DownUNDERground Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Μετά από την προτροπή του/της (σόρρυ αλλά από το nick δεν καταλαβαίνω το γένος ) ekkli σε αυτό το τόπικ πείστηκα και είπα να κάνω ένα νέο τόπικ όπου όλοι όσοι ακούν Rock FM θα προτείνουν εδώ καλά τραγουδάκια που παίζει ο σταθμός τον τελευταίο καιρό και πιθανόν να τα ψάχνουν κι άλλοι για να τα κατεβάσουν αλλά δεν ξέρουν τίτλους.Μόνο μια παράκληση αν γίνεται να μην ξεφύγουμε σε τραγούδια που ακούγονταν μήνες/χρόνια πριν εκτός αν ...υπάρχει ζήτηση, ούτε να κάνουμε απλά copy and paste καμμια 100ρια τραγούδια κάθε φορά. Κάνω την αρχή με το: Chicks On Speed - We Don't Play Guitars που άκουσα πρόσφατα. Και επειδή καλό θα είναι να ρίχνουμε, αν γίνεται, και μια μικρή περιγραφή του ποιο τραγούδι είναι να πω ότι το συγκεκριμένο είναι με κάτι γκόμενες που τραγουδούν "ψιλοουρλιαχτά" και αναφέρεται πολλές φορές ο τίτλος του τραγουδιού φυσικά ("we don't play guitars"). Ελπίζω να ανταποκριθούν και άλλοι σε ένα τόπικ που θα μας βοηθούσε να βρίσκουμε τι θέλουμε να κατεβάσουμε. Περιμένω τα ποστς σας.ekkli your contributions pls.
panaitolas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Ade re trelorocka pou mou thes kai playlist tou rock fm.
ekkli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 my contribution, ok, απλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: σπουδάζω επαρχία και στην καλύτερη να μπαίνω κάθε σαββατοκύριακο, rock fm ακούω επίσης κάθε πσκ κατά τ'άλλα, να contribuράρω όσο μπορώ αααααα, και κάτι άλλο βαζελάκο, αγοράκι είμαι και γάβρος επίσης (την άλλη κυριακή θα κατέβετε να παίξετε? :twisted: )
DownUNDERground Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Καλά ας μην πάμε σε άλλους τομείς και ...ξεφύγουμε. Προτείνω το: J. Walk - French letter Δεν μπορώ να το περιγράψω απλά θα πω ότι είναι μόνο μελωδία χωρίς φωνητικά, αλλά πολύ γνωστή.
ekkli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 λεποοοοοοον, από αυτά που ακούσαμε το απόγεμα, κρατήσαμε: Fun Loving Criminals - Too Hot White Stripes - 7 Nation Army Faithless feat Dido - Dub Be Good To Me Uncle - Eye For An Eye Primal Scream feat Kate Moss - Some Velvet Morning (#1 sto chart)
ekkli Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 όλα τα προηγούμενα είναι κλασσικά στη playlist του σταθμού γι'αυτό δεν έδωσα περιγραφή χθες το βράδυ -ήταν κ αργά...... :roll: συστήνω ανεπιφύλακτα τους white stripes για όποιον δεν το ξέρει. να δώσω κ μια τραγουδάρα που άκουσα σήμερα πρωί κ δεν θα έλεγα ότι το έχω ξανακούσει στη συγκεκριμένη συχνότητα. blue states - season song από το soundtrack του 28 days later
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Pliroforiaka oi Blue states einai stin ousia enas Ellinas pou kanei kariera sti Vretania
Cristina Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 J. Walk - French letter Δεν μπορώ να το περιγράψω απλά θα πω ότι είναι μόνο μελωδία χωρίς φωνητικά' date=' αλλά πολύ γνωστή.[/quote'] Paul Mauriat - Love Is Blue (1968), λέγεται η πολύ γνωστή μελωδία
Haros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 muse- time is running out travis - re-offender yoko ono - walking on thin ice (p.s.b remix) starsailor - four to the flour kathe ma kathe mera ama den ta paixoun 3-4 fores den mporoun! edit: epishs to sygrothma legete U.N.K.L.E. kai oxi uncle :roll: :wink:
DownUNDERground Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μπράβο και το έψαχνα αυτό από blue states.Το τόπικ άρχισε να πιάνει τόπο. Σειρά μου: Jet - Are you gonna be my girl
ekkli Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 κομματάρα το are you gonna be my girl, το είχα κατεβάσει κ εγώ προ βδομάδας. οι contributions μου τώρα: magnetic fields - all my little words calexico - alone again or (οι calexico διασκευάζουν arthour lee & love. αυτό αρκεί για να προκύψει κομματάρα...) goldfrapp - strict machine (πολύ μ'αρέσουν αυτά τα νεο-electro με γυναικεία φωνητικά, τα βρίσκω λίγο εεεεμ, πονηρά :wink: )
ViPeRMaN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 ego den akouo rock fm gia den piazo stin kozani. pantos apo ta songs pou anaferete den mou fenete ke poli rock o stathmos....
ekkli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 κ που να πας στα εξάρχεια, σε καμία ίντριγκα (που θεωρείται σοβαρό μαγαζί) κ να σου βάλει klf άσε ViPeRMaN , είναι δυσδιάκριτα τα όρια πλέον........ αλήθεια, hives - main offender το έχω συστήσει ?
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 viperman : 1: skeftomouna na to grapso kai ego afto alla leo pali tha me poune kako 2: etsi kai dei o allos to location sou tha se sfaksei
dim_b Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Εδώ και αρκετό καιρό, ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος του Rock FM δεν έχει καμία σχέση με τη rock μουσική. Νομίζω ότι αυτό έχει σχέση με κάποια αλλαγή στην ιδιοκτησία, αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν ήμουν ποτέ φανατικός ακροατής του. 2: etsi kai dei o allos to location sou tha se sfaksei Προς το παρόν, ο "άλλος" δεν ενοχλήται γιατί προσπαθεί να μαζέψει υποστηρικτές γιά τη μονομαχία της αγαπημένης του με την Angelina.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.