ostvarivanje Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τι προτείνετε μέχρι 250€ για την ανιψιά μου που είναι φοιτήτρια ώστε να τη συνδέει και με το laptop που θα έχει αλλά να τη χρησιμοποιεί και σαν τηλεόραση; Πώς συνδέεται με το λάπτοπ εκτός από hdmi; Κάτι που μπορεί να κάνει μέσω του λάπτοπ και της οθόνης που ίσως δεν το ξέρω;
XMorsX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το καλύτερο είναι να πάρει σκέτο μόνιτορ και ένα εξωτερικό TV tuner.
ostvarivanje Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και ουσιαστικά να βλέπει τηλεόραση στην οθόνη χρησιμοποιώντας το tv tuner του λάπτοπ; Για ποιο λόγο αυτό; Και αν για κάποιο λόγο δε βρίσκεται το λάπτοπ στο σπίτι να μην μπορεί να δει και τηλεόραση;
XMorsX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και ουσιαστικά να βλέπει τηλεόραση στην οθόνη χρησιμοποιώντας το tv tuner του λάπτοπ; Για ποιο λόγο αυτό; Και αν για κάποιο λόγο δε βρίσκεται το λάπτοπ στο σπίτι να μην μπορεί να δει και τηλεόραση; Γιατι να μην εχει προσβαση στο λαπτοπ? Ο λογος που λεω ξεχωριστο tv tuner ειναι επειδη οι monitor-tvs εχουν χειροτερα χρωματα, contrast και input lag απο τις κανονικες οθονες. Αν ομως δεν την πειραζουν αυτα (κυριως αν παιζει παιχνιδια η λιγοτερο βλεπει ταινιες θα την πειραξουν), τοτε ας παει σε ενα IPS tv monitor της LG. https://www.skroutz.gr/s/7030258/LG-24MT57D.html Αν το θελει κυριως για ταινιες και οχι για εργασιες, καλυτερα να παρει μια μεγαλυτερη τηλεοραση που θα εχει και πιο καλη αντιθεση και πιο καλο μαυρο. Χωρις υποστηριξη 4:4:4 chroma ομως δεν βολευει για να βλεπεις κειμενα. Αυτες ειναι οι καλυτερες σχετικα οικονομικες τηλεορασεις που βρισκω. http://www.electroholic.gr/gr/eikona-ixos/tileoraseis/ue32h5303/tv-samsung-32,ue32h5303,%C2%A0led,smart,full-hd,-100-hz https://www.skroutz.gr/s/4867115/Samsung-UE32H5500.html
ostvarivanje Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ. Αυτό που έγραψες μου θύμισε εμένα όταν έψαχνα κάτι παρόμοιο και τελικά κατέληξα σε μόνιτορ (έχω tv tuner). Θυμάμαι που γινόταν συζήτηση ότι υπήρχαν ελάχιστες τηλεοράσεις με ips panel. Και έτσι κατέληξα σε μία dell με ips (βέβαια αυτό δε μου ήταν βολικό το πρωί που συνήθιζα να ανοίξω την τηλεόραση μέχρι να φύγω για δουλειά και πλέον έπρεπε να αναγκάζομαι να ανοίξω τον υπολογιστή, πράγμα που δεν έκανα). Καλές και χρυσές οι δύο τελευταίες που έβαλες, αλλά και ξεφεύγουμε οικονομικά αλλά και δεν υπάρχει περιθώριο στο χώρο του σπιτιού για τόσο μεγάλη οθόνη. Τις εργασίες θα τις κάνει στο laptop, δε νομίζω να συνδέει την οθόνη για τις εργασίες. Την οθόνη θα τη χρησιμοποιεί για έργα και παιχνίδια. Τι λένε αυτές οι δύο; LG 22MT44D-PZ SAMSUNG LT23C350EW
XMorsX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δε λενε, εχουν TN panel. Η samsung ειναι και παλια σειρα με PWM dimming. Aν παρεις monitor tv, παρε αυτο που ποσταρα. Αν παιζει fps θα εχει προβλημα και με tv monitor και με τηλεοραση, αλλα παλι αν παιζει fps ας παρει desktop. Αλλιως, για χαλαρο gaming ολες οι παραπανω ειναι αποδεκτες. Ξανασκεψου το για την φθηνοτερη Samsung που ποσταρα. Οι 32" δεν χρησιμοποιουνται ιδανικα σε αποστασεις πανω απο 1,5 μετρο οποτε αμφιβαλλω οτι δεν υπαρχει χωρος ειτε ειναι στο σαλονι ειτε στην κρεβατοκαμαρα ειτε στην κουζινα. Ουτε πολυ χωρο πιανουν, και ειναι κλασεις ανωτερη για ταινιες απο την LG.
ostvarivanje Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για την ανιψιά μου είναι που θα είναι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Επειδή αύριο θα έρθει, θα το συζητήσω και μαζί της, ώστε να αποφασίσουμε. Όταν λες για τη φθηνότερη Samsung, εννοείς αυτή των 300€, σωστά; Μωρέ για desktop το σκεφτόταν, αλλά και καλά να το χρησιμοποιεί και στη σχολή και αποφάσισε για laptop.
Millennium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως θα παίρνα μια οθόνη των 250ε+ με ένα tuner.
ostvarivanje Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 @ XMorsX, ουσιαστικά, αν δεν κάνω λάθος μου προτείνεις τη Samsung των 300€, σωστά; Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και επειδή απόψε έρχεται η ανιψιά, θα το συζητήσουμε ώστε να πάρουμε την τελική απόφαση. Ευχαριστώ πολύ. @ Millennium, ωραία, και στην περίπτωση που δεν έχει το λάπτοπ εκεί ή είναι στο σέρβις, να μείνει χωρίς τηλεόραση;
XMorsX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 @ XMorsX, ουσιαστικά, αν δεν κάνω λάθος μου προτείνεις τη Samsung των 300€, σωστά; Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και επειδή απόψε έρχεται η ανιψιά, θα το συζητήσουμε ώστε να πάρουμε την τελική απόφαση. Ευχαριστώ πολύ. @ Millennium, ωραία, και στην περίπτωση που δεν έχει το λάπτοπ εκεί ή είναι στο σέρβις, να μείνει χωρίς τηλεόραση; Nαι αυτη τη Samsung. Παρακαλω και καλες αγορες.
ostvarivanje Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον σε αυτή θα καταλήξουμε. Γελάω τώρα γιατί από εκεί που σκεφτόμασταν για 22-23 ίντσες θα πάμε στις 32.
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 @ XMorsX, ουσιαστικά, αν δεν κάνω λάθος μου προτείνεις τη Samsung των 300€, σωστά; Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και επειδή απόψε έρχεται η ανιψιά, θα το συζητήσουμε ώστε να πάρουμε την τελική απόφαση. Ευχαριστώ πολύ. @ Millennium, ωραία, και στην περίπτωση που δεν έχει το λάπτοπ εκεί ή είναι στο σέρβις, να μείνει χωρίς τηλεόραση; Με το tuner μπορεί να βλέπει και στο laptop ώπου είναι ή να το χρησιμοποιεί αλλού.Δεν θα βγάλεις άκρη αν βάλεις και τα service στην εξίσωση γιατί και οι τηλεοράσεις χαλάνε (εκτός και αν έχει φορητό που έχει τάση να χαλάει και εκεί μπαίνει το ερώτημα αν είναι καλύτερα να τον αλλάξει με desktop).Η καλύτερη λύση εξαρχής είναι monitor+tuner για να χεις και τα δύο ικανοποιητικά με έμφαση στη pc χρήση και εκτός αυτού μπορεί αργότερα να βάλει την οθόνη σε desktop.
ostvarivanje Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Απλά οι αναστολές μου βρίσκονται στο ότι ο κύρια χρήση θα είναι σαν τηλεόραση και δευτερευόντος σαν οθόνη για τον υπολογιστή. Δηλαδή κάθε τρεις και λίγο σύνδεσε το hdmi, κάπως έτσι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
ostvarivanje Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Aν παρεις monitor tv, παρε αυτο που ποσταρα. Αν παιζει fps θα εχει προβλημα και με tv monitor και με τηλεοραση, αλλα παλι αν παιζει fps ας παρει desktop. Αλλιως, για χαλαρο gaming ολες οι παραπανω ειναι αποδεκτες. Ξανασκεψου το για την φθηνοτερη Samsung που ποσταρα. Οι 32" δεν χρησιμοποιουνται ιδανικα σε αποστασεις πανω απο 1,5 μετρο οποτε αμφιβαλλω οτι δεν υπαρχει χωρος ειτε ειναι στο σαλονι ειτε στην κρεβατοκαμαρα ειτε στην κουζινα. Ουτε πολυ χωρο πιανουν, και ειναι κλασεις ανωτερη για ταινιες απο την LG. Να υποθέσω ότι η Samsung είναι καλύτερη από την LG. Καταλήγουμε σε αυτές τις΄δύο ώστε να παραγγείλουμε. Αν καταλήξουμε στη Samsung, βλέπω ότι είναι το μοναδικό κατάστημα του skroutz που την έχει. Είναι έμπιστο; Παραγγέλνουμε ελεύθερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα