Προς το περιεχόμενο

Capital controls στις ελληνικές τραπεζες

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το θέμα με τις κάρτες εκτός από amazon υπάρχει κι αλλού; Δηλαδή από ευρωπαϊκό Microsoft store πχ μπορώ να παραγγείλω πλέον με ελληνική κάρτα ή όχι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

zio10, σε σπηλιά ζεις τις τελευταίες 16-17 μέρες? :P

Ναι, αλλα με ολες τις ανεσεις :)

144044888051930787_rjhfj7aw_c.jpeg

https://www.google.gr/search?q=luxury+cave&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCMTO7aHo2sYCFYQ8FAodDfsGWg

• Like 1

Σχεδόν απίθανο να έχουν ανοίξει. Στείλε email στην εταιρεία κι εξήγησέ τους τι γίνεται, οι περισσότεροι δίνουν περίοδο χάριτος σε Έλληνες πελάτες.

Α, οκ, σε όλα τα τέρατα, ναι, λογικό μου φαίνεται, δε τους απασχολεί και ιδιαίτερα ο Έλλην πελάτης. Παρόλαυτα η εμπειρία με μικρότερες εταιρείες του χώρου ήταν θετικότερη.

Ο Apoll κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε δεν έχει θέμα να μεταφέρει λεφτά σε λογαριασμούς του PayPal. Βέβαια το εγχείρημα ενέχει το ρίσκο να πιάσει, να μαζέψει λεφτά στην ελληνική τράπεζα τα οποία δε μπορεί να βγάλει έξω λόγω cc και μετά να παιχτεί κουρεματάκι, οπότε το 1% μου φαίνεται λίγο :P

Cash στην Ελλάδα :) όχι credit

Α, οκ, σε όλα τα τέρατα, ναι, λογικό μου φαίνεται, δε τους απασχολεί και ιδιαίτερα ο Έλλην πελάτης. Παρόλαυτα η εμπειρία με μικρότερες εταιρείες του χώρου ήταν θετικότερη.

Ναι στη eurovps ήταν αψογοι. Το θέμα είναι ότι χωρίς τα τέρατα δουλειά δε γίνεται.

Έστειλα Mail να δω αν δέχονται κατάθεση σ τραπεζα, (εχω ξάδερφο στη χώρα) η αν δέχονται πιστωτική που δεν ειναι στο όνομα μου.

Απο πρωτο χερι hostgator, linode, adobe, autodesk, google, facebook.

Άσχετο αλλά επειδή ειμαι σκράπας στο FB τι μπορείς και αγοράζεις απο αυτο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...