apostolosl Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μώρε λες ..... ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Η κίνηση έγινε και είναι υπό επεξεργασια, τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από το υπόλοιπο. Η παραγγελία ήταν 9,32€. Alpha Bank έχω και η αγορά έγινε μέσω PayPal στο οποίο έχω συνδεδεμενη τη χρεωστική amex bonus. Τις προηγούμενες φορές που προσπαθούσα δεν με άφηνε να ολοκλήρωσω τη συναλλαγή και μου έβγαζε λάθος όπως αυτά που αναφέρουν οι προηγούμενοι στα post τους. Μέσω ebay προσπαθούσες και τις άλλες φορές; Δυστυχώς δεν το κόβω απίθανο να φας άκυρο πάντως. Απλά μπορεί να αργεί περισσότερο η επεξεργασία της κίνησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δοκιμη μολις τωρα στο fasttech οχι με paypal αλλα κατευθειαν με καρτα... "Card declined by issuing bank." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Παιδιά κι εμένα τώρα μου είπε ένας ότι αγόρασε πριν λίγο από έβαυ, το λέω νε επιφύλαξη όμως http://www.cyclades24.gr/2014-01-15-09-42-24/2014-01-15-10-12-07/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/item/22087-kartes-sinallages-exwteriko.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Σε αλφα μπανκ δοκιμασα να προσθεσω καρτα αμερικαν εξπρες και μου εβγαλε φραγη... οποτε αν ειναι να γινει κατι αυτο δεν θα γινει σημερα τουλαχιστον , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγώ δοκίμασα και τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Το να έχει τελειώσει το όριο των τραπεζών σας πέρασε από το μυαλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ούτε μια κινεζιά απτο ebay δεν μπορούμε να αγοράσουμε, φαντάσου να πληρώναμε και με ουαου τι θα γινόταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Το να έχει τελειώσει το όριο των τραπεζών σας πέρασε από το μυαλό; ραντεβου τα μεσανυχτα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πάντως ήταν μια θετική εξέλιξη. Ευελπιστώ μέχρι το Σεπτέμβριο να έχουμε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προ cc (μιλώντας πάντα για τις αγορές από το εξωτερικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bathory1000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Το να έχει τελειώσει το όριο των τραπεζών σας πέρασε από το μυαλό; Ναι μας πέρασε, απλά αν όντως είναι ετσι θέλουμε να μάθουμε τι ώρα γίνεται το Reset για να σπαμμάρουμε μπας και προλάβουμε να πάρουμε τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 ραντεβου τα μεσανυχτα!!!! Αν το δοκιμάσεις, θα το κάνεις μέσω paypal? Ναι μας πέρασε, απλά αν όντως είναι ετσι θέλουμε να μάθουμε τι ώρα γίνεται το Reset για να σπαμμάρουμε μπας και προλάβουμε να πάρουμε τπτ Aφού το όριο είναι ημερήσιο, προφανώς μετά τις 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ούτε μια κινεζιά απτο ebay δεν μπορούμε να αγοράσουμε, φαντάσου να πληρώναμε και με ουαου τι θα γινόταν Εγώ δοκίμασα με 0.66 ευρο και δεν με άφησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 http://www.neolaia.gr/2015/07/28/epitrepontai-ksana-oi-sunallages-me-kartes-sto-ekswteriko/αυτο δεν ισχυέι δλδ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ουτε εμενα με αφησε με χρεωστικη Eurobank για 2 και κατι ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα