Προς το περιεχόμενο

Capital controls στις ελληνικές τραπεζες

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μία αγορά από ebay αξίας κάτω από 5 ευρώ αναγκάστικα να τα βάλω σε φάκελο και να τα στείλω αγγλία.

Γνώμη μου είναι ότι ελάχιστες συναλλαγές γίνονται προς το εξωτερικό.  Για μια εισαγωγή προιόντων πληροφορικής από Ιταλία που ξεκίνησε την πρώτη εβδομάδα των cc, έγινε η προέγκριση, έγινε η έγκριση και 15 μέρες είμαστε σε σειρά αναμονής για να σταλούν τελικά τα χρήματα έξω.  Λόγω ΠΝΠ είμαστε στον πάτο προτεραιότητας και απλά κάθε μέρα παρακαλάμε την τράπεζα να στείλει τα χρήματα έξω για να μην κλείσει η εταιρία αφού δεν έχει πιά στοκ τοίποτα.

O σκοπος τους αυτος ειναι, να νεκρώσουν τα παντα στην ελλαδα, ειναι τιμωρία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνεχίζω την ενημέρωση, μόλις αγόρασα ebook από Apple iBooks.

Nα μας ενημερώνεις δεν λεω αλλα να λες και πως πλήρωσες, γιατι ετσι ειναι ανώφελο

Nα μας ενημερώνεις δεν λεω αλλα να λες και πως πλήρωσες, γιατι ετσι ειναι ανώφελο

Όπως και στο προηγούμενό μου post, δηλαδή με πιστωτική από Εθνική

Μαλλον δεν ξερεις τις δηλωσεις του CEO της Ryanair γιαυτο.Υπαρχουν και γελοιοι στις διοικησεις των επιχειρησεων

Άμα είναι γελοίοι οι ceo οι ελληνικές διοικήσεις τι είναι;

Ειδική κατηγορία;

Αλλά τι ρωτάω.

Το 'μαγαζί' που τρέχανε χρεοκόπησε οπότε έχεις και την απάντηση.

Ελπίζω να αναφέρεσαι στους μέσα.

• Like 3

• Moderators

Όπως και στο προηγούμενό μου post, δηλαδή με πιστωτική από Εθνική

Με πιστωτική; Είσαι σίγουρος; Ούτε καν με χρεωστική; Δηλαδή παράγγειλες και θα πληρώσεις τέλος του μήνα, όπως γίνεται στις πιστωτικές;

Εμένα πάντως, σε Steam, Play και Amazon η χρεωστική μου της Εθνικής έγινε declined.

In other news, γι' αυτό που έλεγα χτες, ο φίλος που πάει να μου μεταφέρει λεφτά στο PayPal, του πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή την παρούσα στιγμή, προσπαθήστε αργότερα or smth. Από Γερμανία και το ποσό είναι 200 ευρώ.

Με πιστωτική; Είσαι σίγουρος; Ούτε καν με χρεωστική; Δηλαδή παράγγειλες και θα πληρώσεις τέλος του μήνα, όπως γίνεται στις πιστωτικές;

Εμένα πάντως, σε Steam, Play και Amazon η χρεωστική μου της Εθνικής έγινε declined.

In other news, γι' αυτό που έλεγα χτες, ο φίλος που πάει να μου μεταφέρει λεφτά στο PayPal, του πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή την παρούσα στιγμή, προσπαθήστε αργότερα or smth. Από Γερμανία και το ποσό είναι 200 ευρώ.

Μαλλον δεν τον χρέωσε ακομα, μολις τον χρεώσει λογικα θα φαει πορτα

Μαλλον δεν τον χρέωσε ακομα, μολις τον χρεώσει λογικα θα φαει πορτα

Στο web banking υπάρχει χρέωση από iTunes. Όπως υπάρχει και η χρέωση από την άλλη ανανέωση που έκανα πριν μια βδομάδα (Netflix). Προφανώς έχει να κάνει με το είδος των συναλλαγών. Δεν κόβονται όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα capital controls δε στα ριξαν οι εξω, ουτε καν σε ωθησαν αυτοι προς αυτα.

Ακομα και τωρα, δεν ειναι οι εξω που δεν τα αρουν.

Κατα τ'αλλα για ολα φταινε οι αλλοι/ξενοι κλπ που μας υποσκαπτουν, ο μικροκοσμος του νεοελληνα.

Μαλλον δεν ξερεις τις δηλωσεις του CEO της Ryanair γιαυτο.Υπαρχουν και γελοιοι στις διοικησεις των επιχειρησεων

Αυτος με την ιδιοτητα του CEO μια τεραστιας κι επιτυχημενης εταιρειας ειπε οτι ειπε. Εσυ, με την ιδιοτητα του μελους ενος φορουμ, τον αποκαλεις γελοιο απλως επειδη δεν σου γλυκανε τα αυτια με τα γλυκολογα και τους λαικισμους μεσα στους οποιους μεγαλωσες και συνηθισες ως Ελλην.

Do the math.

Επεξ/σία από Soopercharged
  • Like 1

Κατα τ'αλλα για ολα φταινε οι αλλοι/ξενοι κλπ που μας υποσκαπτουν, ο μικροκοσμος του νεοελληνα.

Αυτος ειναι CEO μια τεραστιας κι επιτυχημενης εταιρειας. Εσυ που τον αποκαλεις γελοιο, εισαι μελος του insomnia. Α ναι, και υπερηφανος Ελλην.

Do the math.

χαχααα καλο πες μας τώρα οτι η κυβέρνηση ασκεί και πολίτικη

χαχααα καλο πες μας τώρα οτι η κυβέρνηση ασκεί και πολίτικη

Δεν ειναι αναγκη να σου πω τιποτε περισσοτερο, στο βροντο θα παει ετσι κι αλλιως. Σου γραφουν πραγματικοτητες κι εσυ απαντας με το ποιημα που σου μαθανε να λες. Και φυσικα με το γνωστο υφακι που παει αγκαζε με την ελλειψη επιχειρηματων.

• Like 1

Δεν ειναι αναγκη να σου πω τιποτε περισσοτερο, στο βροντο θα παει ετσι κι αλλιως. Σου γραφουν πραγματικοτητες κι εσυ απαντας με το ποιημα που σου μαθανε να λες. Και φυσικα με το γνωστο υφακι που παει αγκαζε με την ελλειψη επιχειρηματων.

Ενώ εσυ έχεις επιχειρήματα και τα θεμελιώνεις με ειρωνείες, οσο για το υφακι σε βλέπω εισαι ποιητής

Ενώ εσυ έχεις επιχειρήματα και τα θεμελιώνεις με ειρωνείες, οσο για το υφακι σε βλέπω εισαι ποιητής

Eγω σου εγραψα τα επιχειρηματα μου.

Θες ξανα; Παμε ξανα:

Περιμενω εσενα να τα αντιπαρελθεις με καποιο καλυτερο επιχειρημα απο το "χαχαχαχα καλο" αν και ηδη εχεις κανει 2 προσπαθειες και δεν τα καταφερες.

Η μαλλον, για να μην κλεβω λαδι απο την εκκλησια, δεν περιμενω να μου γραψεις επιχειρηματα. Πες μας απλα σε τι ακριβως διαφωνεις.

• Like 1

• Moderators
Αυτος με την ιδιοτητα του CEO μια τεραστιας κι επιτυχημενης εταιρειας ειπε οτι ειπε.

Το τεράστια ας πούμε ότι το δεχόμαστε (αν και για μεγέθη αεροπορικών μάλλον μικρή είναι, αλλά ενιγουέιζ), το επιτυχημένη σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Η Ryan Air παραπέμπει πιο πολύ σε ψιλικατζίδικο που χρησιμοποιεί δευτεροκλασάτα κολπάκια για να βγάλει χαρτζιλίκι από τους πελάτες της. Κάτι γελοιότητες του τύπου «σε χρεώνω 80 ευρώ αν δεν έχεις εκτυπωμένο το boarding pass σου», ενώ μέχρι και η πιο τελειωμένη αεροπορική πλέον δέχεται να έχεις το boarding pass σου σε pdf στο κινητό σου προκειμένου να επιβιβαστείς.

Απολύτως γελοία εταιρεία και δεν θα περίμενα από το CEO της να είναι λιγότερο γελοίος. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...