Socratis_g Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Στα καπάκια ανοίγεις τραπεζικές θυρίδες και τα απαλοτριώνεις υπερ του λαού. δηλαδή κάτι αξίας που μου άφησε η γιαγιά μου πριν πεθάνει, και 2-3 άλλα πραγματάκια που έχω βάλει εγώ μέσα στη θυρίδα, επειδή μου έγινε η σούφρα σιφόνι απο τα 12ωρα στη δουλειά, θα τα απαλοτριώσω υπέρ του λαού? που μέσα σε αυτόν το λαό θα ειναι και οι τεμπέληδες φραπεδιάρηδες? γαμάτη ιδέα ρε φίλε! να δεις μετά για πότε κατεβαίνω στη θυρίδα κάτω ζωσμένος με δυναμήτες και τα καίω όλα. φτάνει το τρολιν τώρα, ας μιλίσουμε για το παυπαλ. Έχετε στοιχεία γι' αυτά που λέτε;Το 80%, από ποιά μπακάλικη λογιστική προκύπτει; Γνωρίζετε τι ποσοστό του πληθυσμού(αναλογικά) των υπολοίπων χωρών εργάζεται στο δημόσιο; Στατιστικά και όχι λόγια του αέρα.Ξέρω,νομίζω,πιστεύω.Α να, ένας κακός δημόσιος υπάλληλος. το 80% δεν ξέρω που το είδες. αυτό απλά δείχνει ότι απο ένα σημείο και μετά όσο αυξάνεις φόρους τα έσοδα πέφτουν πάλι πίσω. τα στοιχεία αυτά τα πήρα απο κάτι "μπακάληδες" στο alba (βεβαια δεν φτάνουν το επιπεδο που έχουν οι φρεντοκαπουτσίνηδες ελληνάρες στις καφετέριες). Επίσης δεν ειχα τη χάρη να είμαι σαν τον Άνταμ Σμιθ και να τα βγάζω απο μυαλό μου. αλλά ψάξου λιγάκι πριν ξινίσεις τη μούρη σου.
xoxlasae Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 παιδια γνωριζετε ποσο καιρο παιρνει να φανει η μεταφορα χρηματων απο το paypal balance πισω στον λογαριασμο τραπεζης (eurobank) ? εδωσα εντολη πεμπτη βραδυ και σημερα δευτερα δεν φαινεται ακομα τιποτα.
Lnk Hlk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλημέρα.......για να μη τρέχω στα πίσω post... 2 ερωτησούλες..... 1.. στην προπληρωμένη μου βάζω κανονικά χρήματα τώρα εαν πάω τράπεζα? 2..αγορές ebay με paypal . . . . γιόκ?
Lnk Hlk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 1 οχι 2 οχι :cry: :cry: Ενημέρωση για το πότε ξανά, να υποθέσω μπά ε? ....
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Υποθετικά παντα ΟΧΙ μέσα στο 15, για μένα ίσως και ποτέ πλέον
Lnk Hlk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Φίλε Νίκο.....μου έκανες την καρδιά περιβόλι Υπάρχει άλλος τρόπος για αγορά απο ebay?
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Για μένα ένας τροπος υπάρχει πλεον, να εχεις κάποιον φιλο εξω να σου γεμίζει το ππ και εσύ να του τα δινεις σε μετρητά, τα υπολοιπα κόλπα απαιτούν πολλά έξοδα και προμήθειες ή ξεχνάς τις αγορες απο εξωτερικό
Daemonos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Οταν καποιος σου στέλνει λεφτά μέσω Paypal χωρίς αυτά να συσχετίζονται με κάποια εμπορική δραστηριοτητα Πχ Ebay, ειναι εξαιρετικά δυσκολο για την εφορία να σε ελεγξει. Σκέψου πως ακόμα και οταν πουλάς στο Ebay πραγματα και σου ερχονται στο paypal λεφτά η εφορία θα αρχίσει να σε σκαλίζει μετά τα 3500€. Γιατί η εφορία έχει να κάνει με το PayPal? νομίζω δεν μπορεί να επέμβει εκεί, υπάρχει προστασία και απόρρητο. Αλίμονο αν κάθε κράτος μπορούσε να επέμβει στο PayPal, γνωρίζει κάποιο κάτι ΣΙΓΟΥΡΟ πάνω σε αυτό?
souz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Υποθετικά παντα ΟΧΙ μέσα στο 15, για μένα ίσως και ποτέ πλέον μην λες τέτοια...θα βάλω τα κλάμματα
michael92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Γιατί η εφορία έχει να κάνει με το PayPal? νομίζω δεν μπορεί να επέμβει εκεί, υπάρχει προστασία και απόρρητο. Αλίμονο αν κάθε κράτος μπορούσε να επέμβει στο PayPal, γνωρίζει κάποιο κάτι ΣΙΓΟΥΡΟ πάνω σε αυτό? Νομίζω έχει μπει ανώνυμος flat tax στις paypal συναλλαγές στην Ινδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα