Προς το περιεχόμενο

Rock FM playlists!!!

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από την προτροπή του/της (σόρρυ αλλά από το nick δεν καταλαβαίνω το γένος :) ) ekkli σε αυτό το τόπικ πείστηκα :P και είπα να κάνω ένα νέο τόπικ όπου όλοι όσοι ακούν Rock FM θα προτείνουν εδώ καλά τραγουδάκια που παίζει ο σταθμός τον τελευταίο καιρό και πιθανόν να τα ψάχνουν κι άλλοι για να τα κατεβάσουν αλλά δεν ξέρουν τίτλους.Μόνο μια παράκληση αν γίνεται να μην ξεφύγουμε σε τραγούδια που ακούγονταν μήνες/χρόνια πριν εκτός αν ...υπάρχει ζήτηση, ούτε να κάνουμε απλά copy and paste καμμια 100ρια τραγούδια κάθε φορά.

Κάνω την αρχή με το:

Chicks On Speed - We Don't Play Guitars

που άκουσα πρόσφατα.

Και επειδή καλό θα είναι να ρίχνουμε, αν γίνεται, και μια μικρή περιγραφή του ποιο τραγούδι είναι να πω ότι το συγκεκριμένο είναι με κάτι γκόμενες που τραγουδούν "ψιλοουρλιαχτά" και αναφέρεται πολλές φορές ο τίτλος του τραγουδιού φυσικά ("we don't play guitars"). :)

Ελπίζω να ανταποκριθούν και άλλοι σε ένα τόπικ που θα μας βοηθούσε να βρίσκουμε τι θέλουμε να κατεβάσουμε. :)

Περιμένω τα ποστς σας.ekkli your contributions pls. :)

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

my contribution, ok, απλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: σπουδάζω επαρχία και

στην καλύτερη να μπαίνω κάθε σαββατοκύριακο, rock fm ακούω επίσης κάθε πσκ :(

κατά τ'άλλα, να contribuράρω όσο μπορώ :D

αααααα, και κάτι άλλο βαζελάκο, αγοράκι είμαι και γάβρος επίσης (την άλλη κυριακή θα κατέβετε να παίξετε? :twisted: )

Δημοσ.

Καλά ας μην πάμε σε άλλους τομείς και ...ξεφύγουμε.

Προτείνω το:

J. Walk - French letter

Δεν μπορώ να το περιγράψω απλά θα πω ότι είναι μόνο μελωδία χωρίς φωνητικά, αλλά πολύ γνωστή.

Δημοσ.

λεποοοοοοον, από αυτά που ακούσαμε το απόγεμα, κρατήσαμε:

Fun Loving Criminals - Too Hot

White Stripes - 7 Nation Army

Faithless feat Dido - Dub Be Good To Me

Uncle - Eye For An Eye

Primal Scream feat Kate Moss - Some Velvet Morning (#1 sto chart)

Δημοσ.

όλα τα προηγούμενα είναι κλασσικά στη playlist του σταθμού

γι'αυτό δεν έδωσα περιγραφή χθες το βράδυ -ήταν κ αργά...... :roll:

συστήνω ανεπιφύλακτα τους white stripes για όποιον δεν το ξέρει.

να δώσω κ μια τραγουδάρα που άκουσα σήμερα πρωί κ δεν θα έλεγα ότι το έχω ξανακούσει στη συγκεκριμένη συχνότητα.

blue states - season song από το soundtrack του 28 days later

Δημοσ.

J. Walk - French letter

Δεν μπορώ να το περιγράψω απλά θα πω ότι είναι μόνο μελωδία χωρίς φωνητικά' date=' αλλά πολύ γνωστή.[/quote']

Paul Mauriat - Love Is Blue (1968), λέγεται η πολύ γνωστή μελωδία :)

Δημοσ.

muse- time is running out

travis - re-offender

yoko ono - walking on thin ice (p.s.b remix)

starsailor - four to the flour

kathe ma kathe mera ama den ta paixoun 3-4 fores den mporoun! :P

edit: epishs to sygrothma legete U.N.K.L.E. kai oxi uncle :P :roll: :wink:

Δημοσ.

κομματάρα το are you gonna be my girl, το είχα κατεβάσει κ εγώ προ βδομάδας.

οι contributions μου τώρα:

magnetic fields - all my little words

calexico - alone again or (οι calexico διασκευάζουν arthour lee & love. αυτό αρκεί για να προκύψει κομματάρα...)

goldfrapp - strict machine (πολύ μ'αρέσουν αυτά τα νεο-electro με γυναικεία φωνητικά, τα βρίσκω λίγο εεεεμ, πονηρά :wink: )

Δημοσ.

κ που να πας στα εξάρχεια, σε καμία ίντριγκα (που θεωρείται σοβαρό μαγαζί) κ να σου βάλει klf :shock: :shock: :shock:

άσε ViPeRMaN , είναι δυσδιάκριτα τα όρια πλέον........

αλήθεια, hives - main offender το έχω συστήσει ?

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό, ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος του Rock FM δεν έχει καμία σχέση με τη rock μουσική. Νομίζω ότι αυτό έχει σχέση με κάποια αλλαγή στην ιδιοκτησία, αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν ήμουν ποτέ φανατικός ακροατής του.

2: etsi kai dei o allos to location sou tha se sfaksei :P

Προς το παρόν, ο "άλλος" δεν ενοχλήται γιατί προσπαθεί να μαζέψει υποστηρικτές γιά τη μονομαχία της αγαπημένης του με την Angelina. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...