Προς το περιεχόμενο

Capital controls στις ελληνικές τραπεζες

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουτε στην Αλβανια του Χοτζα τοση απομονωση...

ασε ντρεπομαι ειλικρινα δεν μπορω να παρω χαβιαρι ρωσιας, τι να κανω θα βολευτω με ντοπιο αυγοταραχο :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ασε ντρεπομαι ειλικρινα δεν μπορω να παρω χαβιαρι ρωσιας, τι να κανω θα βολευτω με ντοπιο αυγοταραχο :P

Κοροιδευε.

Στη κατασταση που εχουμε φτασει, καποιοι εκαναν οικονομια αγοραζοντας ακομη και βρεφικα γαλατα και τις πανες του παιδιου τους φτηνοτερα απο το εξωτερικο....

Αν δεν μπορεις να αυξησεις τα εισοδηματα, κοιτας τουλαχιστον πως θα εξοικονομησεις χρηματα με καθε τροπο, και το εξωτερικο ειναι σοβαρη διεξοδος.

ακομα ειναι νωρίς, αμα τραβήξει καιρο αυτη η κατασταση θα δεις να σου λειπουν αρκετά σημαντικά πράγματα

Ε επιβεβαιώνει το nickname του συνεχεια, ολο κλαίγεται οτι δεν εχει στον ηλιο μοίρα και τωρα χαίρεται με την κατάσταση νομίζοντας οτι θα γίνουν ολοι σαν αυτον.. Σορρυ αν το λεω λιγο σκληρά αλλα ετσι φαίνεται να ειναι και ειναι κριμα διοτι μονο χαιρεκακία δείχνει αυτο προς τον συνάνθρωπο σου.

• Like 3

Κοροιδευε.

Στη κατασταση που εχουμε φτασει, καποιοι εκαναν οικονομια αγοραζοντας ακομη και βρεφικα γαλατα και τις πανες του παιδιου τους φτηνοτερα απο το εξωτερικο....

Αν δεν μπορεις να αυξησεις τα εισοδηματα, κοιτας τουλαχιστον πως θα εξοικονομησεις χρηματα με καθε τροπο, και το εξωτερικο ειναι σοβαρη διεξοδος.

ναι αλλα αυτο δεν ειναι λυση, η λυση ειναι να μαζευτουν οι καταναλωτες και να χτυπισουν την αισχροκερδια και να βοηθησουν την εδω αγορα.

Ε επιβεβαιώνει το nickname του συνεχεια, ολο κλαίγεται οτι δεν εχει στον ηλιο μοίρα και τωρα χαίρεται με την κατάσταση νομίζοντας οτι θα γίνουν ολοι σαν αυτον.. Σορρυ αν το λεω λιγο σκληρά αλλα ετσι φαίνεται να ειναι και ειναι κριμα διοτι μονο χαιρεκακία δείχνει αυτο προς τον συνάνθρωπο σου.

Χαβαλε κανω αδερφε και το ριχνω στην πλακα αλλιως θα επρεπε να εχω αυτοκτωνησει, οκ νιωθω οτι περνατε ζορι αλλα δειτε και λιγο παραπερα , συντομα θα ερθει πισω το paypal το θεμα ειναι τι θα γινει με την ακραια φτωχια που εχει ερθει στην χωρα μας και πως θα το ανατρεψουμε αυτο.

ακομα ειναι νωρίς, αμα τραβήξει καιρο αυτη η κατασταση θα δεις να σου λειπουν αρκετά σημαντικά πράγματα

με 23% φπα θες δεν θες θα μπει κοφτης ετσι και εξαλλου, για τα βασικα δεν ξερω παντως στα ειδη πολυτελιας τις τελευταιες μερες γινετε της ποπης εχει ανεβει ο τζιρος κατακορυφα.

Πλακιτσα αποψη μου να κανεις σε αλλα θεματα, δεν νομιζω να εκανε κανεις πλακα σε εσενα οταν ελεγες τα προβληματα σου. Καταλαβε οτι δεν ειναι πλουσιος οποιος εχει μια εταιρεια και αντιμετωπιζει προβληματα λογο της καταστασης, ουτε θα τιμωρησεις το κεφαλαιο ετσι..

Πλακιτσα αποψη μου να κανεις σε αλλα θεματα, δεν νομιζω να εκανε κανεις πλακα σε εσενα οταν ελεγες τα προβληματα σου. Καταλαβε οτι δεν ειναι πλουσιος οποιος εχει μια εταιρεια και αντιμετωπιζει προβληματα λογο της καταστασης, ουτε θα τιμωρησεις το κεφαλαιο ετσι..

Σε πληροφορω οτι πολλοι εδω μεσα ελεγαν μεγαλες κακιες οχι για πλακα αλλα στα σοβαρα για μενα πχ τον χειμωνα που δεν ηθελα θερμανση γιατι δεν ειχα λεφτα για τα κοινοχρηστα και πηραν και πολλα like.

Φυσικα και δεν ειναι πλουσιος δεν ειπα ποτε κατι τετοιο ξερω οτι υπαρχουν πολλοι που εχουν μαγαζια που τα εβγαλαν με τον ιδρωτα τους και οτι τωρα εχουν προβληματα.

Πλακιτσα κανω σχεδον παντου τωρα αν σε πειραξε τοσο πολυ οκ σορρυ θα προσπαθησω να ειμαι πιο προσεχτικος.

Σε ευχαριστούμε που μας νιώθεις.

Αν εχεις σοβαρο προβλημα φυσικα σε νιωθω και ελπιζω συντομα ολα να σου πανε καλα, αν τωρα εχεις προβλημα γιατι δεν μπορεις να αγορασεις εφαρμογη απο το iphone θα σε τρολαρω 

σε είδη πολυτελείας?

Απο οτι θυμάμαι οχι

Εκτος και αν τα κράνη για τις μοτοσυκλετες ειναι είδος πολυτελείας, αυτο το θυμάμαι ακομα γιατι το ειχα πληρώσει

Σε πληροφορω οτι πολλοι εδω μεσα ελεγαν μεγαλες κακιες οχι για πλακα αλλα στα σοβαρα για μενα πχ τον χειμωνα που δεν ηθελα θερμανση γιατι δεν ειχα λεφτα για τα κοινοχρηστα και πηραν και πολλα like.

Φυσικα και δεν ειναι πλουσιος δεν ειπα ποτε κατι τετοιο ξερω οτι υπαρχουν πολλοι που εχουν μαγαζια που τα εβγαλαν με τον ιδρωτα τους και οτι τωρα εχουν προβληματα.

Πλακιτσα κανω σχεδον παντου τωρα αν σε πειραξε τοσο πολυ οκ σορρυ θα προσπαθησω να ειμαι πιο προσεχτικος.

Εμενα δεν με πειραζει, ο αλλος ομως μπορει να καταστρεφεται atm απο την κατασταση. Δεν ξερω ποιοι πεταγαν κακιες αλλα γενικα νομιζω θα ειχες την στηριξη των περισσοτερων και ειμαι σιγουρος οτι και καποιοι θα βοηθουσαν και πρακτικα σε μια αναγκη..

Καποτε στην ελλαδα υπήρχε και 36% φπα και χωρίς παυπαλ, και περνάγαμε μια χαρά

6% για είδη λαϊκής κατανάλωσης, 18% για υπηρεσίες και 36% για είδη πολυτελείας. 

τωρα τι εβαζαν σαν ειδος πολυτελιας ο θεος και η ψυχη τους, μπορει να ειχαν σε 36% τις ελιες σε βαζακι και στο 18% τον αστακο  :lol:

Εμενα δεν με πειραζει, ο αλλος ομως μπορει να καταστρεφεται atm απο την κατασταση. Δεν ξερω ποιοι πεταγαν κακιες αλλα γενικα νομιζω θα ειχες την στηριξη των περισσοτερων και ειμαι σιγουρος οτι και καποιοι θα βοηθουσαν και πρακτικα σε μια αναγκη..

οπως ειπα κανω πλακα σε ατομα που το τραβαει η ορεξη τους οχι σε οσους εχουν αναγκη, οταν μου λεει ο αλλος οτι γιναμε χειροτερη και απο αλβανια του χοτζα τι να του πω στα σοβαρα ?

Πολλοι οχι ελαχιστοι ηταν και τους ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου.

• Super Moderators

Απο οτι θυμάμαι οχι

Εκτος και αν τα κράνη για τις μοτοσυκλετες ειναι είδος πολυτελείας, αυτο το θυμάμαι ακομα γιατι το ειχα πληρώσει

πότε αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...