Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και συγγνωμη που παιρνω το θαρρος για να ανοιξω νεο θέμα.

Νιωθω οτι χανω ταχυτητα και πεφτει η συνδεση του ιντερνετ.

Επικοινωνησα με forthnet και μου ειπαν απλα να αποσυνδεσω τα καλωδια και να τα ξανασυνδεσω σε λιγα λεπτα. Δεν ειδα καμια βελτιωση.

Μιλωντας με νουμερα download , καποτε ειχα 18 με 19 και τωρα εχω 14 με 15 .

Θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως χρειαζεται καποια αλλαγη απο το admin site router ( δεν ξερω και πως να το πω :P )

Ευχαριστως να παραθεσω screenshots για να με καθοδηγησετε οσο πιο ευκολα γινεται.

Αν δεν λυθει και ετσι θα πρεπει να απευθυνθω στην forthnet. Αλλα τι να τους πω ; 

Αυτο ειναι το θεμα , πρεπει να μου πειτε καποια πραγματακια να τα αποθηκευσω ετσι ωστε να τα πω. 

Δημοσ.

απο την πριζα στον τοιχο του σπιτιου σου βγαινει ενα καλωδιο το οποιο πηγαινει σε ενα φιλτρο με δυο εξοδους,μια adsl και μια phone.,σωστα?Αυτο το φιλτρο να αλλαξεις.....κανε μια δοκιμη να το βγαλεις εντελως και να συνδεσεις το router κατευθειαν στην πριζα..και δες τις ταχυτητες σου

Δημοσ.

a. τι ρουτερ εχεις.αν η απαντηση ειναι zte τοτε παμε στο βημα β.

β.ΠΕΤΑΜΑ.

γ.χαρακτηριστικα γραμμης μεσα απο το ρουτερ.margin attenuation>οχι speedtests.

οταν λες χανεις ταχυτητα και πεφτει το ιντερνετ?σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ?

• Like 2
Δημοσ.

a. Thomson TG585 V8

c. που τα βλεπω αυτα ; :P εψαξα στο admin site αλλα...

το λαμπακι "Ιnternet" αναβοσβηνει πολλες φορες. Μπορει και 7 στα 10 secs. 

Δημοσ.

a.μια χαρα ρουτερ.

γ.192.168.1.254 broadband connection/dsl connection/πανω δεξια details>το ιντερνετ ειναι λογικο που αναβοσβηνει γιατι υπαρχει κινηση.το dsl πρεπει να ειναι σταθερα αναμμενο πρασινο οπως και το ιντερνετ πρασινο.στο site τηςforthnet εχει και firmware update για το thomson v8.

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954

• Like 1
Δημοσ.

παραθετω screenshot 

ευχαριστω για τις οδηγιες poulinos

συμφωνα με το link εχω την τελευταια εκδοση.

Product Name: TG585 v8

Software Release: 8.2.7.8

post-264331-0-35743200-1443873051_thumb.png

Δημοσ.

Τα ιδια κανουν και σε εμενα. Για την περιοχη μου 7-8 ηταν καλα. Με πηγαν για κανα 2 μερες στα 2 και τωρα με κρατανε στα 4. Δεν πηρα τηλεφωνο αλλα ισως εχουν προβληματα με τις βροχες στην περιοχη μου οπως και αλλες χρονιες.

Δημοσ.

παραθετω screenshot 

ευχαριστω για τις οδηγιες poulinos

συμφωνα με το link εχω την τελευταια εκδοση.

Product Name: TG585 v8

Software Release: 8.2.7.8

a.ναι η γραμμη σου θα μπορουσε να παιζε και παραπανω.λογικα φορας free profile γιατι βλεπω 6 margin.απο εκει και περα η ταχυτητα μπορει να εχει πεσει λογω χαλκου στο δικτυο του οτε αλλα δεν σημαινει οτι θεωρειται βλαβη διοτι ακομα ο συγχρονισμος σου ειναι καλος.το βασικο ειναι να δεις τι γινεται με τα λαμπακια.η γραμμη δεν δικαιολογει αποσυνδεσεις εκτος αν εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρο.επισης τσεκαρε να δεις αν σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ.το broadband μας νοιαζει να μην σβηνει τελειως και το ιντερνετ να μην σβησει τελειως ή να μην γινει κοκκινο.μετα αυτο με τις ταχυτητες μπορει να ειναι θεμα wireless μπορει καποιο κολλημα του wireless μπορει καποιο θεμα του Pc.αν θες κανε και ενα Hard reset τυπικα το ρουτερ και αστο να ξανασεταριστει μονο του.με παραξενευει που στο Loss of signal που σημαινει ποσες φορες εχεις χασει συγχρονισμο βγαζει αυτο το τρελο νουμερο.ειτε κλεισε και ανοιξε το ρουτερ για να μηδενισει αυτο και να δουμε μετα αν θα ανεβει ή ακομα καλυτερα Hard reset.συμφωνα με το speedtest δεν χανεις σε ταχυτητα εκτος αν καποιο site που μπαινεις ειναι αργο ή εκτος αν seedareis Πχ καποιο τορρεντ full οποτε και πηγαινει πιο αργα το ιντερνετ

Τα ιδια κανουν και σε εμενα. Για την περιοχη μου 7-8 ηταν καλα. Με πηγαν για κανα 2 μερες στα 2 και τωρα με κρατανε στα 4. Δεν πηρα τηλεφωνο αλλα ισως εχουν προβληματα με τις βροχες στην περιοχη μου οπως και αλλες χρονιες.

α.οι βροχες κτλ συνηθως θα κανουν θεμα στο κομματι του χαλκου οποτε ο παροχος δεν εχει σχεση με αυτο.β.σηκωσε χαρακτηριστικα γραμμης.μπορει να εχει μπει καποιο Profile στην γραμμη και να συγχρονιζεις χαμηλοτερα.αμα εισαι σταθερος εκει που εισαι τοτε ζητα να σου βαλουν παλι 6 profile.αλλα για να δουμε και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

επισης και για τους 2 σας.αν πιανουν τα χερια σας δοκιμαστε και στον κατανεμητη διοτι μπορει να ειναι και καποιο προβλημα στην εσωτερικη σας καλωδιωση και να μην ειναι κατι απεξω.θελει δοκιμη ομως σε κατανεμητη ή στην χωνευτη για να δει καποιος ποσο συγχρονιζει εκει.θελει εργαλεια και να πιανουν και τα χερια καποιου για να μην χαλασει καμια αλλη γραμμη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και συγγνωμη που παιρνω το θαρρος για να ανοιξω νεο θέμα.

Νιωθω οτι χανω ταχυτητα και πεφτει η συνδεση του ιντερνετ.

Επικοινωνησα με forthnet και μου ειπαν απλα να αποσυνδεσω τα καλωδια και να τα ξανασυνδεσω σε λιγα λεπτα. Δεν ειδα καμια βελτιωση.

Μιλωντας με νουμερα download , καποτε ειχα 18 με 19 και τωρα εχω 14 με 15 .

Θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως χρειαζεται καποια αλλαγη απο το admin site router ( δεν ξερω και πως να το πω :P )

Ευχαριστως να παραθεσω screenshots για να με καθοδηγησετε οσο πιο ευκολα γινεται.

Αν δεν λυθει και ετσι θα πρεπει να απευθυνθω στην forthnet. Αλλα τι να τους πω ; 

Αυτο ειναι το θεμα , πρεπει να μου πειτε καποια πραγματακια να τα αποθηκευσω ετσι ωστε να τα πω. 

εισαι συνδεδεμενος μονο με καλωδιο?

ποσα χρονια εχεις το ρουτερ? πανω απο 3?

εχεις disconnects? αναβει κοκκικο στο ρουτερ οταν πεφτει το ιντερνετ?  η σβηνει εντελως καποιο φωτακι κ επανερχεται μετα απο 2-3 λεπτα?

η απλα τα φωτακια στο ρουτερ παραμενουν σταθερα, αλλα η ταχυτητα σου πεφτει? κ αμα συμβαινει αυτο, οταν συμβαινει χρησιμοποιεις τορρεντ?

ποσο καιρο εχεις προβληματα με την ταχυτητα?

πρεπει να πεις ακριβη συμπτωματα που βλεπεις/διαπιστωνεις.....

πρεπει επισης να παρακολουθεις το activity στο ρουτερ ....

κανεις κανα restart το ρουτερ μια στο τοσο?

Δημοσ.

εισαι συνδεδεμενος μονο με καλωδιο?

με καλωδιο 6-7 μετρων υποθετω

ποσα χρονια εχεις το ρουτερ? πανω απο 3?

4μιση χρονια

εχεις disconnects? αναβει κοκκικο στο ρουτερ οταν πεφτει το ιντερνετ?  η σβηνει εντελως καποιο φωτακι κ επανερχεται μετα απο 2-3 λεπτα?

η απλα τα φωτακια στο ρουτερ παραμενουν σταθερα, αλλα η ταχυτητα σου πεφτει? κ αμα συμβαινει αυτο, οταν συμβαινει χρησιμοποιεις τορρεντ?

μονο αναβοσβηνουν τα λαμπακια , ποτε κοκκινο χρωμα

ποσο καιρο εχεις προβληματα με την ταχυτητα?

περιπου 1 χρονο

πρεπει να πεις ακριβη συμπτωματα που βλεπεις/διαπιστωνεις.....

πρεπει επισης να παρακολουθεις το activity στο ρουτερ ....

κανεις κανα restart το ρουτερ μια στο τοσο?

σπανια , 1 φορα το διμηνο , βασικα δεν το κλεινω και ποτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...