BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Αρκουδέηδες , κλείνουν τις συναλλαγες με paypal ! Αισχος! Αλητεια !! Σοβαρα τώρα τις ξανακλείσανε ή τρολλάρεις?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) πιστωτικες και χρεωστικές ανοιξαν σε κάποιες περιπτώσεις,για paypal δε ξέρω Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2015 από BLuE_PaNtHeR
Antwnaros13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p>καλησπερα σε ολους!!! χθες βραδυ εμαθα απο εναν φιλο για την προπληρωμενη καρτα moneysafe και εκανα μια αναζητηση αλλα δεν καταφερα να βρω και να καταλαβω τι ακριβως ειναι...θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε πως χρησιμοποιειται και τι ειναι αυτο το Voucher code που χρειαζεται.</p>
ca6mio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Φίλος μου είπε πως έστειλε χρήματα στο pp απο λογαριασμό του στην eurobank. 1
JackDaniels Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πριν λίγα λεπτά, κατάφερα να κάνω confirm την κάρτα (από Eurobank). Με χρέωσαν το 1,5 ευρώ και τώρα περιμενω να εμφανιστεί ο 4ψήφιος κωδικός στην κατάσταση συναλλαγών.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το γράφω και εδώ για να μην έχουμε παρεξηγήσεις: Ξεκαθαρίζεται μια και καλή: Οποιαδήποτε προσφορά από καλοθελητές «υπηρεσίας» αγοράς από το εξωτερικό ή φόρτωσης λογαριασμού PayPal (με το αζημίωτο φυσικά) αντιμετωπίζεται ως εμπόριο, απαγορεύεται αυστηρά και θα έχει ως αποτέλεσμα το οριστικό ban για όσους το επιχειρήσουν εφ'εξής. 10
0verc0me Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μολις πληρωσα domain στο namecheap + server απο hetzner και εγινε κανονικα η πληρωμη! (μεχρι τις προηγουμενες μερες γινοταν απορριψη) Πληρωμη με χρεωστικη της aplha.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παίδες, η συμφωνία πέρασε, οπότε περιμένουμε να ανοίξουν οι κάρτες σύντομα.
Silverage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παίδες, η συμφωνία πέρασε, οπότε περιμένουμε να ανοίξουν οι κάρτες σύντομα. Θα θελες-αμε, ακόμα πρέπει να αποφασισουν άλλα 17 κοινοβούλια, να γίνουν τα stress tests στις τράπεζες, να ανακεφαλαιοποιηθουν και μετά βλέπουμε. Το πολυ πολύ να αυξήσουν λίγο το ημερήσιο όριο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Θα θελες-αμε, ακόμα πρέπει να αποφασισουν άλλα 17 κοινοβούλια, να γίνουν τα stress tests στις τράπεζες, να ανακεφαλαιοποιηθουν και μετά βλέπουμε. Το πολυ πολύ να αυξήσουν λίγο το ημερήσιο όριο. Υπάρχει λόγος που είπα σύντομα και όχι 2 ώρες.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Υπάρχει λόγος που είπα σύντομα και όχι 2 ώρες. Αν ελεγες 2 χρονια μπορει και να σε πιστεύαμε
fylatos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πάντως εγώ adobe και προμηθευτές του εξωτερικού ακόμα δεν εχω καταφέρει να πλήρωσω ούτε ευρώ. Ούτε μέσω κάρτας ούτε με το αίτημα στη τράπεζα για εμβάσμα.
mariosgx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μολις πληρωσα domain στο namecheap + server απο hetzner και εγινε κανονικα η πληρωμη! (μεχρι τις προηγουμενες μερες γινοταν απορριψη) Πληρωμη με χρεωστικη της aplha. Για domain αν θυμάμαι καλά το είχαν επιτρέψει όλες οι τράπεζες εδώ και 2 εβδομάδες. Απλά αν για τον οποιονδήποτε λόγο έτρωγες άκυρο μπορούσες να επικοινωνήσεις με την τράπεζα σου και να το ξεμπλοκάρουν μέσα σε 5 λεπτά. Αυτό μου το είπε υπάλληλος της Πειραιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα