Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καπου ειχε αναφερθει σε αλλο θεμα γιακαποιες καρτες που εκαναν κατι τετοια θεματα και γενικα ακομα και με New drivers δεν επαιζαν σωστα και εκαναν peaks πανω κατω.οποτε εκει μενεις με το stick. παρών και με τα 2 8970 που πήρα είχα ακριβώς το ιδιο πράγμα με την intel centrino 1030 του λαπτοπ. Βύθιζε αρκετά σε τυχαίες στιγμές,κατέβαζα με 400-500ΚΒ και δεν μπορούσα ουτε στο skype να μιλήσω με πέταγε. αντίθετα με το παλιό μόντεμ(και το technicolor της forthnet) παει καλά η ταχύτητα και δεν έχω τέτοια θέματα. εγω τελικά πήρα ενα tp link 722N και καθάρισα μιας και το νετ έχει άπειρα θέματα με την προβληματική κάρτα του λαπτοπ(την έχω αναφέρει παραπάνω)και οτι δεν δουλεύει καλά σε -N δίκτυα κλπ,μεγάλη ασυμβατότητα με μόντεμ και οι drivers δεν κάνουν κάτι το τρομερό. η λύση ηταν να κλείσουμε το -Ν απο το λαπτοπ και να δουλεύει σε -G αλλα και παλι και εκει είχε μερικά θεματάκια. Και με το 722Ν βυθίζει ανα τυχαίες στιγμές αλλα όχι τόσο πολύ και όχι σε βαθμό που να με κάνει να μην μπορώ να σερφάρω κλπ και διαρκεί για λίγο,πιστεύω ειναι θέμα των περίπου 10+ ασυρμάτων που είναι τριγύρω και παίζω στα 20ΜΗΖ γιατι εαν βάλω 40 πέφτω πάνω σε καναλια αλλων κλπ.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 παρών και με τα 2 8970 που πήρα είχα ακριβώς το ιδιο πράγμα με την intel centrino 1030 του λαπτοπ. Βύθιζε αρκετά σε τυχαίες στιγμές,κατέβαζα με 400-500ΚΒ και δεν μπορούσα ουτε στο skype να μιλήσω με πέταγε. αντίθετα με το παλιό μόντεμ(και το technicolor της forthnet) παει καλά η ταχύτητα και δεν έχω τέτοια θέματα. εγω τελικά πήρα ενα tp link 722N και καθάρισα μιας και το νετ έχει άπειρα θέματα με την προβληματική κάρτα του λαπτοπ(την έχω αναφέρει παραπάνω)και οτι δεν δουλεύει καλά σε -N δίκτυα κλπ,μεγάλη ασυμβατότητα με μόντεμ και οι drivers δεν κάνουν κάτι το τρομερό. η λύση ηταν να κλείσουμε το -Ν απο το λαπτοπ και να δουλεύει σε -G αλλα και παλι και εκει είχε μερικά θεματάκια. Και με το 722Ν βυθίζει ανα τυχαίες στιγμές αλλα όχι τόσο πολύ και όχι σε βαθμό που να με κάνει να μην μπορώ να σερφάρω κλπ και διαρκεί για λίγο,πιστεύω ειναι θέμα των περίπου 10+ ασυρμάτων που είναι τριγύρω και παίζω στα 20ΜΗΖ γιατι εαν βάλω 40 πέφτω πάνω σε καναλια αλλων κλπ. με εβγαλες απο τον κοπο να ψαξω να βρω με ποιον τα λεγαμε σε ποιο θεμα. δεν χανεις κατι να παιξεις με καναλια ουτε χανεις κατι να δοκιμασεις και με 20/40.συνηθως παιζουν και αλλες ρυθμισεις αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα να το ψαξεις και εξαρτατε τι επιλογες δινει το ρουτερ και η καρτα.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 πραγματικά έχω δοκιμάσει 20 σκετο 40 σκέτο και auto. στο 40 και στο auto η κατάσταση ειναι τραγική δεν ξεπερνά το 1,2 σε κατέβασμα καμία στιγμή και μένει βυθισμένο για περισσότερη ώρα ακόμα με την 722Ν. Αντίθετα στα 20MHz είναι τρομερα καλα,παίζω στο κανάλι 8 μόνος μου. Βέβαια έχω δίπλα εναν που είναι στο 7 και οι υπολοιποι παίζουν 1,6,11 κλασσικα. Εαν το βάλω στα 40 πάει 3+8 και περνάει πάνω απο 5 άτομα στο 6 και μαλιστα ο ενας ειναι και αυτος με 40 και παίζει απο το 1 νομίζω(ολα αυτά με inssider τα έχω δει) Και τώρα έχω spikes και βυθίσματα,αλλα διαρκούν λίγο.Δεν ξέρω πως και γιατί αλλα θυμάμαι με το παλιό airties να είναι γενικότερα πιο "ντουβάρι" το σήμα και να μην εχει τέτοιες διακυμάνσεις.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ναι το 20/40 μερικες φορες ειναι λιγο ρισκο να το πω ετσι και μπορει να κανει περισσοτερα προβληματα.εκει η λυση μετα ειναι 5ghz
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ναι το 20/40 μερικες φορες ειναι λιγο ρισκο να το πω ετσι και μπορει να κανει περισσοτερα προβληματα.εκει η λυση μετα ειναι 5ghz Δεν ειναι ευκολο να παω στα 5 γιατι παλι θα έχω κινητά κλπ που θα συνδέονται οπότε για 1 μηχάνημα να κάνω τέτοιο πράγμα μου φαίνεται λίγο αστείο. Αλλωστε και με το 20άρι καλύπτομαι ανετα μιας και δεν ξεπερναω το 1,6ΜΒ/s σε κατέβασμα. αν πχ έχω να κατεβάσω κάτι και θελει 30 λεπτά μπορεί συνολικά να έχω αυξομοιώσεις τις ταχύτητα(500-1-900-700-1,2)αλλα τον υπολοιπο χρόνο ειναι καρφί 1.5 Μικρό το κακό,αλλα αυτά συμβαίνουν οταν υπάρχει 1 τηλεφωνική πρίζα στο σπίτι και βρίσκεται στην αλλη ακρη του σπιτιου
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 α.ναι για ενα μηχανημα δεν λεει. β.ριχνεις Utp μεχρι το σημειο που θες και βαζεις το router εκει ή υπαρχει και Powerline
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 α.ναι για ενα μηχανημα δεν λεει. β.ριχνεις Utp μεχρι το σημειο που θες και βαζεις το router εκει ή υπαρχει και Powerline το καλώδιο δεν παίζει γιατι θα πρέπει να περαστεί με παράξενο τρόπο,σκέψου εναν κάθετο διάδρομο και εγω με το μόντεμ κάνουμε Ζ. Στη μια ακρη ειναι το μόντεμ και στην αλλη εγώ. το Powerline δουλεύει με μονοφασικό; ολη η κουζίνα που βρίσκεται και το μόντεμ ειναι σε μια ασφάλεια και εγώ(το δωμάτιο δηλαδή)είμαι σε αλλη.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 μια χαρα παιζει και σε μονοφασικο.και πιο ευκολα απο οτι σε τριφασικο.το τριφασικο ειναι το θεμα οσο ξερω οχι το μονοφασικο. β.ναι καλωδιο μονο αν περαστει μεσα απο καναλι ψηλα στο ταβανι ή χαμηλα στο πατωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα