Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω Iphone 5S χωρίς jailbreak.Ios 9.0.1 (13A404)  ME433GB/A

Πήγα να αλλάξω την μπαταρία σε ένα τεχνικό αλλά επειδή είχε γίνει λάθος στην παραγγελία το έκλεισε αμέσως.  

Μετά πήγα να κάνω μία κλήση και δεν μπορούσαν να με ακούσουν καθόλου. Πήγα ξανά στον τεχνικό που είναι γνωστός μου το άνοιξε πάλι και όλα ήταν συνδεδεμένα κανονικά χωρίς να έχει πειραχτεί τίποτα. Το μικρόφωνο δεν δουλεύει καθόλου όταν κάνω κλήση αλλά όταν μιλάω με Skype ή στο facebook μπορούν να με ακούσουν κανονικά. Επίσης όταν μιλάω τα μετατρέπει κανονικά όλα σε κείμενο. Πήρα την υποστήριξη της Apple και μου είπε ότι δεν παρέχουν υποστήριξη σε iPhone και πρέπει να μιλήσω με τον πάροχο μου. Αλλά ο άνθρωπος ενδιαφέρθηκε να μου στείλει e-mail αν βρει κάτι μιας και δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο σχετικό στη βάση δεδομένων τους. Μίλησα με την Cosmote άλλα δεν ήξεραν και αυτοί κάτι μιας και είναι λίγο τρελό το όλο θέμα. Κράτησε όλες τις πληροφορίες και θα το κοιτάξει τεχνικός να μου απαντήσει.

Απενεργοποίησα επίσης την επιλογή για τους εξωτερικούς θορύβους κατά την κλήση μήπως διορθωθεί αλλά δεν έγινε τίποτα. Με handsfree μπορώ να μιλήσω κανονικά.

Έχετε υπόψιν μήπως υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. 

Δημοσ.

Για δες λιγο ,κατω δεξια στο κινητο,εκει που κλεινει η οθονη με το σασι,εχει σημαδια παραβιασης?Θεωρω οτι στο ανοιγμα με κανα κατσαβιδι καταλαθος πηρε και λιγο το flex και για αυτο δεν εχεις mic.Οντως θα τα εχει βαλει στην θεση τους ολα μιας και δεν μπορεις να κανεις λαθος στην τοποθετηση ,ειναι σχεδον αδυνατο.

Κατι εχει κανει ο αρχοτας αν πριν εινες mic,πηγαινετο σε καποιον αλλο να στο δει.

Δημοσ.

Όχι, δεν φαίνεται τίποτα ,

Αλλά το άλλο θέμα να δουλεύει μια χαρά με τις υπόλοιπες εφαρμογές;

Μόνο στο μαγνητόφωνο και στις τηλεφωνικές κλήσεις δεν παίζει.

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μιλούσα στην αρχή και μετά από μισό λεπτό πάλι δεν με άκουγαν !

Δημοσ.

Όχι, δεν φαίνεται τίποτα ,

Αλλά το άλλο θέμα να δουλεύει μια χαρά με τις υπόλοιπες εφαρμογές;

Μόνο στο μαγνητόφωνο και στις τηλεφωνικές κλήσεις δεν παίζει.

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μιλούσα στην αρχή και μετά από μισό λεπτό πάλι δεν με άκουγαν !

Με ανοιχτη ακροαση σε ακουν?

Δημοσ.

Όταν μιλούσα με την Cosmote Που κάναμε τεστ με την υπάλληλο με άκουγε στην αρχή και μετά σταμάτησε.

Με πήραν και έκαναν έλεγχο στη γραμμή χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το μόνο που μου πρότειναν να μου κάνουν αντικατάσταση τη sim αλλά χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα διορθωθεί.

Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να βάλω άλλη sim για να δω τι κάνει.

Αλλά είναι περίεργο να κάνω κανονικά κλήση μέσω facebook και να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Σου απάντησα και πιο πάνω

"Όταν μιλούσα με την Cosmote Που κάναμε τεστ με την υπάλληλο με άκουγε στην αρχή και μετά σταμάτησε."

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα παρουσίαζαν πάρα πολλά iphone 4 και ήταν θέμα πλακέτας. Αν είσαι εντός εγγύησης προσπάθησε να το περάσεις. Καλύτερα μην το πας να το ανοίξουν αλλού

Δημοσ.

Όχι δεν είναι σε εγγύηση.

Αγορασμένο Φεβρουάριο 2014.

Αν το κυνηγήσεις λίγο μπορείς να διεκδικήσεις  2 χρόνια εγγύηση και να στο περάσουν. Δες στο site της apple εκεί που λέει για τις εγγυήσεις. Αναφέρει δύο χρόνια για την Ελλάδα. Μίλα και με την infoquest 

Δημοσ.

Ναι αλλά έχω αλλάξει την οθόνη και έχει ανοιχτεί.

Θα φανεί αυτό πιστεύω.

Τότε δύσκολα τα πράγματα...είσαι σίγουρα εκτός εγγύησης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...