web_assasin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα αλανια μου. θα ηθελα γνωμες πανω στο θεματακι του τιτλου. οι γονεις μου θα πανε στην αθηνα για το χειμωνα και το σπιτι στην επαρχια θα μεινει αρκετο καιρο μονο του. ειναι σε ερημικη τοποθεσια και επειδη ειναι χτισμενο πριν λιγα χρονια,εχει γκαραζ και μαντρα μπορει ευκολα να γινει στοχος διαρρηκτων. δεν τιθεται θεμα εγκαταστασης συναγερμου,οποτε σκεφτομαι να εγκαταστησω εγω μια ψευτικη σειρηνα που να εχει φωτακι που αναβοσβηνει,απλα για να αποτρεψει εστω διαφορους wannabe διαρρηκτες. υποθετω οτι αυτοι που κανουν σοβαρα εργα θα μπορουν να ξεχωρισουν ενα ψευτικο συστημα,αλλα αυτοι κλεβουν τα καζινο στις ταινιες μετα απο ολο αυτο το παρλαπιπιασμα,σας παραθετω το λινκ για τη συσκευη που εχω βρει. http://www.e-shop.gr/avidsen-100743-pseytiki-seirina-p-PER.602118 ειναι ευκολη η εγκατασταση? ξερουμε απο που τροφοδοτουνται αυτες οι συσκευες,αν ειναι με μπαταρια η ρευμα? ευχαριστω! 1
bomberb17 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ από την άλλη έχω μια πραγματική σειρήνα στο μπαλκόνι που έχει ξεμείνει από τον προηγούμενο, και ψάχνω α βρω τρόπο να την κάνω να αναβοσβήνει.. Αν ξέρει κανείς κάτι..
Joshua21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα αλανια μου. θα ηθελα γνωμες πανω στο θεματακι του τιτλου. οι γονεις μου θα πανε στην αθηνα για το χειμωνα και το σπιτι στην επαρχια θα μεινει αρκετο καιρο μονο του. ειναι σε ερημικη τοποθεσια και επειδη ειναι χτισμενο πριν λιγα χρονια,εχει γκαραζ και μαντρα μπορει ευκολα να γινει στοχος διαρρηκτων. δεν τιθεται θεμα εγκαταστασης συναγερμου,οποτε σκεφτομαι να εγκαταστησω εγω μια ψευτικη σειρηνα που να εχει φωτακι που αναβοσβηνει,απλα για να αποτρεψει εστω διαφορους wannabe διαρρηκτες. υποθετω οτι αυτοι που κανουν σοβαρα εργα θα μπορουν να ξεχωρισουν ενα ψευτικο συστημα,αλλα αυτοι κλεβουν τα καζινο στις ταινιες μετα απο ολο αυτο το παρλαπιπιασμα,σας παραθετω το λινκ για τη συσκευη που εχω βρει. http://www.e-shop.gr/avidsen-100743-pseytiki-seirina-p-PER.602118 ειναι ευκολη η εγκατασταση? ξερουμε απο που τροφοδοτουνται αυτες οι συσκευες,αν ειναι με μπαταρια η ρευμα? ευχαριστω! Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι χρειάζεται τροφοδοσία/έχει φωτάκι που αναβοσβήνει? Μάλλον κάτι σαν αυτό ψάχνεις: http://www.intelcom.gr/sas-dummy-fl-20.html
web_assasin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι χρειάζεται τροφοδοσία/έχει φωτάκι που αναβοσβήνει? Μάλλον κάτι σαν αυτό ψάχνεις: http://www.intelcom.gr/sas-dummy-fl-20.html Δυστυχως σε πολλα προιοντα το καθυστερημενο το eshop δε βαζει περιγραφες,οποτε δε μπορουμε να ξερουμε αν εχει η δεν εχει led και παροχη. ευχαριστω για το λινκ παντως. θα ηθελα κ μια γνωμη απο καποιον που το εχει κανει. 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγώ μια χαρά περιγραφή βλέπω στο e-shop, "Ψεύτικη σειρήνα" γράφει, δεν έχει καμία άλλη λειτουργία ώστε να την συμπεριλάβει στην περιγραφή. Τώρα τι γνώμη θέλεις, ένα ψεύτικο κουτί σειρήνας είναι! Αυτός που ξέρει θα το καταλάβει αμέσως, μόνο τον ανίδεο ίσως να αποτρέψει, που πολύ αμφιβάλλω αν δεν γεμίσεις όλη τη μάντρα γύρω γύρω με προειδοποιητικά. Όσο για την εγκατάσταση είναι πανεύκολη, με 2 βίδες στερεώνεται στον τοίχο.
web_assasin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δε λεω για το συγκεκριμενο μοντελο,λεω γενικοτερα. και ξαναλεω οτι το eshop δε βαζει περιγραφη σε πολλα απο τα προιοντα του,μπορει καλλιστα να εχει και λαμπακι αυτο,εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος?
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δε λεω για το συγκεκριμενο μοντελο,λεω γενικοτερα. και ξαναλεω οτι το eshop δε βαζει περιγραφη σε πολλα απο τα προιοντα του,μπορει καλλιστα να εχει και λαμπακι αυτο,εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος? Το ότι υπάρχει περιγραφή που δεν αναφέρει τίποτα για λαμπάκι, και συνήθως περιγράφονται τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν, όχι αυτά που δεν υπάρχουν. Επίσης υπάρχουν δεκάδες καταστήματα που πουλάνε το συγκεκριμένο χωρίς να αναφέρουν τίποτα για λαμπάκι στην περιγραφή: http://www.skroutz.gr/c/1060/alarm_acces.html?keyphrase=avidsen+100743+ψευτικη+σειρηνα https://www.google.gr/#q=AVIDSEN+100743 Και τέλος ένα από αυτά τα καταστήματα γράφει στην περιγραφή "χωρίς ενδεικτικό led": http://www.e-anagnostou.gr/ρασφάλειας-σειρήνες-συναγερμών-με-flash-&-απλές-σειρήνες-12v-24v-&-220v-avidsen-100743-ομοίωμα-σειρήνας-χωρίς-ενδεικτικό-p-22422.html Google is your friend.
web_assasin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Θα στο πω μια φορα ακομα,το eshop εχει απειρα προιοντα που απλα δεν αναγραφουν τιποτα στην περιγραφη,γιατι δεν εκατσε κανεις να ασχοληθει να γραψει,οχι επειδη δεν εχουν χαρακτηριστικα. μη σκαλωνεις το μυαλο σου. σε ευχαριστω για τα links οπως και να εχει,απλα ηλπιζα να μου πει καποιος που εχει αγορασει καποιο παρομοιο προιον.
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ε αυτό το συγκεκριμένο προϊόν ΔΕΝ είναι από αυτά που δεν έχουν περιγραφή. Και - κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα - είναι λάθος να υποθέτεις ότι κάποιο προϊόν διαθέτει κάποιο συγκεκριμένο έξτρα χαρακτηριστικό που δεν είναι στην περιγραφή, πόσο μάλλον να θεωρείς δεδομένο ότι υπάρχει. Όσο για τα links δεν κάνει τίποτα, με την βοήθεια του γκούγκλη δεν μου πήρε πάνω από 1 λεπτό να τα βρω και να αποδείξω το προφανές(έστω προφανές μόνο για μένα), δλδ ότι δεν διαθέτει ενδεικτικό led. Όσο για την ελπίδα σου, δεν διευκρίνισες ακόμα τι περιμένεις να σου πει κάποιος που έχει αγοράσει κάποιο παρόμοιο προϊόν. Κατά πάσα πιθανότητα μπορώ και εγώ να σου λύσω απορίες. ΥΓ Για την ιστορία, σε πολλούς συναγερμούς το led που διαθέτει η σειρήνα αναβοσβήνει ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια που χτυπάει ο συναγερμός, όταν απλά είναι ενεργοποιημένος δεν ανάβει καθόλου.
vdeseris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ... ... ΥΓ Για την ιστορία, σε πολλούς συναγερμούς το led που διαθέτει η σειρήνα αναβοσβήνει ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια που χτυπάει ο συναγερμός, όταν απλά είναι ενεργοποιημένος δεν ανάβει καθόλου. Στον δικό μου πάντως αναβοσβήνουν όλη μέρα. Και στο eshop έχει άπειρα προϊόντα χωρίς περιγραφή (όπως αυτό πχ) δεν σημαίνει ότι τα γράφει όλα στον τίτλο. Οπότε το πιο απλό πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Στον δικό μου πάντως αναβοσβήνουν όλη μέρα. Και στο eshop έχει άπειρα προϊόντα χωρίς περιγραφή (όπως αυτό πχ) δεν σημαίνει ότι τα γράφει όλα στον τίτλο. Οπότε το πιο απλό πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους Νύχτα όχι? Όσο για την κάρτα γραφικών που δείχνεις δεν υπάρχει σύγκριση γιατί όπως λες και εσύ δεν υπάρχει καθόλου περιγραφή, στο dummy υπάρχει. Τηλέφωνο δεν χρειάζεται να πάρω, ξέρω
vdeseris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Νύχτα όχι? Όσο για την κάρτα γραφικών που δείχνεις δεν υπάρχει σύγκριση γιατί όπως λες και εσύ δεν υπάρχει καθόλου περιγραφή, στο dummy υπάρχει. Τηλέφωνο δεν χρειάζεται να πάρω, ξέρω Xaxa όχι νύχτα το σβήνω Το πάρε τηλέφωνο πήγαινε στον web_assasin. Αν έχει κάποια απορία για οποιοδήποτε προϊόν ας τους πάρει ένα τηλέφωνο ή ας πάρει κάποια από εδώ με led Και επειδή με βρήκες στις καλές μου πάρε και δύο link με led: led1 και led2
web_assasin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ε αυτό το συγκεκριμένο προϊόν ΔΕΝ είναι από αυτά που δεν έχουν περιγραφή. Και - κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα - είναι λάθος να υποθέτεις ότι κάποιο προϊόν διαθέτει κάποιο συγκεκριμένο έξτρα χαρακτηριστικό που δεν είναι στην περιγραφή, πόσο μάλλον να θεωρείς δεδομένο ότι υπάρχει. Όσο για την ελπίδα σου, δεν διευκρίνισες ακόμα τι περιμένεις να σου πει κάποιος που έχει αγοράσει κάποιο παρόμοιο προϊόν. Κατά πάσα πιθανότητα μπορώ και εγώ να σου λύσω απορίες. γιατι ομως εισαι τοσο σιγουρος για τη γνωμη σου?το εχεις δοκιμασει? οπως ειπαν τα παιδια,υπαρχουν τοσα προιοντα που απλα δεν εχουν περιγραφη,οποτε δε μπορεις να πεις με σιγουρια.ας τελειωσει ομως αυτο με τις περιγραφες. δε θεωρησα δεδομενο οτι εχει,αλλιως δε θα ρωτουσα εδω. η ελπιδα μου ηταν να πετυχω καποιον που εχει αγορασει κατι παρομοιο,για να μου πει αν αξιζει τον κοπο και να μην παρω γουρουνι στο σακι. Όσο για την κάρτα γραφικών που δείχνεις δεν υπάρχει σύγκριση γιατί όπως λες και εσύ δεν υπάρχει καθόλου περιγραφή, στο dummy υπάρχει. Τηλέφωνο δεν χρειάζεται να πάρω, ξέρω σοβαρα τωρα,εσυ αυτο το λες περιγραφη???? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από web_assasin
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 γιατι ομως εισαι τοσο σιγουρος για τη γνωμη σου?το εχεις δοκιμασει? οπως ειπαν τα παιδια,υπαρχουν τοσα προιοντα που απλα δεν εχουν περιγραφη,οποτε δε μπορεις να πεις με σιγουρια.ας τελειωσει ομως αυτο με τις περιγραφες. δε θεωρησα δεδομενο οτι εχει,αλλιως δε θα ρωτουσα εδω. η ελπιδα μου ηταν να πετυχω καποιον που εχει αγορασει κατι παρομοιο,για να μου πει αν αξιζει τον κοπο και να μην παρω γουρουνι στο σακι. Φίλε μου σου εξήγησα γιατί είμαι τόσο σίγουρος, επειδή όσα καταστήματα έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο ΔΕΝ αναφέρουν στην περιγραφή κάτι για led, καθώς επίσης ένα κατάστημα αναφέρει πως ΔΕΝ διαθέτει led. Αν όλα αυτά δεν αρκούν σε για να πείσουν, τότε μπορείς όπως προαναφέρθηκε να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις. Επίσης από τη στιγμή που το αναφέρεις σαν "συσκευή" και ρωτάς ΠΩΣ τροφοδοτείται, είναι σαν να έχεις δεδομένο ότι έχει κάτι που δικαιολογεί την κατανάλωση ενέργειας. Αν δεν το θεωρούσες δεδομένο, η ερώτηση σου θα ήταν πρώτα από όλα ΑΝ έχει led ή κάτι άλλο που χρειάζεται ενέργεια. Αυτά από εμένα, δεν έχω να πω κάτι άλλο ούτε για τις περιγραφές ούτε για τα ομοιώματα σειρήνας συναγερμού.
άδικος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το σημαντικό σε μια εξωτερική σειρήνα δεν είναι να έχει led που αναβοσβήνουν. Ακόμα και οι ψεύτικες έχουν, όλοι το ξέρουν. Πιο σημαντικό είναι να είναι εμφανής και να έχει το λογότυπο της εταιρίας security που σε καλύπτει. Γι'αυτό μη κολλάς σε λαμπάκια, αλλά ψάξε να βρεις μερικά αυτοκόλλητα με το logo μιας security να κολλήσεις πάνω της και σε κάποια άλλα εμφανή σημεία. Αυτή η σειρήνα χωρίς λογότυπο κάνει μπαμ όσα λαμπάκια κι αν αναβοσβήνουν τριγύρω της. *Στις δικές μου εγκαταστάσεις δεν ενεργοποιώ/ούσα ποτέ ενδεικτικά led (εκτός αν το ζητούσαν). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα