satfoxy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και εγω προσπαθησα με το δευτερο email να φωρτοσω το balance του paypal με προπληρωμενη Πειραιως αλλα δεν μου δουλεψε.Ενω πριν απο καμια 20 μερες δουλευε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 μόλις παράγγειλα από ebay απο united states california....νομίζω από εκεί μπρούμε :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 μόλις παράγγειλα από ebay απο united states california....νομίζω από εκεί μπρούμε :D Μολις δεις το τελωνειο θα σου κοπει το γελιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοείς? Τι εννοείς? Δεν μου έγραφε κατι τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοείς? Δεν μου έγραφε κατι τετοιο... Άν σου στείλει με courier ετοιμάσου να δώσεις καμιά 100αρα το ελάχιστο. Αν το στείλει με απλό εχεις πολλές πιθανότητες ναντο γλυτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Και πως μπορω να το μάθω αυτο? και ολα αυτα ςπειδη ηταν απο california? δεν μου ελεγε κατι στο shipping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Και πως μπορω να το μάθω αυτο? και ολα αυτα ςπειδη ηταν απο california? δεν μου ελεγε κατι στο shipping Επειδή είναι από Αμέρικα Τί πήρες? Αν είναι κάτι ακριβό καλύτερα να ακυρώσεις Να υπολογίζεις 23% ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 δεν δασμολογούνται τα πάντα, υπάρχει ελάχιστο όριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 μια θήκη για κινητό...1,70 έκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μαζί με μεταφορικά;Τέλος πάντων, αν είναι κάτω απο 22 ευρώ δεν έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 μια θήκη για κινητό...1,70 έκανε κλάιν μάιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τα μεταφορικά πόσο ήταν; Πάντως από Αμερική υπό κάποιες προϋποθέσεις μπορείς να φέρεις αποσυναρμολογημένο αντικείμενο μιας και μπορεί να θεωρηθεί ανταλλακτικά οπότε γλιτώνεις το τελωνείο. Πάντως ότι έχω δει από Αμερική δε συνέφερε λόγω μεταφορικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 free shipping φυσικά...ναι το ξέρω πως είναι πιο ακριβά αλλά ε΄ψαξα αρκετά και ευτυχώς βρήκα... οποτε οταν είναι κάτω των 22 ευρώ είμαι κομπλε? αυτό ισχύει για ολες τις χώρες εντος ΕΕ ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 free shipping φυσικά...ναι το ξέρω πως είναι πιο ακριβά αλλά ε΄ψαξα αρκετά και ευτυχώς βρήκα... οποτε οταν είναι κάτω των 22 ευρώ είμαι κομπλε? αυτό ισχύει για ολες τις χώρες εντος ΕΕ ετσι? Εντός Ε.Ε. δεν έχεις θέμα με τελωνεία. Απ'έξω έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Έκανα ένα επιτυχημένο εμβασμα. Λογικά δουλεύει αυτό με τα 500 ανά τράπεζα ανά μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα