dimitrisOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά μέσω ebay μπορούμε να αγοράσουμε ή περιμένουμε πότε θα ανοίξει η paypal ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 άντε ψήθηκα.στέλνετε πμ σε μένα να σας πιστώνω το paypal σας.Όλοι θα χώνετε το αντίστοιχο ποσό που θα μου ζητάτε να σας πιστώσω σε κάποια LGBT οργάνωση της επιλογής σας στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Κώλο να δώσουμε? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Tα cc ευκαιρία για να κάνετε κοινωνική προσφορά.Πάω να γράψω άρθρο στο protagon με την σατανική ιδέα μου. ''Πως έκανα τους Έλληνες gay ακτιβιστές λόγω capital controls''. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Προσπαθησα να συνδεσω λογαριασμο τραπεζας αγγλιας με το ππ και δεν με αφησε. Με ενημερωσαν οτι μονο λογαριασμο απο eurozone μπορω να προσθεσω. Τι στο καλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 άντε ψήθηκα.στέλνετε πμ σε μένα να σας πιστώνω το paypal σας.Όλοι θα χώνετε το αντίστοιχο ποσό που θα μου ζητάτε να σας πιστώσω σε κάποια LGBT οργάνωση της επιλογής σας στην Ελλάδα. Δεν πάω καλια μέχρι την Κίνα να πάρω αυτό που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Προσπαθησα να συνδεσω λογαριασμο τραπεζας αγγλιας με το ππ και δεν με αφησε. Με ενημερωσαν οτι μονο λογαριασμο απο eurozone μπορω να προσθεσω. Τι στο καλο; Ο λογος που θελεις να συνδεσεις λογαριασμο ποιος ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evelyna Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γεια σας κι από εμένα. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το post ως ανώνυμη κι είπα να εμφανιστώ για να μοιραστώ την εμπειρία μου με όσες (αποτυχημένες) τραπεζικές συναλλαγές επιχείρησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γεια σας κι από εμένα. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το post ως ανώνυμη κι είπα να εμφανιστώ για να μοιραστώ την εμπειρία μου με όσες (αποτυχημένες) τραπεζικές συναλλαγές επιχείρησα... Πόστ από ΑΑ μου θύμησε. -Είμαι ο Τοξοβόλος κ έχω κ γω καθημερινές αποτυχημένες τραπεζικές συναλλαγές -Καλωσήρθες στην ομάδα Τοξοβόλε.Εδώ μπορείς να μοιραστείς με ασφάλεια τα όσα νιώθεις για τα cc -Μπα,αύριο φεύγω από Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 άντε ψήθηκα.στέλνετε πμ σε μένα να σας πιστώνω το paypal σας.Όλοι θα χώνετε το αντίστοιχο ποσό που θα μου ζητάτε να σας πιστώσω σε κάποια LGBT οργάνωση της επιλογής σας στην Ελλάδα. RESPECT:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evelyna Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Χειρότερα από ΑΑ με τόση εξάρτηση από τις online αγορές! Έχω καιρό να συμμετάσχω σε φόρουμ και για αυτό η περίεργη φύση του μηνύματός μου. Και όχι δε φεύγω από Ελλάδα, αλλά βαρέθηκα να παρακολουθώ τη συζήτηση τον τελευταίο μήνα και να μη συμμετέχω. Εν ολίγοις, μιας και το paypal το κλαίω ακόμα και δεν έχω ελπίδα για να υπάρξει κάτι στο balance και μου βγάζει το κλασικό μήνυμα για verification της κάρτας.... προσπαθώ καθημερινά με χρεωστική AmEx Alpha Bank σε διαφορετικά site του εξωτερικού και η συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Zara (αν και υπάρχει ελληνικό e-shop), το iherb (για το οποίο πίστευα ότι ίσως να γινόταν δεκτή η συναλλαγή καθώς το κατάστημα έχει βιταμίνες-φάρμακα) και το γαλλικό aroma-zone που έχει πρώτες ύλες για παρασκευή κεριών, σαπουνιών κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Που θα παει θα ανοίξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bathory1000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 και ένα τραγουδάκι για το paypal μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πως μπορώ τα χρήματα από refund να μένουν στο paypal και να μην επιστρέφουν στον τραπεζικό λογαριασμό ; Γιατί πήρα πίσω ένα refund από κάτι που δεν μου ρθε και σκέφτηκα "Α ωραία θα γεμίσει λίγο το paypal για καμιά αγορά" αλλά απ ότι είδα τα χρήματα αυτόματα πήγαν στον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δεν μπορείς. Απο εκεί που φύγανε, εκεί επιστρέφουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα