Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

καταρχάς το συστημα μου έχει :

cpu 8300

650 corsair

biostar 970 ta plus

8 gb

,kai 7870

η κάρτα εξαρχής με προβλημάτισε. συο cpuz μου έδειχνε το clock της πολύ χαμηλά κοντά στα 300mhz αλλά στην καρτέλα perf2 εδεeixne 1000 και 2 gb ram.

τεσπα, αποφάσισα να της κάνω ενα στρες τεστ ενω παράλληλα είχα ζορισει κνλιγο τον cpu με ελαφρύ ovrclocking...

το αποτέλεσμα ηταν να κολλήσει το pc. όταν ρκαν reset...έφαγα στη μούρη το γνωστό no signal.

το τι δεν έχω κάνει. απο reset bios μέχρι δοκιμή άλλης κάρτας. τπτ απόλυτος...

δοκιμασα να βάλω στην κάρτα αυτήν καθώς και μια 5810? κάπως έτσι, low profile ηταν, και να τις συνδεσω με τιβι παααλι τπτ.

το τραγικό είναι οτι ακούω ξεκάθαρο το booting, μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας αλλά απο Ορατότης μηδεν!

υποπτευομαι έχει αλλάξει η ανάλυση και η μικρή οθόνη που έχω δε το σηκωνει;

η κάρτα δέχεται δυο dvi. κάτι ανάλογο μ είχε κανει και η gt 9800 παλιότερα αλλά με κάτι πατήματα f πλήκτρων είχα βρει τη λύση. εδώ τπτ.

φωτιστε με γτ ειλικρινά έχω χασει κάθε ελπιδα

Δημοσ.

αυτα που σου εδειχνε το cpuz πρεπει να ηταν οταν ειναι σε idle η καρτα που ριχνει τα ρολογια της για εξοικονομηση ενεργειας.και το αλλο τα ρολογια που φτανει σε Load.Οποτε σωστα τα βλεπω απο την πλευρα μου.

εχεις αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις?εαν οχι τοτε βγαλε απο πισω το καλωδιο,πατα καμια 10αρια φορες το κουμπι power να ξεφορτισει και ξανακανε ενα reset το bios.και βαλε μια μνημη επανω για αρχη μπας και...

• Like 1
Δημοσ.

τροφοδοτικό δεν έχω άλλο. υποπτευομαι πως μπορεί να φταίει αυτό.

όσα ξεφορτισματα κ να κάνω δε γίνεται κάτι.

σκέφτηκα οτι μπορεί να φταίει κάτι στη μητρική αλλά κ παλι, όπως είπα μπαίνει στα γουιντοουζ το ακουω και στην κάρτα γυρίζει το ανεμιστηρακι

Δημοσ.

το οτι γυριζει στην καρτα το ανεμιστηρακι δεν σημαινει τιποτα.και η καρτα να εχει ψοφησει,και η μητρικη να εχει ψοφησει,και ο επεξεργαστης (λεμε τωρα) να εχει ψοφησει,το πιθανοτερο θα ηταν να γυριζε το ανεμιστηρακι της καρτας.

Δημοσ.

αχ βαχ, το πήγα σε τεχνικό επειδή δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω τις δοκιμές που πρεπει.

πάντως αν είχε κλαταρει ο cpu ή η μητρική δε νομιζω να έμπαινε μέσα στα win7. διότι όπως είπα ακούγεται ξεκάθαρα απτά ακουστικά οτι μπαίνει στην επιφανεια

Δημοσ.

δε ξέρω ειλικρινά. σε λίγη ωρα θα πάω στον τεχνικό να μου πει. το θέμα είναι μην άλλαξε η ανάλυση σε δυο οθόνες που εκ των πραγμάτων δεν έχω τη δυνατότητα να ελεγξω. όπως είπα κάτι ανάλογο μ έκανε παλιά η gt9800 αλλά tote λύθηκε πατώντας κάποιο απτά κουμπιά f1-12 (σε συνδυασμό με κάποιο άλλο;)

μπορεί βέβαια να φταίει κ η οθόνη. όμως κι αυτή μ βγάζει ένδειξη όταν την πρωτοανοιγω οτι ψάχνει σήμα, δλδ ξεκινάει με το μπλε φωτακι κ μετα παει στο πορτοκαλί της αδράνειας.

Δημοσ.

η κάρτα γραφικών είναι τελικά. μ προκαλει εντύπωση αλλά δε βαριέσαι.. ευχαριστώ παντως

Απο ποια εταιρια ηταν η καρτα?

Δημοσ.

ηταν η royal 2gb 7870. με δεδομένο οτι το cpuz την έβλεπε σ το perf2, το λαθος έγινε απο μενα.

λογω μεγέθους (μικρο τέρας) δε θα την κουμπωσα καλά, σε συνδυασμο με το stress tess.. έγραψα παλι ο ατιμος..λολ.

συμβαίνουν κ στα καλυτερα σπίτια π λένε. το μονο αρνητικό στην περιπτωση μ είναι οτι έχτισαν υποτίθεται ενα πισι με συγκεκριμένο μπάτζετ π όμως στην πορεία τ ..με βγάζει νοκ άουτ. αλλά δε βαριέσαι αφού δεν ηταν τπτ άλλο όλα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...