karafoul Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά,επειδή είμαι πρωτάρης μπορείτε να μου πείτε αν οι compact φωτογραφικές έχουν διαφορά στην ποιότητα της εικόνας με τις compact που έχουν μεγαλύτερο φακό.(πχ η μηχανή της εικόνας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Συνηθως εχουν τους ιδιους μικρους αισθητηρες (1/2.3 εαν δεν κανω λαθος). Οποτε πρακτικα ιδια ποιοτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karafoul Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και κάτι ακόμα,αν δεν εχω σκοπό να αλλάζω φακούς στην μηχανή,να προτιμήσω compact απο mirrorless(σε αρχικό στάδιο μέχρι να αποκτήσω τις βασικές γνώσεις); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οχι. γιατι με τα ιδια λεφτα θα παρεις καλυτερη μηχανη και μικροτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karafoul Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αρα αξιζουν οι φθηνες mirrorless? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 σε σχεση με τις bridge ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karafoul Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα