Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω προσπαθησα σε ενα site με χρεωστική πειραιώς και δεν μπόρεσα τελικα...ενω στο bangood μου είχε δουλεψει...

Δημοσ.

Λοιπόν προσπάθεια πρώτη με προπληρωμένη πειραιώς τρώω πόρτα χτες και σήμερα με το γνωστό μήνυμα κατευθείαν.

Ξανά προσπαθώ με χρεωστική εθνικής mastercard δεν πέταξε το μήνυμα "έφαγες πόρτα" το εβαυ αλλά ακόμα την έχει pending.

μόλις έχω νεότερα ενημερώνω.

Δημοσ.

εγώ πάντως χθες αγόρασα και από ebay και από minideal με paypal συνδεμένο με χρεωστική κάρτα

μπορεις να μας πεις τι ωρα περιπου εκανες την συναλλαγη?

Δημοσ.

Ισχύει αυτό τελικά για τα 400.000 ανα πιστωτικό ίδρυμα ημερησίως? 00:15 χτές και έφαγα πόρτα. Βασικά το paypal αν είχε αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία δεν θα έπρεπε να εχει βγάλει ανακοίνωση? Καταλαβαίνω ότι ειναι θέμα των cc, αλλά και πάλι...

Δημοσ.

Χαρα στο κουραγιο σας παντως πκυ δοκιμαζετε και ξαναπροσπαθειτε. Δοκιμασα καποιες φορες με το κολπακι που χαν βρει, απετυχε, εκανα πολλες προσπαθειες και τωρα δν κανω κατι γιατι φοβαμαι θα νευριασω και θα την πληρωσει ο υπολογιστης.

Δημοσ.

Μπορει να διευκρινήσει κάποιος σε ποια κατάσταση είμαστε τώρα (30 ΣΕΠ) στη χρήση πιστωτικών καρτών για αγορές απο E-shop του εξωτερικού?

για το paypal ούτε λόγος- απλά δεν λειτουργεί με ελληνικές πιστωτικές

Δημοσ.

Μπορει να διευκρινήσει κάποιος σε ποια κατάσταση είμαστε τώρα (30 ΣΕΠ) στη χρήση πιστωτικών καρτών για αγορές απο E-shop του εξωτερικού?

για το paypal ούτε λόγος- απλά δεν λειτουργεί με ελληνικές πιστωτικές

Το αντίθετο νομιζω ειναι πιο σωστο, με την προϋπόθεση οτι εχεις στο balance χρημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν προσπάθεια πρώτη με προπληρωμένη πειραιώς τρώω πόρτα χτες και σήμερα με το γνωστό μήνυμα κατευθείαν.

Ξανά προσπαθώ με χρεωστική εθνικής mastercard δεν πέταξε το μήνυμα "έφαγες πόρτα" το εβαυ αλλά ακόμα την έχει pending.

μόλις έχω νεότερα ενημερώνω.

Ακόμα pending γαμωτο.

Να στείλω λέτε του πωλητή, αν είναι όλα οκ;

UPDATE  Mόλις πέρασε η πλήρωμή μέσω paypal στο εβαυ (χρεωστική mastercard της εθνικής)

Επεξ/σία από Valerie_
Δημοσ.

έχοντας προσπαθήσει να χρεώσω 180 λίρες Αγγλίας σε κάρτες ΕΘΝΙΚΗΣ, Eurobank και Alpha 4 μέρες τώρα αρνείται πεισματικά.  Το ίδιο και με το Paypal.

Δημοσ.

Ψωνίζω κανονικά από τις 19 Σεπτεμβρίου στο αγγλικό eBay, έχω κάνει 11 αγορές μέσω Paypal με συνδεδεμένες μια πιστωτική Alpha Bank American Express και μια πιστωτική Alpha Bank Bonus Visa με μέγιστο ποσό συναλλαγής μέχρι τώρα 30 λίρες...
εκτός από μένα δεν ξέρω άλλον στο περιβάλλον μου που να μπορεί να αγοράσει απ έξω, τι διαόλο συμβαίνει?
όχι τίποτα άλλο, μη μου συμβαίνει κατά λάθος και με πάρουν χαμπάρι και με φρενάρουν τώρα που πήρα φόρα...

Δημοσ.

φαίνεται οτι ειναι και θεμα ποσού- πιθανόν μικροποσά να περνούν- και είδους που αγοράζεις ή κωδικού πωλητή. Ρούχα απ' οτι φαίνεται τρώνε στοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...