Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Αρχικά να διευκρυνήσω ότι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις σε κινητά. Έχω ένα κινητό  ZTE Blade II Gen2 Android 2.2  . Θέλω να εγκαταστήσω σε αυτό Adroid Android jelly bean 4.2. Αρχικά κατέβασα το cm μαζί με το gapps και τα πέρασα στην SD. Όταν όμως προσπάθησα να μπώ στο αρχικό menu (volume - & power button) όπου μπορώ να κάνω reset rom ή τέλος πάντων format και να εγκαταστήσω το νέο cm από την sd, μου εμφανίζει μια μικρή λευκή εικόνα που γράφει μέσα FTM και δεν προχωράει σε κάποιο menu.Κολλάει εκεί. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο έκανε κάτι σαν hard reset (δεν είναι όμως αυτό που θέλω), ήταν με την κάρτα sim εκτος, πληκτρολογώντας στην επιλογή επείγουσες κλήσεις τον κωδικό *983*987# . Διάβασα πολλές διαδικασίες σε πολλά forums και δοκίμασα πάρα πολλα ακόμη και σε σύνδεση με τον υπολογστή. Δοκίμασα να κάνω root, αλλά ούτε και αυτό πέτυχε. Ακόμη διάβασα και ένα παλιό δικό σας άρθρο που ονομάζεται "Οδηγίες για αναβάθμιση του ZTE (中兴) Blade !" , δοκίμασα το rom manager.....και πολλες άλλες διαδικασίες αλλά με τίποτα δεν κάνει root,ουτε περνάει την οθόνη με την ένδειξη FTM. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...