Tracer27 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις δοκίμασα απο gearbest με debit της eurobank, τιποτα....
Atheros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 και γω μολις δοκιμασα για ebay τπτ και γω
souz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω προσπαθησα σε ενα site με χρεωστική πειραιώς και δεν μπόρεσα τελικα...ενω στο bangood μου είχε δουλεψει...
Valerie_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν προσπάθεια πρώτη με προπληρωμένη πειραιώς τρώω πόρτα χτες και σήμερα με το γνωστό μήνυμα κατευθείαν. Ξανά προσπαθώ με χρεωστική εθνικής mastercard δεν πέταξε το μήνυμα "έφαγες πόρτα" το εβαυ αλλά ακόμα την έχει pending. μόλις έχω νεότερα ενημερώνω.
fouster_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ πάντως χθες αγόρασα και από ebay και από minideal με paypal συνδεμένο με χρεωστική κάρτα μπορεις να μας πεις τι ωρα περιπου εκανες την συναλλαγη?
Tracer27 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει αυτό τελικά για τα 400.000 ανα πιστωτικό ίδρυμα ημερησίως? 00:15 χτές και έφαγα πόρτα. Βασικά το paypal αν είχε αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία δεν θα έπρεπε να εχει βγάλει ανακοίνωση? Καταλαβαίνω ότι ειναι θέμα των cc, αλλά και πάλι...
kathytherion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρα στο κουραγιο σας παντως πκυ δοκιμαζετε και ξαναπροσπαθειτε. Δοκιμασα καποιες φορες με το κολπακι που χαν βρει, απετυχε, εκανα πολλες προσπαθειες και τωρα δν κανω κατι γιατι φοβαμαι θα νευριασω και θα την πληρωσει ο υπολογιστης.
pomolo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να διευκρινήσει κάποιος σε ποια κατάσταση είμαστε τώρα (30 ΣΕΠ) στη χρήση πιστωτικών καρτών για αγορές απο E-shop του εξωτερικού? για το paypal ούτε λόγος- απλά δεν λειτουργεί με ελληνικές πιστωτικές
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τυπικά δεν ξέρω, πρακτικά δύο χρεωστικές μου πέρασαν χωρίς προβλήματα για 3-4 αγορές τις τελευταίες μέρες
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να διευκρινήσει κάποιος σε ποια κατάσταση είμαστε τώρα (30 ΣΕΠ) στη χρήση πιστωτικών καρτών για αγορές απο E-shop του εξωτερικού? για το paypal ούτε λόγος- απλά δεν λειτουργεί με ελληνικές πιστωτικές Το αντίθετο νομιζω ειναι πιο σωστο, με την προϋπόθεση οτι εχεις στο balance χρημα
Valerie_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν προσπάθεια πρώτη με προπληρωμένη πειραιώς τρώω πόρτα χτες και σήμερα με το γνωστό μήνυμα κατευθείαν. Ξανά προσπαθώ με χρεωστική εθνικής mastercard δεν πέταξε το μήνυμα "έφαγες πόρτα" το εβαυ αλλά ακόμα την έχει pending. μόλις έχω νεότερα ενημερώνω. Ακόμα pending γαμωτο. Να στείλω λέτε του πωλητή, αν είναι όλα οκ; UPDATE Mόλις πέρασε η πλήρωμή μέσω paypal στο εβαυ (χρεωστική mastercard της εθνικής) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από Valerie_
pomolo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 έχοντας προσπαθήσει να χρεώσω 180 λίρες Αγγλίας σε κάρτες ΕΘΝΙΚΗΣ, Eurobank και Alpha 4 μέρες τώρα αρνείται πεισματικά. Το ίδιο και με το Paypal.
thaiv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ψωνίζω κανονικά από τις 19 Σεπτεμβρίου στο αγγλικό eBay, έχω κάνει 11 αγορές μέσω Paypal με συνδεδεμένες μια πιστωτική Alpha Bank American Express και μια πιστωτική Alpha Bank Bonus Visa με μέγιστο ποσό συναλλαγής μέχρι τώρα 30 λίρες...εκτός από μένα δεν ξέρω άλλον στο περιβάλλον μου που να μπορεί να αγοράσει απ έξω, τι διαόλο συμβαίνει?όχι τίποτα άλλο, μη μου συμβαίνει κατά λάθος και με πάρουν χαμπάρι και με φρενάρουν τώρα που πήρα φόρα...
pomolo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 φαίνεται οτι ειναι και θεμα ποσού- πιθανόν μικροποσά να περνούν- και είδους που αγοράζεις ή κωδικού πωλητή. Ρούχα απ' οτι φαίνεται τρώνε στοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα