jackal22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Η κοπέλα μου θέλει καινούργιο κινητό μέχρι 300 ευρώ και της πρότεινα μετά από έρευνα το Samsung A5 αλλά άκουσε από 2 φίλες ότι το είχαν και ότι κολάει και το πούλησαν αμέσως . Επίσης είπε θα μου το φέρει κολάρο αν κολάει (έχει lag). Γνώμη? Ποιο να προτιμήσω το Α500F η το A500FU.
technology_guy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δες και το m4 aqua Αυτό υπερθερμαίνεται κι αν την ενοχλεί τότε τον βλέπω τον καημένο με εγκαύματα...
Eddy_Gordo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρα κινηταρα ειναι, το εχει η κοπελα του αδερφου μου και οτ ειδα απο κοντα, ελαφρυ βολικο κομψο ωραιες φωτογραφιες και δεν ειδα να κολλα καπου, για περισσοτερα δες και στο myphone
jackal22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρα κινηταρα ειναι, το εχει η κοπελα του αδερφου μου και οτ ειδα απο κοντα, ελαφρυ βολικο κομψο ωραιες φωτογραφιες και δεν ειδα να κολλα καπου, για περισσοτερα δες και στο myphone Μονο για Internet και φωτο το θελει. Δεν παιζει παιχνιδια κτλ. Απλα να μην σερνεται ο browser στο Internet και να μην lagarei το μενου.
Stogianz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο για Internet και φωτο το θελει. Δεν παιζει παιχνιδια κτλ. Απλα να μην σερνεται ο browser στο Internet και να μην lagarei το μενου. Μια χαρά πάει το κινητό κύριε booster Κι είναι κι πανέμορφο κι με πολύ καλά υλικά κατασκευής (το αλουμίνιο έχει άλλη αίσθηση).Για την δουλειά που το θέλει μια χαρά θα είναι! Mε 300ε βέβαια υπάρχουν κι άλλα τηλέφωνα με καλύτερο επεξεργαστή όπως το G3 κι υπάρχει πάντα κι η επιλογή των Lumia (για κάτι ποιο οικονομικό κι alagαριστο).
d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δεν κολλαει.ειναι πανεμορφο, πολυ λεπτο και παναλαφρο! καλοριζικο
PSYHAS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καμια σχεση με lag. Ουτε στο ιντερνετ,ουτε σε εφαρμογες,ουτε σαν τηλεφωνο. Που στο καλο το ειδαν το λαγκαρισμα, πραγματικα απορω. Οτι υπαρχουν πιο δυνατα και γρηγορα, σιγουρα ισχυει. Οπως τον βολευει τον καθενα. Εμενα μου καθησε εξαιρετικα η επιλογη παντως, πανεμορφο,ποιοτικοτατο και χωρις lag..
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η κοπέλα μου θέλει καινούργιο κινητό μέχρι 300 ευρώ και της πρότεινα μετά από έρευνα το Samsung A5 αλλά άκουσε από 2 φίλες ότι το είχαν και ότι κολάει και το πούλησαν αμέσως . Επίσης είπε θα μου το φέρει κολάρο αν κολάει (έχει lag). Γνώμη? Ποιο να προτιμήσω το Α500F η το A500FU. Για ρωτα τις φιλες της αυτες τι κινητα πηραν για να γελασουμε που μαθανε και το lag και μιλανε 1
panos- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Για ρωτα τις φιλες της αυτες τι κινητα πηραν για να γελασουμε που μαθανε και το lag και μιλανε Οι γυναίκες λένε πάντα την αλήθεια... Φωτιά να πέσει να με κάψει..
AntiCambeR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν έχουν βάλει 100 εφαρμογές+widgets με ανοιχτά Fb κλπ που είναι βαριές εφαρμογές μπορεί να κολλαει,δεν είναι PC. Ο καθένας ερμηνεύει το lag όπως θέλει,ακόμα και τα millisecond κάποιοι τα θεωρούν lag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα