Pokemon640 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Γεράσαμε τώρα, που να παίξουμε παιχνίδια, εδώ ο Barcoυλάκος μου λίγες ώρες την βδομάδα που πρέπει να τον ανάβω δεν προλαβαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 καλημέρα, σιγουρα θα εχει συζητηθει το ερωτημα αλλα εχει ξεχιλωσει λιγο το θέμα για το διαβασω όλο Μπορει λοιπον καποιος απο εξωτερικό να μου βάλει χρήματα στο paypal από τον δικό του λογαριασμο (να τα στείλει πχ σαν gift) και στην συνέχεια εγω να τα τραβηξω στην καρτα μου? ευχαριστω πολυ Οχι δεν μπορεις στην καρτα σου, πρεπει να συνδέσεις τραπεζικο λογαριασμό στο ππ για να τα τραβήξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Οχι δεν μπορεις στην καρτα σου, πρεπει να συνδέσεις τραπεζικο λογαριασμό στο ππ για να τα τραβήξεις. Στην Ελλάδα τον λογαριασμό τον βάζεις για cross checking. Δεν μπορείς να τραβηξεις χρήματα από το λογαριασμό σου μέσω PayPal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 καλημέρα, σιγουρα θα εχει συζητηθει το ερωτημα αλλα εχει ξεχιλωσει λιγο το θέμα για το διαβασω όλο Μπορει λοιπον καποιος απο εξωτερικό να μου βάλει χρήματα στο paypal από τον δικό του λογαριασμο (να τα στείλει πχ σαν gift) και στην συνέχεια εγω να τα τραβηξω στην καρτα μου? ευχαριστω πολυ Στην Ελλαδα ο μονος τροπος να παρεις λεπτα απο το παυ παλ ειναι να τα στειλουν με εμβασμα στη τραπεζα σου. Μετα τα τραβας οπως θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackDarkFlag Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κάτι και εγώ.. μπορώ μέσω paypal από χρεωστική που έχω στην εθνική να αγοράσω κάτι από το εξωτερικό που η τιμή του είναι κάτω από το όριο του capital control? Επίσης ξέρω ότι δεν έχει επίσημα ακουστεί πότε θα άρουν το μέτρο, αλλά έχει κανείς καμία αξιόπιστη εκτίμηση περίπου πόσο θα κρατήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Στην Ελλάδα τον λογαριασμό τον βάζεις για cross checking. Δεν μπορείς να τραβηξεις χρήματα από το λογαριασμό σου μέσω PayPal. Δηλαδη για πες πως μπορείς να εισπράξεις τα χρήματα που εχεις στο balance του ππ? Στην Ελλαδα ο μονος τροπος να παρεις λεπτα απο το παυ παλ ειναι να τα στειλουν με εμβασμα στη τραπεζα σου. Μετα τα τραβας οπως θελεις. Για πες μας ενα τροπο πως τα τραβας? Να ρωτήσω κάτι και εγώ.. μπορώ μέσω paypal από χρεωστική που έχω στην εθνική να αγοράσω κάτι από το εξωτερικό που η τιμή του είναι κάτω από το όριο του capital control? Επίσης ξέρω ότι δεν έχει επίσημα ακουστεί πότε θα άρουν το μέτρο, αλλά έχει κανείς καμία αξιόπιστη εκτίμηση περίπου πόσο θα κρατήσει; Ποιο ειναι αυτο το οριο? οσο για το ποσο θα κρατήσει, αν ανακεφαλαιωθούν οι τράπεζες, αν δεν γίνουν εκλογές, αν ψηφιστεί το μνημονιο, αν θα εφαρμοστεί σωστα, αν αξιολογηθούμε και πει το οκ η τρόικα κλπ κλπ. Υπολόγισε εσυ τον χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 καλησπέρα με paypal τι γινεται μπορούμε να αγοράσουμε απο ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 καλησπέρα με paypal τι γινεται μπορούμε να αγοράσουμε απο ebay? Τωρα τι να πεις?? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 καλησπερα με ebay μπορουμε να αγορασουμε paypal? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 που διαολο ζειτε ρε πουστη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 απεναντι απο το καπνικαρεα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αρκουδέηδες , κλείνουν τις συναλλαγες με paypal ! Αισχος! Αλητεια !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αρκουδέηδες , κλείνουν τις συναλλαγες με paypal ! Αισχος! Αλητεια !! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ είσαι άπιαστος ρε φίλε γελάω μες στο χωριό και νομίζουν ότι είμαι τρελός αλλά χαλάλι σου;3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για πες μας ενα τροπο πως τα τραβας? Με ολους τους τροπους αναληψεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα