kostas3456 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά καλησπέρα έχω σοβαρό πρόβλημα με το κινητό να πω οτι εχω αλλάξει μπαταρία έχω κάνει calibrate τη μπαταρία και έχω κάνει restore όλο το κινητό...λοιπόν και φτάνουμε στο πρόβλημα πιάνει τρελες θερμοκρασίες στη cpu αυτομάτως πίνει όλη τη μπαταρία και ουσιαστικά κάνει τρελό overheating χωρίς να έχω καποιο app ανοιχτο πιανει 72 βαθμούς η cpu γνωρίζει κανεις kαti που μπορώ να κάνω? η κάποιον τεχνικό?ευχαριστώ
discoboyminimal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 τι μπαταρια αγορασες? αυθεντικη η μαιμου? δωσε λινκ απο το μαγαζι
kostas3456 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ για την αμεση απαντηση αγόρασα μια μπαταρία από έναν γνωστό δεν γνωρίζω αν είναι αυθεντική
discoboyminimal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ πιθανον η θερμοκρασια να προερχεται απο μπαταρια αγνωστου προελευσεως. δοκιμασε με την παλια. εξωτερικα φαινονται οι ιδιες?εχουν τιποτα διαφορες? επισης ασε να κρυωσει ολο το κινητο (βγαλε την μπαταρια ξερω γω και αστο κλειστο για λιγο) και δοκιμασε μετα να πιασεις την μπαταρια οταν λες οτι αρχιζει να ζεσταινεται το κινητο. ειναι ζεστη παραπανω η λιγοτερο απο το κινητο?
kostas3456 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 η μπαταρια εχει 22 βαθμους ι μητρικη ψηνετε και ριχνει την μπαταρια
discoboyminimal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την παλια μπαταρια τι σου κανει? δοκιμασες?
2.1Ohm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 η παλια ειναι νεκρη δυστιχος Aμα σ εγινε μετα που αλλαξες μπαταρια τοτε κατα 99% φταει η μπαταρια! Παρε μια αυθεντικη (δν ξερω που θα την βρεις επικοινωνησε με το μαγαζι που την πηρες μηπως βρουν τπτ η να σε βοηθησουν) κ κανε υπομονη να ερθει! 2 βδομαδες υπομονη δν ειναι κ πολυ αν σκεφτεις οτι μπορει να σωσεις την συσκευη σου και να γλιτωσεις ποσα λεφτα! Επισης αμα ειναι απο κινεζο εχει εγγυηση κια θα μπορεις να το στειλεις πισω (πραγμα που θα ειναι ακομα πιο χρονοβορο βεβαια)
kostas3456 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 όχι φιλε μου δυστυχώς είχε αρχίσει να το κάνει και με την παλιά για αυτό και την άλλαξα επειδή είχα την εντύπωση πως είναι η μπαταρίαόσο για το κινέζο που λες και την εγγύηση το κινητό ανοίχτηκε για να γίνει αλλαγή μπαταρίας οποτε η εγγύηση δεν υπάρχει
2.1Ohm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δν ειναι σαν και τους "Ελληναρες" τα σερβις στην κινα ειναι πραγματικα πολυ καλα και αξιοπιστα!Μιλα με τν μειζυ επικοινωνησε μαζι τους και πες του ακριβως τι εγινε λγκα θα ειναι οντως εγγυησης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα