Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα τελευταια, ο εξωτερικος μου αρχισε να τρωει κολληματα με αποτελεσμα να κολλαει ολο το λειτουργικο. Μπαινω με sentinel, βλεπω, 66% υγεια ενω ηταν στο 98%! Αμαν λεω εδω ειμαστε. Να δοκιμασω να βγαλω την θηκη να τον κανω εσωτερικον και να ξαναδω τι παιζει? Παω για αλλον ε? Μην βαζω πραγματα μεσα?
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εχει τελειώσει η εγγύηση κάνεις οτι θέλεις φυσικά,το σίγουρο όμως ειναι οτι πας για καινούριο η υγεια του δίσκου οτι και να κάνεις δεν επανέρχεται ..
Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξερω οτι δεν επανερχεται. Δεν το περιμενα να πεσει τοσο. Ειδικα επειδη ειναι western και ποτε δεν εια προβλημα μαζι τους. Αααααυτο ηταν. Μας αφηνει ο σκληρος χαχα. Τον εκανα internal και απο 66 ανεβηκε 69. Ουαου
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρκαρε τον μην χάσεις κ αυτά που έχεις μέσα.
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά για κάνε τον εσωτερικό και δοκίμασε παλι γιατι αυτες οι θήκες ειναι λίγο ζημιάρες
Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Movie για καλη μου τυχη δεν ειχα τιποτα μεσα! Spank αυτο εκανα τον εκανα εσωτερικο και ανεβηκε στο 69. Εβαλα το hd sentinel να κανει reallocate και σκαλωσε εδω και ωρα στο 19%. Το προγραμμα εχει freezαρει και μου εχει πεταξει 2 errors απο bad sectors.
cpttony Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ερωτηση για μην ανοιγω θεμα... Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα σε ένα κατάστημα service.. για να μου βαλουν έναν SSD στο λαπτοπ. Βαζω χθες το sentinel (αφοτου το ειχα βαλει στο PC) και μου δείχνει ότι η υγεια του SSD είναι 35%... γινεται μέσα σε 1 εβδομαδα να πεσει από το 100% στο 35%, ως νεος δισκος-ετσι μου ειπαν τουλάχιστον-? ή μου εκατσαν ταπα και εβαλαν έναν μεταχειρισμενο?
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Movie για καλη μου τυχη δεν ειχα τιποτα μεσα! Spank αυτο εκανα τον εκανα εσωτερικο και ανεβηκε στο 69. Εβαλα το hd sentinel να κανει reallocate και σκαλωσε εδω και ωρα στο 19%. Το προγραμμα εχει freezαρει και μου εχει πεταξει 2 errors απο bad sectors. Λογικά τοτε ο δίσκος εχει καποιο πρόβλημα οποτε καλύτερα να μην τον χρησιμοποιήσεις πολυ Ερωτηση για μην ανοιγω θεμα... Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα σε ένα κατάστημα service.. για να μου βαλουν έναν SSD στο λαπτοπ. Βαζω χθες το sentinel (αφοτου το ειχα βαλει στο PC) και μου δείχνει ότι η υγεια του SSD είναι 35%... γινεται μέσα σε 1 εβδομαδα να πεσει από το 100% στο 35%, ως νεος δισκος-ετσι μου ειπαν τουλάχιστον-? ή μου εκατσαν ταπα και εβαλαν έναν μεταχειρισμενο? Αυτο που λές δεν μπορεί να γίνει οποτε και να σου έβαλαν μεταχειρισμένο ειναι πιθανόν ολα να τα περιμένεις , πήγαινε το πισω πες τους το πρόβλημα και ζήταν να σου βάλουν αλλο δίσκο σφραγισμένο ή ακομα καλύτερα αγόρασε εσυ εναν και πέρνα τον μόνος σου ειναι πάρα πολύ απλή η διαδικασία 1
cpttony Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που λές δεν μπορεί να γίνει οποτε και να σου έβαλαν μεταχειρισμένο ειναι πιθανόν ολα να τα περιμένεις , πήγαινε το πισω πες τους το πρόβλημα και ζήταν να σου βάλουν αλλο δίσκο σφραγισμένο ή ακομα καλύτερα αγόρασε εσυ εναν και πέρνα τον μόνος σου ειναι πάρα πολύ απλή η διαδικασία Να τον βαλω εγω στο λαπτοπ? Αποκλείεται, μια φορα δοκιμασα να βαλω την RAM και παραλιγο να κοψω ένα καλωδιο.. Και να φανταστείς ότι με χρεωσε 200 Ε (καθαρισμος, φορματ, εγκατασταση κλπ). Μαλλον, θα παραγγειλω κανενα από το skroutz και θα του πω να μου τον βαλει.
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μα δεν κάνεις τιποτα ανοίγεις το καπάκι απο κάτω βγάζεις τον ενα δίσκο και βάζεις τον αλλο σαν συρτάρι ειναι ... 200 euro ?????????? 1
cpttony Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μα δεν κάνεις τιποτα ανοίγεις το καπάκι απο κάτω βγάζεις τον ενα δίσκο και βάζεις τον αλλο σαν συρτάρι ειναι ... 200 euro ?????????? Nαι, 200.... Ευτυχως.. δεν του τα πληρωσα ακομη, γιατι θα του πηγαινα και τον σταθερο για αλλαγη σκληρου, αλλα HDD (με ζωη 10%).
dollyyy19 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 στα hires εχει ενα προγραματακι,εβαλα δισκο σε θηκη ,με υγεια 2% στο σεντινελ και το ανεβασε στα 43%.α,εκανε ομως 4-5 μερες.......
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αν ο δίσκος εχει πρόβλημα τα προγράμματα δεν κάνουν τιποτα και εκτος των άλλων ο φίλος θέλει καινούργιο δίσκο και μαλλον του έβαλαν μεταχειρισμένο και αν κρίνω για τις παραπάνω εργασίες οτι του πήραν και 200 euro ..... πάρε τον υπολογιστή και μην δεχτείς να πληρώσεις τιποτα βασικά , πήγαινε αγόρασε εναν δίσκο και θα σου πουμε πως να τον βάλεις η αλλιως να το πας σε αλλο τεχνικό , εντάξει είπαμε η αισχροκέρδεια εχει και τα όρια της 3
Alex-V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αυτο. Αν αρχισει να κατεβαινει η υγεια η η επιδοση, μεγεια. Δεν το σωζει κανενα προγραμμα.
Alex-V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εχουμε βελτιωση. Ξανα εκανα reinitialize και δεν κολλησε! Και δεν φτανει αυτο, δεν εβγαλε κανενα bad sector οπως πριν και η υγεια ανεβηκε στο 80% χαχαχαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα