ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Στο σπίτι που έχουμε πρόσφατα έρθει να μείνουμε η λεκάνη αναδίνει κάτι οσμές σαν να έχει πρόσφατα χρησιμοποιήσει κάποιος την τουαλέτα για το χοντρό του. Πέφτει συνεχώς καθαρισμός με προϊόν τύπου Παπί WC και τρίψιμο με Ζιφ, αν και δεν είναι ορατά βρώμικη... και έχει παίξει και ξεβουλωτικό προληπτικά.... παρ' όλ αυτά η μυρωδιά επανέρχεται μετά από λίγες ώρες. Ερχόμαστε ας πούμε απέξω μετά από πολύωρη απουσία και η τουαλέτα μυρίζει "κάπως". Τι να φταίει; Και πώς το ξεφορτωνόμαστε; 4ος όροφο πολυκατοικίας είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μήπως δεν φταίει η χέστρα αλλά το πατοσίφωνο; Αυτή η τρύπα στο πάτωμα ντε, που είναι για να τρέχουν τα νερά. Για δοκίμασε να το ταπώσεις κάπως πρόχειρα (βάλε κατιτίς από πάνω) για καναδυό μέρες, να δεις αν υπάρχει βελτίωση. Επίσης, αν είναι καμιά αρχαία πολυκατοικία, παίζει να έρχεται η μπόχα από την τουαλέτα των από κάτω μέσω του κοινού σωλήνα εξαερισμού (γιέα, καφρίλα, ένας σωλήνας για τον εξαερισμό όλων τον βεσέ, το έχω δει! ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μήπως δεν φταίει η χέστρα αλλά το πατοσίφωνο; Αυτή η τρύπα στο πάτωμα ντε, που είναι για να τρέχουν τα νερά. Για δοκίμασε να το ταπώσεις κάπως πρόχειρα (βάλε κατιτίς από πάνω) για καναδυό μέρες, να δεις αν υπάρχει βελτίωση. Επίσης, αν είναι καμιά αρχαία πολυκατοικία, παίζει να έρχεται η μπόχα από την τουαλέτα των από κάτω μέσω του κοινού σωλήνα εξαερισμού (γιέα, καφρίλα, ένας σωλήνας για τον εξαερισμό όλων τον βεσέ, το έχω δει! ) To πρώτο δεν ισχύει Το δεύτερο πώς μπορώ να το διαπιστώσω; Υποθέτω δεν σώζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 τίποτα, βάλε την μουσούδα σου και μύρισε. Μόνο με κάνα φουρφούρι που θα δουλεύει 24/7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το σιφωνι οπως ειπε ο λεφτερ, αν αδειαζει το νερο που χει μεσα μετα μυριζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κλεισε ολες τις τρυπες.Ειχαμε κ εμεις στην τουαλετα παρομοια μυρωδια κ κλεισαμε το εξωτερικο σιφον με το καδακι και της ντουζιερας βαζουμε μια σφουγγαριστρα πανω.Το καπακι της τουαλετας εννοειται παντα κλειστο. Νομιζω εμας εχει να κανει με τους πανω-κατω.. οταν πηγαινουν τουαλετα μυριζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 http://www.esmarket.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-15%CE%B5%CE%BA/6140079/αν και εγω εχω παρει αλλο ειδος ταπας και το αλλαξα αυτο με τις γριλλιες σε βιδωτο κλειστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Α ρε τς έχεις πάρει σκουπάκι και παλεύεις με τα θεριά της φύσης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τα σκατά των γειτόνων είναι, κι εμείς το είχαμε το πρόβλημα. Βέβαια ενίοτε έκαναν μπάνιο και μύριζε αφρόλουτρο, αλλά κυρίως σκατίλα. Ηρθε υδραυλικός και τάπωσε κάτι μέσα σε αυτη την τρύπα στο πάτωμα που λένε τα παιδιά, αλλά με προειδοποίησε ότι θα φευγει συχνά. Το πρόβλημα λύθηκε, απλά πρέπει μια φορά το μήνα να φοράω στολή biohazard, να ανοίγω το σχαράκι και να ταπώνω πάλι. Αυτο το καπακι δεν νομιζω να με βολεψει γιατι θα το παταω συνεχεια και τα φαω τα μουτρα μου καμια μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ε παρε καινουργιο σαν αυτο το βιδωτο που εχω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που ειναι σαν καπάκι απο αλατιέρα δε λες? Που είτε κλεινει είτε ανοίγει? Θα το κοιταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οχι εμενε δεν εχει καν γριλιες!ειναι κλειστο αυτο που εβαλα ταπα βιδωτη σιδερενια χωρις γριλιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Απο lidl κανενα καλο καθαριστικο για οσμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ρίξε καμια ειδική χημική σκονη στην λεκάνη και στην τρύπα κάτω στο πάτωμα. Μετα ζεστό νερό να διαλύσει κάθε είδους πουρί που έχουν πιάσει. Τωρα αν δεν φτιάχνει το θέμα κανα φαν.. Απο λιντλ έχει διαφορα και σε καλές τιμές. Αν πας θα δεις ποικιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dannie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ε παρε καινουργιο σαν αυτο το βιδωτο που εχω εγω Ποσο κοστιζει να ερθει υδραυλικος να σου αλλαξει το παλιο? Ρωταω γιατι εγω το πηρα αλλα πρεπει να βγει η στρογγυλη σιδερενια βαση που ειναι σαν τσιμεντωμενη(διαφορετικα ειναι μεγαλο το καινουργιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα