Adelavou1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, εδω και 1 μήνα εχω βάλει ίντερνετ στο σπίτι και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα σύνδεσης... Συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι που παίζω μια στο τόσο μου εμφανίζει "packet loss" για λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να κολλάει "βλέποντας εικόνες".... Δεν εχω τηλέφωνο σπίτι, ούτε φίλτρο... Υπάρχουν φίλτρα μόνο για ίντερνετ; Μπορώ να δοκιμάσω κάτι αλλο πριν πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία; Ευχαριστώ...
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλε splitterτο splitter είναι αν θες να βάλεις στην ίδια τηλεφωνική πρίζα το router και την τηλεφωνική συσκευή. Καλύτερα μίλα με τον πάροχο .
l337 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βάλε splitter Σε σκέτο router ΔΕΝ βάζεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 το packet loss είναι απόλυτα φυσιολογικό,δεν υπάρχει γραμμή που να μην έχει,ακόμα και το VDSL αλλα σε λιγότερο βαθμό. Δεν θα σε σώσει καποιο φίλτρο και δεν υπάρχει φίλτρο αλλωστε Εφόσον έχεις συνδέσει το μόντεμ απ ευθείας πάνω στην πρίζα,τελειωσε το θέμα δεν χρειάζεται φίλτρο. Και τον πάροχο να πάρεις τηλέφωνο,δεν θα αλλάξει κάτι,το μόνο να σου ρίξουν την ταχύτητα και να βάλουν μεγαλύτερο margin για να γίνει ακόμα περισσότερο σταθερή η γραμμή αλλα και παλι απώλεια θα έχεις,το καλώδιο πάντα θα χάνει κάτι.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μπορεις να δοκιμασεις μεγαλυτερο Profile απο τον παροχο ειτε Fast path μηπως ειναι αλλο το θεμα. επισης δοκιμη με ethernet Οχι wireless. φιλτρο/σπλιττερ δεν χρειαζεται εφοσον εχεις μονο το ιντερνετ.μερικοι βαζουν splitter πριν το adsl μονο για ενα λογο.αν πεσει κανα κεραυνος μπας και την γλυτωσει το router και την φαει το splitter.δεν το εχω ψαξει παραπανω.
Adelavou1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Είμαι ήδη σε fast path... Μπορεί να φταίει και αυτό; Τα νούμερα μου είναι οριακά για την επαγγελματική χρήση που θέλω, δεν αντέχεται άλλη μείωση. (24/2) Η γραμμή είναι vdsl.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Είμαι ήδη σε fast path... Μπορεί να φταίει και αυτό; Τα νούμερα μου είναι οριακά για την επαγγελματική χρήση που θέλω, δεν αντέχεται άλλη μείωση. (24/2) Η γραμμή είναι vdsl. Κανονικα δεν πρεπει να φταιει αυτο εκτος αν πραγματι εισαι μακρυα οποτε σου προκαλει errors. απο εκει και περα ναι μπορει να χρειαστει παραπανω μειωση ή εστω δοκιμη με interleave. για το vdsl δες αυτο μηπως και διορθωσεις το προβλημα και ταυτοχρονα αυξησεις και την ταχυτητα σου. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ MUST Να μην υπαρχουν παραλληλα στο vdsl. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα