Προς το περιεχόμενο

Capital controls στις ελληνικές τραπεζες

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επανερχομαι στο αρχικο θεμα!

εχει δοκιμασει κανεις σας παραγγελια απο καταστηματα εξωτερικου μεσω πιστωτικης/χρεωστικης καρτας, διχως paypal?

Κατευθειαν με καρτα ?

Χθες μου ειπε μια κυρια πως εκανε κανονικα παραγγελια προιοντων απο Καναδα...

Ναι, amazon.uk τιποτα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκτος απο amazon που δε στελνει γενικα Ελλαδα πλεον, οπουδηποτε αλλου γινεται δεκτο Paypal και εχεις balance, μπορεις να αγορασεις κανονικα. Προχτες παραγγειλα κατι χαζολοιδια απο ebay χωρις προβλημα. τωρα με τα τελωνεια τι παιζει, δε ξερω..

Ουτε στο steam το δεχεται το paypal, αν εχεις balance δεν ξερω παντως δεν μπορεις να εχεις balance atm αν δεν ειχες απο πριν. Δηλαδη να κανεις top up με την καρτα σου λεω. Αν καποιος εχει βρει πως γινεται ας το πει..

εκτος απο amazon που δε στελνει γενικα Ελλαδα πλεον, οπουδηποτε αλλου γινεται δεκτο Paypal και εχεις balance, μπορεις να αγορασεις κανονικα. Προχτες παραγγειλα κατι χαζολοιδια απο ebay χωρις προβλημα. τωρα με τα τελωνεια τι παιζει, δε ξερω..

Από πότε έγινε αυτό;! Όλα τα amazon;

Από πότε έγινε αυτό;! Όλα τα amazon;

Με τα cc εννοει λογικα, πριν κανα μηνα παρηγγειλα μια χαρα απο amazon.fr.. Και ακομα προχωραει η διαδικασια κανονικα απλα οταν πληρωνεις με Ελληνικη καρτα σου στελνουν mail για να βαλεις αλλο τροπο πληρωμης, δεν λεει πουθενα οτι δεν στελνουν πλεον Ελλαδα..

• Like 1

εγω σε amazon uk οσες φορες πηγα να ολοκληρωσω παραγγελια δε με αφηνε να φτασω καν στο σταδιο επιλογης καρτας. με το που βαζω ελληνικη διευθυνση τρωω πορτα.

και μιλαμε για πραγματα sold by amazon οχι απο τριτους

Με τα capital controls να κρατάνε μήνες, ανεξάρτητα αποτελεσμάτων, μην περιμένετε και πολλά.

Αν και μου ήρθε ιδέα να στήσω μία micro-transactions τράπεζα στην Ελλάδα (νόμιμη). Πληρώνετε εσείς σε ρευστό, και να σας δίνει paypal credit, με ένα μικρό αντίτοιμο eg 1% :)

Αλλά με την γραφειοκρατεία, θα έχουν περάσει τα capital controls μέχρι να γίνει δεκτή η αίτηση.

Με τα capital controls να κρατάνε μήνες, ανεξάρτητα αποτελεσμάτων, μην περιμένετε και πολλά.

Αν και μου ήρθε ιδέα να στήσω μία micro-transactions τράπεζα στην Ελλάδα (νόμιμη). Πληρώνετε εσείς σε ρευστό, και να σας δίνει paypal credit, με ένα μικρό αντίτοιμο eg 1% :)

Αλλά με την γραφειοκρατεία, θα έχουν περάσει τα capital controls μέχρι να γίνει δεκτή η αίτηση.

Και πως θα έδινες paypal credit;

Ο Apoll κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε δεν έχει θέμα να μεταφέρει λεφτά σε λογαριασμούς του PayPal. Βέβαια το εγχείρημα ενέχει το ρίσκο να πιάσει, να μαζέψει λεφτά στην ελληνική τράπεζα τα οποία δε μπορεί να βγάλει έξω λόγω cc και μετά να παιχτεί κουρεματάκι, οπότε το 1% μου φαίνεται λίγο :P

Ε αυτο σκεφτομαι κ εγω, οτι ισως δεν ανοιξουν ουτε σ ενα μηνα.

Παντως αν το κανεις θα γινω πρωτη πελατισσα!

Εγω επρεπε να ειχα αγορασει την παρασκευη keys στο steam και να τα πουλαγα διπλα και τριπλα στους Ελληνες, χρυσες δουλειες θα εκανα και το ξεραμε ολοι για τα cc.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...