρχει καρτα γραφικων για τουτη τη μητρικη. Αν ναι, μεχρι ποσα ΜΒ μπορει να ειναι η καρτα γραφικων? Αυτη που εχω τωρα λεει 256ΜΒ (αν δεν κανω λαθος).
vdeseris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 https://www.asus.com/Motherboards/P5B/αυτη ειναι η μητρικη μου. Αλλα επειδη εγω δεν μπορω να καταλαβω (δεν ξερω ποια χαρακτηριστικα να κοιταξω) πειτε μου αν υπαρχει καρτα γραφικων για τουτη τη μητρικη. Αν ναι, μεχρι ποσα ΜΒ μπορει να ειναι η καρτα γραφικων? Αυτη που εχω τωρα λεει 256ΜΒ (αν δεν κανω λαθος). PCI Express κάρτα γραφικών παίρνει η μητρική σου όπως και οι σύγχρονες μητρικές. Πόσα λεφτά διαθέτεις?
WorLogik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 PCI Express κάρτα γραφικών παίρνει η μητρική σου όπως και οι σύγχρονες μητρικές. Πόσα λεφτά διαθέτεις? Δηλαδη μου λες οτι μπορει να παρει καρτα γραφικων με 250+ ευρω? Επισης, καθε ειδους καρτα? Αν δεν κανω λαθος η μητρικη αυτη ειναι 10 χρονον οποτε δεν θελω κατι ακριβο. Οσο ποιο οικονομικο γινετε.
mkp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Η 7800 GT βγήκε 11 Αυγούστου του 2005 μουσειακής άξιας θα έλεγα, βασικά πάρε καμιά μεταχειρισμένη 8800GT με 20 εύρο και θα είναι μεγάλη αναβάθμιση από αυτό που είχες. 2
WorLogik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 τι τροφοδοτικο εχεις? ATX 450 watt πεζει να ειναι απο τροφοδοτικο λες?
trujillo2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 οχι , δεν νομιζω.μαρκα τροφοδοτικου?ποιο πολυ ρωταω για να δω αν θα σηκωνει καρτες που θα προτεινω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα