stathis97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, Πλεον ως φοιτητής μια tv μου ειναι απαραίτητη και θα ηθελα τα φωτα σας. Αρχικα, 1ο "θεμα" στη γκαρσονιερα που νοικιαζω δεν υπαρχει υποδοχή για κεραία,οποτε μαλλον μαζι με την τηλεοραση πρεπει να αγοραστει και μια εξωτερικη κεραια αν δεν κανω λαθος; Αν ναι υπαρχει καποια που να προτείνεται και να ειναι και καπως εμφανίσιμη; 2o "θεμα" μαζι πρεπει να αγοραστει και βαση τοιχου για την τηλεοραση απο το ιδιο καταστημα που θα αγοραστει η tv και να αναλαμβανουν να μου βάλουν τη βαση. Σκεφτομαι κατι σε 32" μιας και η γκαρσονιερα ειναι μικρη. Τελος θα χρησιμοποιηθει περισσοτερο με hdmi-laptop για ταινιες/browsing παρα σαν tv. Διαθεσιμα λεφτα:~300-350€ Περιοχη Θεσσαλονίκη Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχας συγχαρητηρια πες μας και σε τι περασες!!Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει κεραια?ουτε καν σαν πριζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Να σαι καλα,Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πα.Μακ Ναι δυστυχώς δεν υπάρχει,η Πολυκατοικία ειναι παλια αλλα ανακαινισμένη εκτος των ηλεκτρικών. (Κεραία στην ταράτσα υπάρχει,απο οσο εχω δει άλλα στην γκαρσονιέρα δεν υπαρχει ως πριζα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οι γειτονες δεν εχουν κεραια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω ιδεα,δεν τους εχω ρωτησει ακομα αλλα δεν με καιει τοσο πολυ το θεμα κεραια,αφου σχεδον παντα θα ειμαι με hdmi Πιο πολυ με ενδιαφερει η τv-βαση-εγκατάσταση καθως δεν εχω εργαλεια Salonica,ουτε καποιον γνωστο που να εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/4954334/LG-32LY330C.htmlτσεκαρε αυτη και ρωτα τους αλλους ενοικους για κεραια μπορει να μπορουν και θελουν να σου δωσουν καλωδιο απο το μπαλκονι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βλεπω προς αυτη https://www.skroutz.gr/s/5124454/LG-32LB561B.html ή αυτη https://www.skroutz.gr/s/6633529/LG-32LF5610.html που ειναι σαφως νεοτερα μοντελα και ειναι περιπου στα ιδια λεφτα,το θεμα ειναι πιο μαγαζι θα με βολεψει,ωστε να μπορουν να μου κανουν εγκατασταση χωρις να ψαχνομαι... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από stathis97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 κοιτα κωτσοβολο αλλα αμα ειχες εργαλεια καλυτερο θα ηταν να το κανεις μονο τσαμπα λεφτα θα δωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos356 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μπορείς πάντα να streamαρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα