BRAXOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 γεια χαρα σε ολους. εχω ενα tp link 8970 και εδω και μερικες ημερες στην ασυρματη συνδεση εχω χαμηλες ταχυτητες (500-700 download) ενω ενσυρματα παει 1800. τι πρεπει να κανω για να δω τι προβλημα εχω; το κανει σε ολους τους υπολογιστες του σπιτιου.
BRAXOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 τα αλλαξα ναι. εχει απο το 1 μεχρι το 14 και τα εκανα ολα αλλα τιποτα... λοιπον κουμπωσα επανω ενα στικακι wifi και η ταχυτητα επανηλθε. τωρα τι πρεπει να κοιταξω στο ενσωματομενο wifi του laptop; εκανα update drivers και βρηκε νεους αλλα τιποτα. το λαπτοπ ειναι hp και ο network adaptor λεει broadcom 802.11n (μετα το drivers update μου το εκανε b/n/g αλλα παλι τιποτα)
Gas74 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχες γραψει οτι το κανει σε ολους τους υπολογιστες του σπιτιου.........τωρα λες οτι στο λαπτοπ εβαλες στικακι και ειναι οκ...οι αλλοι υπολογιστες??ολοι εχουν προβλημα στο wifi???????
BRAXOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 επικεντρωθηκα σε αυτον. στον σταθερο δοκιμασα με τον idm και εκει κολλαγε και επαιζε μεταξυ 400-700. εκει το βρηκα το προβλημα γιατι ειχα το avast ανοιχτο και μου κολαγε το πισι. μολις το εκλεισα ανεβηκε στα 1700 χωρις να κολλαει. στο λαπτοπ τωρα τι κανω. παιζει να ειναι προβλημα τον drivers;
Gas74 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικα παιζει να ειναι προβλημα στους drivers.....παιζει να ειναι και το ιδιο το wifi,να εχει καθαρισει!!ειναι Onboard το wifi,γνωριζεις?για ποιο λαπτοπ μιλαμε?
BRAXOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το λαπτοπ ειναι hp g62 b70ev με ενσωματομενο adaptor. το να καθαρισει δεν καταλαβα καλα...
Gas74 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 να εχει χαλασει φιλε μου το wifi.....οπως και να ναι ψαξε να βρεις τους drivers που πρεπει και ξαναδοκιμασε!
BRAXOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το ενσωματομενο να εχει χαλασει; μπηκα στο σαιτ της hp και εκανα οτι μου ελεγε. λεει οτι εχω τους τελευταιους οδηγους. http://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/HP-G62-b00-Notebook-PC-series/4247533/model/4340499?sku=XX155EA
Gas74 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ναι να εχει χαλασει το ενσωματωμενο........δοκιμασε να συνδεθεις με καλωδιο να δεις αν εχεις τις ταχυτητες που θες......αν ειναι οκ τοτε σιγουυρα εχεις προβλημα με το wifi του λαπτοπ
BRAXOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 κατεβασα το hp assistant και εκανα update απο εκει και τωρα στο device manager εχει προσθεσει καμια δεκαρια wan miniport με παρενθεσεις διπλα που λεει πχ ikev2, ip, ip6, pppoe κλπ λοιπον εκανα καθαρισμο στους drivers και τους περασα ξανα. αλλαξα ενα ενα ολα τα καναλια και τελικα στο 6 παιζει καλα ΑΛΛΑ, με τον idm που παιζω δειχνει πχ 1700, λαγκαρει για λιγο και μετα παει 800 μετα ξανα παει 1700, λαγκαρει παλι και ξανα παει 700. αυτο γινεται συνεχεια. το εχω αφησει 10 λεπτα αλλα δεν ξεμπουκωνει...
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 α.μπορει να ειναι ασυμβατοτητα της καρτας και οχι οτι εχει καποιο θεμα. β.δοκιμασε να αλλαξεις παλι μια φορα καναλι.β.στο tp link περνα το τελευταιο firmware. γ.για την ασυρματη καρτα κατεβασε drivers απο το site της εταιρειας της καρταςκαι οχι απο την Hp. δ.θα μπορουσες στην τελικη να αλλαξεις την καρτα την ασυρματη.ειναι φτηνες. ε.βρες ενα Live cd με windows να δεις αν θα παιξει η καρτα ετσι για να δουμε αν φταιει η εγκατασταση των windows ή καποιο firewall κτλ. επισης πηγαινε στο device manager της καρτας και μπορει να εχει μια επιλογη σαν δεικτη που πηγαινει δεξια αριστερα ή σαν σκετη επιλογη που να σου λεει αν η καρτα θα δουλευει στο full.( δηλαδη performance vs battery).βαλτο στο performance.επισης βαλε το λαπτοπ να ειναι σε performance profile και δες αν το προβλημα αυτο στο κανει οταν ειναι στην μπαταρια ή και οταν ειναι στο ρευμα.το Profile για performance το διαλεγεις ειτε απο το power options ειτε απο το profile της hp αν δινει τετοιο utility. δυστυχως με το wireless υπαρχουν τετοια θεματα.αν η καρτα ειναι 802.11n μπορει να την βαλεις να μην παιζει και n αλλα μεχρι g.Προσοχη σε firewall επισης.
BRAXOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για όλα. <br> Α. Συμβατότητα δεν πρέπει να είναι γιατί το έκανε ξαφνικά χωρίς καμία αλλαγή <br> Β. Κανάλι άλλαζα συνέχεια. Το είχα κάνει σαν το φωτάκι του κιττ 1 μέχρι 13 και τουμπαλι. Στο 6 έπαιζε καλά αλλά σαν να λαγκαρε η σύνδεση <br> Γ. Το εκανα<br> Δ. Καλά βολεύουν και τα στικακια, ασχετοσυνης γαρ... <br> Ε. Firewall δεν έχω επάνω. Μόνο το ενσωματωμένο των win10 αλλά το έχω off <br> Το έχω στο performance και αυτό και το λαπτοπ και είναι μόνιμα στην πρίζα. <br> Με το στικ πάντως όλο το βράδυ δεν κόλλησε πουθενά αλλά είναι το γαμωτο τώρα γιατί μου τα κάνει αυτά <br> Και πάλι σε ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ποια κάρτα έχει το λαπτοπ. κάτι μου λεει για ιντελ wifi. (1030 μήπως) ;
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καπου ειχε αναφερθει σε αλλο θεμα γιακαποιες καρτες που εκαναν κατι τετοια θεματα και γενικα ακομα και με New drivers δεν επαιζαν σωστα και εκαναν peaks πανω κατω.οποτε εκει μενεις με το stick.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα