Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εγω εκανα χθες και περιμενω την καρτα Εγώ ρωτάω πώς θα την φορτίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μήπως υπάρχει καμιά υπηρεσία που να φορτίζει απο κάρτα κινητού; Σε κάποιο site το είχα δει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εγω εκανα χθες και περιμενω την καρτα Η καρτα ειναι αγγλικη μαστερ καρτ η κοπελα με διαβεβαιωσε οτι για αυτο τον λογο οι συναλλαγες περνανε φαντασου εναν αγγλο τουριστα που ειναι ελλαδα και θελει να αγορασει κατι απο e bay δεν εχει προβλημα .. ετσι αφου το μηχανημα στο περιπτερο σου βγαζει των κωδικο με το αναλογο ποσο και αγοραζεις με 4% στις συναλλαγες και 3.5% στην μεταφορα χρηματων τωρα για περισσοτερα κοιτα στο σαιτ της εταιριας Η καρτα ειναι αγγλικη μαστερ καρτ η κοπελα με διαβεβαιωσε οτι για αυτο τον λογο οι συναλλαγες περνανε φαντασου εναν αγγλο τουριστα που ειναι ελλαδα και θελει να αγορασει κατι απο e bay δεν εχει προβλημα .. ετσι αφου το μηχανημα στο περιπτερο σου βγαζει των κωδικο με το αναλογο ποσο και αγοραζεις με 4% στις συναλλαγες και 3.5% στην μεταφορα χρηματων τωρα για περισσοτερα κοιτα στο σαιτ της εταιριας paysafe κωδικο δινουν τα περιπτερα? money safe δινουν σιγουρα μετα απλα τα βαζεις στην καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η καρτα ειναι αγγλικη μαστερ καρτ η κοπελα με διαβεβαιωσε οτι για αυτο τον λογο οι συναλλαγες περνανε φαντασου εναν αγγλο τουριστα που ειναι ελλαδα και θελει να αγορασει κατι απο e bay δεν εχει προβλημα .. ετσι αφου το μηχανημα στο περιπτερο σου βγαζει των κωδικο με το αναλογο ποσο και αγοραζεις με 4% στις συναλλαγες και 3.5% στην μεταφορα χρηματων τωρα για περισσοτερα κοιτα στο σαιτ της εταιριας paysafe κωδικο δινουν τα περιπτερα? ρωτας τον εαυτο σου ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πρέπει να πάρω αυτή σύντομα. http://www.zotac.com/products/graphics-cards/geforce-900-series/product/geforce-900-series/detail/geforce-gtx-980-ti-amp-extreme-zt-90505-10p.html Υπάρχει κάποιος που θα ταξιδέψει έξω να του δώσω τα χρήματα να μου την φέρει; Εξυπακούεται ότι θα κρατήσω όμηρο ένα μέλος της οικογένειας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Paysafe είπαμε δεν βγάζουν πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η bet365 μου είπε κι αυτή ότι η money safe είναι η μια απο τις δυο διαθέσιμες πλέον επιλογές για κατάθεση στον στοιχηματικο λογαριασμό μου( ο άλλος είναι ο sκrill) αλλα η μη αμεσότητα / ευκολία και η κάπως πρόχειρη ιστοσελίδα σε συνδυασμό με υψηλή για τα θέλω μου προμήθεια με απέτρεψαν απο το να μπω στην όλη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η καρτα ειναι αγγλικη μαστερ καρτ η κοπελα με διαβεβαιωσε οτι για αυτο τον λογο οι συναλλαγες περνανε φαντασου εναν αγγλο τουριστα που ειναι ελλαδα και θελει να αγορασει κατι απο e bay δεν εχει προβλημα .. ετσι αφου το μηχανημα στο περιπτερο σου βγαζει των κωδικο με το αναλογο ποσο και αγοραζεις με 4% στις συναλλαγες και 3.5% στην μεταφορα χρηματων τωρα για περισσοτερα κοιτα στο σαιτ της εταιριας paysafe κωδικο δινουν τα περιπτερα? money safe δινουν σιγουρα μετα απλα τα βαζεις στην καρτα Εγώ ρωτάω πως θα βάλεις λεφτά στην κάρτα. Δεν είναι δυνατόν να βάλεις λεφτά σε μια ξένη κάρτα από ελληνικό λογαριασμό, λόγω cc. Paysafe δεν βγαίνουν πια στην ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ρωτας τον εαυτο σου ? δεν νομιζω να ρωταω εμενα ετσι σου φαινεται εσενα? Paysafe είπαμε δεν βγάζουν πια. ε λοιπον μαντεψε money safe βγαζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ξαναρωτάω. Βγάζεις αυτή την κάρτα, οκ, το καταλάβαμε. Λεφτά πώς βάζεις στην κάρτα; Μέσω τραπέζης; Μέσω κάποιου άλλου τρόπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 δεν νομιζω να ρωταω εμενα ετσι σου φαινεται εσενα? ε λοιπον μαντεψε money safe βγαζουν εσενα πως σου φαινεται? https://www.dropbox.com/s/5jfov1scqmdo4z6/Screenshot%202015-07-23%2022.00.53.png?dl=0 κανεις quote τον εαυτο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η bet365 μου είπε κι αυτή ότι η money safe είναι η μια απο τις δυο διαθέσιμες πλέον επιλογές για κατάθεση στον στοιχηματικο λογαριασμό μου( ο άλλος είναι ο sκrill) αλλα η μη αμεσότητα / ευκολία και η κάπως πρόχειρη ιστοσελίδα σε συνδυασμό με υψηλή για τα θέλω μου προμήθεια με απέτρεψαν απο το να μπω στην όλη διαδικασία. κοιτα το να κανεις μια αγορα 200 ευρω και να δωσεις 8 ευρω δεν ειναι και μεγαλο ποσο ..ουτως η αλλως ομως στην κατοχη παντα υπαρχουν μαυραγοριτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Προβλεπω να χανουν πολλοί τα λεφτά τους τωρα με τα cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ε λοιπον μαντεψε money safe βγαζουν Φορτίζει όμως με moneysafe; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ξαναρωτάω. Βγάζεις αυτή την κάρτα, οκ, το καταλάβαμε. Λεφτά πώς βάζεις στην κάρτα; Μέσω τραπέζης; Μέσω κάποιου άλλου τρόπου; μπες στο σαιτ της εταιριας http://www.moneysafecard.com/el/διαβασε λιγο και θα λυθουν οι αποριες σου Φορτίζει όμως με moneysafe; η κοπελα στο τσατ με διαβεβαιωσε οτι φορτωνει κανονικα οταν παραλαβω μεχρι και σε 30 μερες θα ξερω προσωπικα εσενα πως σου φαινεται? https://www.dropbox.com/s/5jfov1scqmdo4z6/Screenshot%202015-07-23%2022.00.53.png?dl=0 κανεις quote τον εαυτο σου εμενα μου φαινεται οτι πραγματικα ηθελα να μαθω αν λειτουργει η pay safe γιαυτο εβαλα ερωτηματικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα