Luxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εχω χαθει λιγο με τις αναληψεις στα ατμ. Η μερα που μηδενιζονται τα ποσα ειναι συγκεκριμενη ή εμεις την καθοριζουμε αναλογα με την πρωτη αναληψη που κανουμε; Πηγα πριν 4 ημερες και εκανα αναληψη 420 ευρω. Πηγα την επομενη ημερα να κανω αναληψη 60 και μου ελεγε οτι εχω ξεπερασει το ημερησιο οριο... Το ιδιο και την μεθεπομενη.. Τι ακριβως παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μαλώνουμε σε άλλο νημα γι'αυτο που ρωτάς. Βγαζεις σωρευτικά 420ε ανα βδομάδα, η οποια μηδενίζει λογιστικά ξημερώματα Παρασκευής. (Παρασκευή προς Σάββατο δηλ) Μπορεις δηλ να βγάλεις 420ε (αν δεν εχεις βγαλει 60ρια μεσα στη βδομάδα) Παρασκευή απόγευμα και άλλα 420 Σάββατο πρωϊ πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μολις εκανα τα βηματα αυτα με απολυτη επιτυχια. Καρτα Πειραιως χρεωστικη visa. Με κάρτα Πειραιώς και έφαγα ακυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Με κάρτα Πειραιώς και έφαγα ακυρο. Χρεωστικη ή πιστωτικη; Ειχε χρηματα μεσα; Τι ποσο ζητησες να παρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paintballgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 εμένα δούλεψε μαι χαρά και έκανα μεταφορά στο balance του νέου λογαριασμού..αλλά το άκυρο ήρθε πιο μετά! χοχο ήθελα να κάνω προώθηση σε ενα ποστ στο fb αλλα δεν με αφήνει...ξέρει κανεις κανενα τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Χρεωστικη ή πιστωτικη; Ειχε χρηματα μεσα; Τι ποσο ζητησες να παρεις; Λάθος τελικά δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μολις εκανα τα βηματα αυτα με απολυτη επιτυχια. Καρτα Πειραιως χρεωστικη visa. Και τωρα που γεμισα το balance μου, εχω κατσει σαν το χαζο ολη μερα και κοιταω κινεζικα sites, και ειμαι με το χερι στο "buy now" σε οτιδηποτε σκατολοϊδι (χωρις πραγματικα να χρειαζομαι κατι), σαν παιδακι 5 χρονων... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Για εμας τους ατυχους που δεν δουλευει το συστημα, μηπως φταιει η ωρα που επιχειρουμε να μας στειλουμε χρηματα? Μηπως αν τα στελνα μετα τα μεσανυχτα να τα καταφερνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μαλώνουμε σε άλλο νημα γι'αυτο που ρωτάς. Βγαζεις σωρευτικά 420ε ανα βδομάδα, η οποια μηδενίζει λογιστικά ξημερώματα Παρασκευής. (Παρασκευή προς Σάββατο δηλ) Μπορεις δηλ να βγάλεις 420ε (αν δεν εχεις βγαλει 60ρια μεσα στη βδομάδα) Παρασκευή απόγευμα και άλλα 420 Σάββατο πρωϊ πχ. Αυτο που λες ειναι σιγουρο; Δλδ γινεται τη πρωτη ημερα να βγαλεις 420 ευρω προκαταβολικα για ολη την εβδομαδα; Νομιζα οτι αυτο γινοταν μονο τη τελευταια ημερα.. Δλδ μπορω να παω εγω τωρα και να τραβηξω 420 ευρω; Και μια απορια σχετικα με το paypal. Προς τι ολος αυτο ο ντορος που γινεται με το paypal balance και λοιπα που δε καταλαβαινω; Γινεται με αυτο τον τροπο να κανεις αγορες απο εξωτερικο ή αποσκοπει καπου αλλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτο που λες ειναι σιγουρο; Δλδ γινεται τη πρωτη ημερα να βγαλεις 420 ευρω προκαταβολικα για ολη την εβδομαδα; Νομιζα οτι αυτο γινοταν μονο τη τελευταια ημερα.. Δλδ μπορω να παω εγω τωρα και να τραβηξω 420 ευρω; Και μια απορια σχετικα με το paypal. Προς τι ολος αυτο ο ντορος που γινεται με το paypal balance και λοιπα που δε καταλαβαινω; Γινεται με αυτο τον τροπο να κανεις αγορες απο εξωτερικο ή αποσκοπει καπου αλλου; Εχει αλλάξει αυτο. Τα παίρνεις οπότε θέλεις τα 420€. Μέσω αυτού του τρόπου μπορείς να κανείς αγορες στο εξωτερικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Από προχθές ξεκίνησα να ψάχνω λύσεις για τις αγορές και το πρωί έπεσα σε αυτό το thread. Διάβασα για moneysafe cards, εμβάσματα κ.τ.λ. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν το Request Money στο Paypal που ανέφερε κάποιος χρήστης μερικές σελίδες πίσω, και λέω είναι δυνατόν να είναι τόσο απλό; Δοκίμασα λοιπόν να το κάνω και προς έκπληξή μου δούλεψε. Να τονίσω πως υπάρχει χρέωση 4.00% επί του ποσού. Για να το κάνω χρειάστηκα: 1 Λογαριασμό PayPal 1 Κάρτα συνδεδεμένη στο PayPal (χρεωστική ή συνδεδεμένη με λογαριασμό τραπέζης (εγώ δοκίμασα και τις δύο και δούλεψαν ,και οι δύο visa)) 2 Λογαριασμούς e-mail (Ο ένας είναι αυτός που ήδη έχετε στο Paypal,ο 2ος μπορεί να είναι κάποιου συγγενή/φίλου/γωνστού) Πώς το έκανα: Μπορείτε αντί για τα 8 πρώτα βήματα να πάτε στη σελίδα https://www.paypal.com/webapps/mpp/requesting-payments και να συμπληρώσετε το 2ο email και το ποσό. 1) Έκανα login κανονικά στο PayPal. 2) Επέλεξα την καρτέλα Request Money. 3) Επέλεξα το Request Money που εμφανίστηκε λίγο πιο κάτω. 4) Στο πεδίο Recipient's email address έβαλα το email που δεν χρησιμοποιώ στο PayPal. 5) Στο πεδίο Amount έβαλα το ποσό. 6) Στο Request payment for επέλξα Goods. 7) Continue. 8) Στην επόμενη σελίδα επέλεξα πάλι Request Money (τα Subject και Message μπορείτε να τα αφήσετε όπως είναι). 9) Στο 2ο email address (που δεν χρησιμοποιώ στο PayPal) ήρθε ένα email όπως φαίνεται παρακάτω: 10) Επέλεξα Pay Now και με μετέφερε στη σελίδα του PayPal για πληρωμή. 11) Continue. 12) Επέλεξα Pay with my credit or debit card. 13) Συμπλήρωασα κανονικά τα στοιχεία της κάρτας, διευθύνσεις κ.τ.λ, στο email όμως το δεύτερο email (αν συμπληρώσετε το email που χρησιμοποιείται στο PayPal, δεν θα σας αφήσει) και επέλεξα Review and continue. 14) Pay Now. 15) Έκανα login στο 2ο email, επέλεξα View the details of this transaction online και έκανα login στο PayPal. 16) Επέλξα accept και ενημερώθηκε το Balance. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους. Πραγματοποίησα ήδη μια παραγγελία με επιτυχία ακολουθώντας τα πιο πάνω βήματα. Το εκανα και εγω με δευτερο μειλ.Βεβαια πηγα να βαλω την πιστωτικη μου αλλα δεν την δεχτηκε.Ευτυχως ειχα λιγα χρηματα στην χρεωστικη και το εκανα ετσι.Φυσικα οταν σου ζηταει να κανεις λογαριασμο paypal για το δευτερο email δεν ειναι απαραιτητο.Στο τελος ομως σε εμενα δεν χρειαστηκε να κανω καπου accept απλα μπηκαν τα χρηματα. 1000 ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτο που λες ειναι σιγουρο; Δλδ γινεται τη πρωτη ημερα να βγαλεις 420 ευρω προκαταβολικα για ολη την εβδομαδα; Νομιζα οτι αυτο γινοταν μονο τη τελευταια ημερα.. Δλδ μπορω να παω εγω τωρα και να τραβηξω 420 ευρω; Mπορεις να τραβηξεις 420 ανα πασα στιγμη μεσα στην εβδομαδα αν τα θες μαζεμενα , το δικαιωμα αυτο το αποκτας καθε σαββατο. Ετσι μπορεις να πας την κυριακη να παρεις 420 η 210 την τριτη και αλλα 210 την παρασκευη κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το κόλπο με τα 2 email στο paypal το χει δοκιμάσει κανείς με mastercard της Εθνικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το κόλπο με τα 2 email στο paypal το χει δοκιμάσει κανείς με mastercard της Εθνικής; Το δοκίμασα εγώ χθες χωρίς επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Της alpha; Γενικά ποιες κάρτες είχαν μέχρι τώρα επιτυχία (visa, mastercard) και από ποιες τράπεζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα