Προς το περιεχόμενο

Capital controls στις ελληνικές τραπεζες

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω, αλλά υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου κάνει μια αγορά στο paypal με οποιοδήποτε τρόπο? (Άκυρο, ευχαριστώ)

Επεξ/σία από emilios87
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τραγική χώρα πραγματικά...

Να παρει ο διαολος, να παρει ο διαολος, να παρει ο διαολος!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad:

Τι θα γινει επιτελους με το paypal ή με αγορες με πιστωτικη στο ebay???????????? :mad: :mad: :mad:

Καντε κανα γκρουπ στο φεισμπουκ εσεις οι σχετικοι, που να οργανωνει πορειες διαμαρτυριας σε διαφορες μεγαλες πολεις με κλεισιμο σημαντικων δρομων για σημαντικα χρονικα διαστηματα και πολλαπλες ημερες. Καντε κατι τελος παντων.... :(

http://www.moneysafecard.com/el/

Την ξέρει κανείς; λέει ότι δουλεύει στο PayPal

Ειμαστε στην 54η σελιδα.

Εχει αναφερθει αναλυτικα καμια 760 φορες ως τωρα.

παιδιά γνωρίζει κάποιος κάποιο thread με προβήματα και απορίες που μπορεί να έχει  κάποιος για αγορές απο amazon.?

Βάλε αναζήτηση amazon ή αμαζον, στην ενότητα Ιντερνετ. Αν δεν σε καλύψουν τα θρεντ που θα βρεις, άνοιξε εσύ ένα με τις απορίες σου.

http://www.moneysafecard.com/el/

Την ξέρει κανείς; λέει ότι δουλεύει στο PayPal

Την έχουμε αναλύσει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο διάβασε το thread.

Ελπιζω να φύγουν τα capital controls στο τέλος του μήνα επειδη τα πραγματα που ψάχνω στο skroytz εχουν τουλάχιστον την διπλάσια τιμη και κάποια δεν υπαρχουν καν...

:(

• Like 1

Ελπιζω να φύγουν τα capital controls στο τέλος του μήνα επειδη τα πραγματα που ψάχνω στο skroytz εχουν τουλάχιστον την διπλάσια τιμη και κάποια δεν υπαρχουν καν...

:(

Στο skroutz οι τιμες διπλασιαστικαν τωρα τελευταια!! Ενδεικτικα αναφερω το περσινο αιφον: Μεχρι τελη ιουνιου εκανε 475Ε και τωρα εχει φτασει τα 575!! Εκμεταλευονται το οτι δεν εχουν πλεον τον ανταγωνισμο του εξωτερικου

• Like 1

Στο skroutz οι τιμες διπλασιαστικαν τωρα τελευταια!! Ενδεικτικα αναφερω το περσινο αιφον: Μεχρι τελη ιουνιου εκανε 475Ε και τωρα εχει φτασει τα 575!! Εκμεταλευονται το οτι δεν εχουν πλεον τον ανταγωνισμο του εξωτερικου

Μαυραγορίτες!

Ρε παιδια πως σκατα μπορεις να χρησιμοποιησεις το balance του paypal για αγορες;Μιλαμε για ποσο κατω των 60 ευρω.Οταν φτανω να ολοκληρωσω την πληρωμη μου βγαζει παλι να αντιστοιχισω την καρτα μου, που δεν γινεται φυσικα.

Εχουν γίνει τοσες συζητησεις και η πλακα θα ειναι να μην σε αφηνει να αγορασεις ουτε απο το balance

Αναμένουμε λοιπόν να μας το επιβεβαιώσει κάποιος, οτι δηλαδη πράγματι γίνεται νσ αγοράσεις και απο που προήλθαν τα χρηματα του balance

Εχουν γίνει τοσες συζητησεις και η πλακα θα ειναι να μην σε αφηνει να αγορασεις ουτε απο το balance

Αναμένουμε λοιπόν να μας το επιβεβαιώσει κάποιος, οτι δηλαδη πράγματι γίνεται νσ αγοράσεις και απο που προήλθαν τα χρηματα του balance

Μια χαρα λειτουργει το balance. Μου εβαλε φιλος 300ε, κανω αγορα απο fasttech 120 ευρω, τα χρεωσε κανονικα, το δεμα εχει ηδη σταλει απο fasttech (εχω και tracking number και φωτογραφια του δεματος που βγαζουν αυτοι πριν το στειλουν). Επισης απο aliexpress, επειδη θα μου εκανε εκπτωση καποιος για ενα αντικειμενο, οποτε και δεν το πληρωσα απο τη συνηθισμενη διαδικασια, μου εστειλε τιμολογιο στο paypal, το οποιο και πληρωσα κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...