Προς το περιεχόμενο

Το πρώτο trailer του X-Files!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοι είναι αρκετά μικροί για να θυμούνται τα X-Files όταν παίχτηκαν. Δεν μπορούν να καταλάβουν το πάθος για μια σειρά την εποχή που δεν υπήρχε high speed internet να κατεβάζεις 300 σειρές την ημέρα. Τα X-Files (μαζί με τα φιλαράκια) ήταν η σειρά που προσωπικά με σημάδεψε. Εφευγα απο το φροντιστηριο ξένων γλωσσων και ΕΤΡΕΧΑ χωρίς αύριο για να προλάβω τα X-Files )αν θυμαμαι καλά στον ΑΝΤ1 αρχικά και μετά STAR). Σε μια εποχή που πριν παιχτεί ένα επεισόδιο ξέρουμε τι θα γίνει απο trailers, teasers, pre-shows και "leaks" δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει να περιμένεις μια ολόκληρη εβδομάδα για το "to be continued" και να έχεις κάνει το θρανίο σημειωματάριο για πιθανή κατάληξη του.

Είναι λογικό λοιπόν για πολούς τα X-Files να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο. Το να το αποκαλούν όμως ξεπέτα, βλακεία κτλ είναι εντελώς ηλίθιο. "ξέρω" εκατομμύρια ανθρώπους που αυτή την στιγμή την περιμένουν απο τις 19 ΜαΪου του 2002

ποσο δικιο εχεις φιλε μου.....

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήταν πρωτοποριακή σειρά.
Τώρα, φαντάζει "ρετρό", όπως άλλωστε φαντάζει πχ. "ρετρό" η ΠΑΛΙΑ "Γκαλάκτικα" σειρά (σε πιάνουν τα γέλια απ' τα κοστούμια και τα εφέ της τότε εποχής), αλλά ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ και εκείνη η σειρά.
(Φυσικά, το σύγχρονο ριμέικ ήταν ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΟ, ίσως η κορυφαία για μένα σειρά).

Οπότε, υποθέτω, αναμένουμε ΠΙΟ "ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟ" το σίκουελ των Χ-Φάιλς. Πιο σύγχρονο, πιο φινιρισμένο.

Γιατί... τα ανασηκωμένα μανικάκια στα κατάλευκα κοστουμάκια του Ντον Τζόνσον στο "Μαιάμι Βάις", δεν δείχνουν γελοία, πια;
Τότε όμως, ήταν "της εποχής", έφτιαξαν ακόμα και ΣΤΥΛ ντυσίματος!

• Like 2
Δημοσ.

Για οσους το κατηγορουν εχω να πω ότι κανουν μεγαλο λαθος!Ειναι το σικουελ μια επιτυχημενης και αγαπημενης σειρας!Πιο το κακο?Και επισης με τους ιδιους πρωταγωνιστες θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον η μεταβαση στο σημερα!!

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παιδια, ενταξει.Δεν περιμενω απο τα παιδια μου να  εχουν τις ιδιες επιρροες με εμενα στο μεγαλωμα.Με αλλα κινουμενα σχεδια μεγαλωσα εγω που γεννηθηκα το 73  με αλλα τα παιδια μου.

Ετσι και στις σειρες, εγω μεγαλωσα με "Μαγκαιβερ"- "Ιπποτη της Ασφαλτου"-"Ντιουκς".Mετεπειτα στην εφηβεια "Μπεβερλυ Χιλς 90210"  X-FILES  κ.α

Δημοσ.

μα...κία τότε .... μα...κία και τώρα....

Δημοσ.

Καθαρή επίκληση στις (καλές) αναμνήσεις μας, δε δείχνει απολύτως τίποτα για την επερχόμενη σειρά. Είναι teaser.

Η μυστηριακή ατμόσφαιρα και η δράση των παλιών X-Files έδωσε χώρο στο συναισθηματικό κόσμο των πρωταγωνιστών στην τελευταία ταινία. Επίσης κάτι έλεπε από τη χημεία τους, την ηθοποιία και τους διαλόγους. Αν μπορώ να καταλάβω κάτι από το τίποτα που δείχνουν στο teaser είναι ότι πάλι θα δούμε μια από την ίδια απογοήτευση. Μακάρι να βγω λάθος

Δημοσ.

Βρε παιδια, ενταξει.Δεν περιμενω απο τα παιδια μου να  εχουν τις ιδιες επιρροες με εμενα στο μεγαλωμα.Με αλλα κινουμενα σχεδια μεγαλωσα εγω που γεννηθηκα το 73  με αλλα τα παιδια μου.

Ετσι και στις σειρες, εγω μεγαλωσα με "Μαγκαιβερ"- "Ιπποτη της Ασφαλτου"-"Ντιουκς".Mετεπειτα στην εφηβεια "Μπεβερλυ Χιλς 90210"  X-FILES  κ.α

Αν και εχουμε μια σεβαστη διαφορα ηλικίας, κ εγω προτιμω knight rider και x files.

Eιχαν μια αλλη κλαση.

Δημοσ.

Η Gillian Anderson έγινε μανάρι ή μου φάνηκε;

Μανάρι ήταν και τότε, δε νομίζεις; Tην είχα δει σε φωτογραφίες, εκτός της τηλεοπτικής σειράς, και φαινόταν πολύ όμορφη!!

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα σειρά! Αρκεί να έχει κάτι περισσότερο για να προσφέρει το σενάριο, ούτως ώστε να μπορέσει να "κρατήσει" το κοινό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...