johnbond Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ κατάφερα να αγοράσω απο iherb με πιστωτική alpha..πρώτη φορά μετά απο άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλαγές στα capital controls Μένω σε αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο: 1. Επιτρέπεται η αποδοχή και εκτέλεση εντολών μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από πιστωτικά ιδρύματα (αλλά και από τα ΕΛΤΑ ή και ιδρύματα πληρωμών) έως του ποσού των πεντακοσίων (500) ευρώ ανά καταθέτη και ανά ημερολογιακό μήνα. Ξέρει κανείς αν εννοεί και τις αγορές online η μόνο τα εμβάσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Από το "ιδρύματα πληρωμών" εγώ καταλαβαίνω ότι εννοεί τις εταιρίες πίστωσης. Πάντως, το δοκίμασα προ ολίγου στο Steam, ενώ καμία κάρτα μου δε γινόταν δεκτή μέχρι τώρα, πέρασε με την πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πλεον ομως βαζει και τα "πιστωτικα ιδρυματα" στο παιγνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ServerStationF1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Τίποτα debit Πειραιώς ποσό 5.45 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ κατάφερα να αγοράσω απο iherb με πιστωτική alpha..πρώτη φορά μετά απο άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες. Μόλις είδα την ανάρτησή σου δοκίμασα,κάθε φορά στο checkout μου ζητούσε στοιχεία κάρτας ενώ είχα καταχωρημένες ήδη 2 στο account. Έκανα chat για να μάθω γιατί μου ζητά συνεχώς να καταχωρήσω νέα κάρτα και μου απάντησαν ότι φταίνε τα cc και να επικοινωνήσω με τη τράπεζά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 • Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικό επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.ά.)www.dikaiologitika.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 • Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικό επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.ά.) www.dikaiologitika.gr το κ.α που λέει πως μπορούμε να τα μάθουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 • Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικό επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.ά.)www.dikaiologitika.gr Της μη***** να τους πεις =] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στοίχημα μια χαρά παίζεις online Μάλιστα χτες έβαλα χρήματα στην bet365 χωρίς τη μεσολάβηση της viva όπως γινόταν με τα cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 επειδή μου τα χει πρήξει ο μπρο μου του έβγαλα μια κάρτα από UK (στο όνομα μου αλλά τεσπά).Αυτή δεν θα έχει τους εβδομαδιαίους περιορισμούς ανάληψης από ATM στην Ελλάδα ραιτ?Να μην την ταχυδρομώ άδικα κ τον έχω να με πρήζει ακόμα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει περιορισμούς αλλά να δεις τις χρεώσεις για ανάληψη χρημάτων κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καταργησαν και την paysafe mastercard, αρα με λιγα λογια το paysafe ειναι αχρηστο πλεον.... Αι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δλδ αππ ebay κλπ ακομα δεν μπορουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ πάντως χθες αγόρασα και από ebay και από minideal με paypal συνδεμένο με χρεωστική κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα