Προς το περιεχόμενο

Rock FM playlists!!!

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προς το παρόν, ο "άλλος" δεν ενοχλήται γιατί προσπαθεί να μαζέψει υποστηρικτές γιά τη μονομαχία της αγαπημένης του με την Angelina. :lol:

ki ego mia apo ta idia alla gia tin thea monica ke oxi gia tin skato-jolie... :D :D :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
είναι δυσδιάκριτα τα όρια πλέον........

Entaxei den einai kai toso disdiakrita.. Exeis akousei tis ekpompes tous Romilou ta bradia? 'H tou Lektikou Epexergasth? Hhhhhmartwwwwn :P :P :lol:

Δημοσ.

asxeto me to thema alla epeidh kapoios anefere to theiko sygkrothma onomati PRODIGY pou exei stigmatisei th zwh mou me ekeino to epiko NO GOOD thelw na anaferw oti thn anoixh tha kykloforhsei to kanourio album meta apo 6 XRONIA.Ohh my fuxxing god dhladh.C u in da club....

spooker is still out there dancing mofos............

Δημοσ.
REQUEST:

Η διασκευη του The End των Doors που ακούγεται κατά κόρον τελευταία στον Rock FM' date=' τίνος συγκροτήματος είναι?

THNX in advance[/quote']

H diaskevh ayth den prepei na einai apo sygekrimeno sygrothma... Thn exei ftiaxei o rock fm kai tha thn kykloforhsei sthn teleutaia tou syllogh... Mia diadkeyh prepei na exoun kanei kai oi U.N.K.L.E. den xerw ama mporeseis na thn breis... Den eimai kai poly sigouros :? :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μη γεμίζουμε το τόπικ με άσχετα μηνύματα pls.

Προτείνω το:

Novak - Rapunzel

Και επίσης το ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ (κατεβάστε το όπως και δήποτε και θα με θυμηθείτε):

Kings Of Leon - Molly's Chambers

Δημοσ.
Ρε παιδιά μη γεμίζουμε το τόπικ με άσχετα μηνύματα pls.

σορρυ ρε βαζελάκο, αλλά νόμιζα ότι εσύ είχες πει στην αρχή του τόπικ να αναφέρουμαι μόνο νέα κομμάτια κ όχι "τραγούδια που ακούγονταν μήνες/χρόνια πριν" :wink: όπως και να έχει το rapunzel είναι κορυφαίο κομμάτι

ένιγουέι, συνεχίζουμε στο ίδιο νεο-ελέκτρο ύφος

emilie simon - i wanna be your dog

ladytron - seventeen

κ κάτι όχι-ελέκτρο

myslovitz - sound of solitude

άσχετο - υπ'όψιν ότι το are you gonna be my girl από jets είναι το νέο τραγούδι της vodafone. :?

Δημοσ.

Ρε ...γαυράκο (μην με ...γαργαλάς :)) όπως και ο ίδιος έγραψες λέω να μην αναφέρουμε τραγούδια που ακούγονταν παλιά, όχι που είναι παλιά.Το rapunzel μπορεί να μην είναι καινούργιο αλλά ακούγεται ακόμα στο σταθμό, άρα μπορεί κάποιος να το ακούσει και να μην ξέρει ποιό είναι, ok;Έχει διαφορά. :)

Contribution δεν έχει σήμερα γιατί με τσάτισες. :P :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα έχω μια πρόταση αλλά και μια ερώτηση επ' αυτού:

Tube-tech - The End

Είναι remix του γνωστού τραγουδιού των The Doors.Όμως κάποιο συγκεκριμένο remix των tube-tech ακούγεται στον Rock FM συχνά αλλά δεν ξέρω ποιο (το χρησιμοποιούν για ένα από τα τρέιλερ του σταθμού.Λέει kai "come on baby take your chance with us" ή κάτι τέτοιο μεταξύ άλλων στον στίχο).Μήπως ξέρει κανείς για να μην αρχίσω να κατεβάζω όλα τα remixes; :D

PS: Το original mix -εφόσον κατεβάσετε αυτό- είναι πιο trance από αυτό που παίζει στον Rock FM, οπότε μπορεί να μην σας αρέσει τόσο.Γι' αυτό πρέπει να βοηθήσετε να βρούμε το σωστό κομμάτι άλλωστε. :P

Δημοσ.

Φερστ οβ ολ, KLF IS GONNA ROCK YOU !!!

Ακουστε και το Travel Girl απο Hitch Hike (συγκροτημα οχι η εταιρια)

Rock ειναι τα παντα αρκει να παιζονται με ψυχη. O Rock FM βεβαια ειναι κατι σαν Kiss FM με κιθαρες

Δημοσ.
Rock ειναι τα παντα αρκει να παιζονται με ψυχη. O Rock FM βεβαια ειναι κατι σαν Kiss FM με κιθαρες

πες τα ρε σύντροφε γμτ, συμφωνώ απόλυτα κ στα 2 σκέλη. άσε που πιο πολύ rock είναι μερικές φορές ο best radio παρά ο rock fm :?

όσον αφορά τις χριστουγεννιάτικες συνεισφορές μου στο τόπικ:

i) christmas time - smashing pumpkins

ii) merry christmas baby - bruce springsteen (αυτό είναι λαϊβίνι)

Δημοσ.

Ρε παλικαρια, ενα τραγουδι που το τραγουδαει μια γκομενα και παει στο ρεφραιν καπως ετσι : "close your eyes, let me take you to the sun, private sun ..." κτλ

Εχετε στοιχεια για το κομματι ;

Δημοσ.

αυτό που μου θύμησες εμένα είναι το

"close your eyes and i'll kiss you, tomorrow i'll miss you..."

μάλλον δεν λες αυτό, ε? :shock:

ούτως ή άλλως, ποτέ δεν ήμουν καλός σε αυτό το παιχνίδι.....

δοκίμασε καλύτερα να ρωτήσεις εδώ :

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=267146

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...