The_Judas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μπορούμε να κάνουμε έμβασμα στο εξωτερικό μέσω e-banking ή μόνο στο ταμείο της τράπεζας; Απ'ότι κατάλαβα το δέυτερο ισχύει και δυστυχώς εκεί η χρέωση είναι πολύ μεγαλύτερη του 1 ευρώ...
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 5/12 πετάω για Παρίσι. Θελω να κλείσω όλες τις δραστηριότητες μου από εδώ. Να αγορασω δηλαδή τίκετς για διαφορα πράγματα που θα κάνουμε εκει. Χρεωστική υπαρχει, πιστωτική μια απο τα ίδια, υπαρχει πιθανότητα να τα καταφέρω ή δοκιμάζοντας και βλέποντας. Ειναι πιθανό αν σημερα π.χ. φάω Χ αύριο να περάσει;
pomolo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 5/12 πετάω για Παρίσι. Θελω να κλείσω όλες τις δραστηριότητες μου από εδώ. Να αγορασω δηλαδή τίκετς για διαφορα πράγματα που θα κάνουμε εκει. Χρεωστική υπαρχει, πιστωτική μια απο τα ίδια, υπαρχει πιθανότητα να τα καταφέρω ή δοκιμάζοντας και βλέποντας. Ειναι πιθανό αν σημερα π.χ. φάω Χ αύριο να περάσει; θα πρέπει να το δοκιμάσεις από δώ. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις την κάρτα όταν είσαι ήδη στο εξωτερικό. Πριν από λίγο δοκίμασα μία mastercard της Alpha για πληρωμή συνδρομής σε ξένη digital εφημερίδα: ποσό 12€ πέρασε χωρίς εμπόδια. Καταλήγω ότι είναι θέμα κωδικού εμπόρου/ επαγγελματία και είδους συναλλαγής: ρούχα, ηλεκτρονικά κλπ προϊόντα κόβονται άμεσα.
chill Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 θα πρέπει να το δοκιμάσεις από δώ. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις την κάρτα όταν είσαι ήδη στο εξωτερικό. Πριν από λίγο δοκίμασα μία mastercard της Alpha για πληρωμή συνδρομής σε ξένη digital εφημερίδα: ποσό 12€ πέρασε χωρίς εμπόδια. Καταλήγω ότι είναι θέμα κωδικού εμπόρου/ επαγγελματία και είδους συναλλαγής: ρούχα, ηλεκτρονικά κλπ προϊόντα κόβονται άμεσα. Με την visa της alpha έχω κάνει και εγώ ψηφιακές αγορές στο playstation network. Μικροποσά βέβαια 20€-50€. Τα ποσά που θέλω να πληρώσω τώρα είναι αρκετά ψηλά και αυτό με προβληματίζει. Δεν έχω ξεκινήσει ποτέ να πάω κάπου και να μην έχω τα πάντα έτοιμα.....
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω προσπαθησα σε ενα site με χρεωστική πειραιώς και δεν μπόρεσα τελικα...ενω στο bangood μου είχε δουλεψει... Τρώω πόρτα στο banggood με την πειραιώς
pournaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αλλαξα χρεωστικη στην πειραιως (η παλια ετυχε να ληγει), και με τη νεα δοκιμασα το κολπακι με το δευτερο εμαιλ... τζιφος. Τη συνδεσα στο paypal δοκιμασα για αγορα απο fasttech... τζιφος, δοκιμασα την ιδια αγορα κατευθειαν με την καρτα, παλι τιποτε... τα νευρα μου.
souz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τρώω πόρτα στο banggood με την πειραιώς ξαναπροσπάθησε...θα πιάσει λογικά...εμένα έπιασε και με προπληρωμένη πειραιώς
Aias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 με καρτα Eurobank εκανα αγορα 450 ευρω απο Amazon.co.uk
Porg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 με καρτα Eurobank εκανα αγορα 450 ευρω απο Amazon.co.uk Τα λεφτά τα τραβήξαν; Έχει γίνει αποστολή προίοντων;
Nautilus13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, Εχει κανεις ιδεα αμα ισχυει το παρακατω site; http://exchange-paysafecard.gr/index.php
Luxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Και να ισχυει, σου τρωει 15 ευρω στα 100.. Καλυτερα ο τροπος με το request money, αφου σου τρωει μονο 3,75.
Barnabas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να πάρω κάποια ρούχα, cds και αξεσουάρ από ιδιώτη από το γερμανικό ebay. Υπάρχει περίπτωση να φάω πόρτα με paypal ή χρεωστική κάρτα γνωστού που είναι έμπορος cds?Διάβασα ότι τα ρούχα δεν μπορούνε να εγκριθούν, αλλά επειδή ο πωλητής είναι ιδιώτης, μπορώ να τα "βαφτίσω" αλλιώς (πχ cd μόνο) για να πάρουν τα λεφτά έγκριση?Edit: Sorry για το ποστ εδώ πέρα. Θα παρακαλούσα τους admin να το σβήσουν. Θα το γράψω στην άλλη ομάδα που είναι για τα cc και αγορές. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2015 από Barnabas
souz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλό χρυσό φθηνό το bangood αλλά αργεί πάρα πολύ...εδω και ενα μήνα περιπου περιμένω ένα φορτιστή...
nvel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 εμένα κινητό το Σεπτέμβρη ήρθε σε 10/14 μέρες από την αποστολή/παραγγελία
polara Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 παιδια εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει καρτα skrill στο pay pal ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα