Προς το περιεχόμενο

Capital controls στις ελληνικές τραπεζες

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Eχω περιπου 10 ευρω απο το ποκι και λεω να παραγγειλω κατι απεξω, ξερετε μαγαζια που παιρνουν paypal εγω βρηκα μονο την dominos

Το click delivery νομίζω δέχεται paypal.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Dominos pizza? Μην τα σκοτωσεις εκει, φερτα εδω να κανω κατι πραγγελιες απο εξω κ σε κερναω εγω σπεσιαλ με διπλο πεπερονι!

σιγα τα λεφτα ρε στην ουσια με την προμυθια που περνει ειναι 8 ευρω 

Το click delivery νομίζω δέχεται paypal.

ναι αλλα δεν λεει ποια ειναι με πειπαλ και πρεπει να μυρίσεις τα νυχια σου 

σιγα τα λεφτα ρε στην ουσια με την προμυθια που περνει ειναι 8 ευρω 

ναι αλλα δεν λεει ποια ειναι με πειπαλ και πρεπει να μυρίσεις τα νυχια σου

Ακομα κ αυτα χρησιμα ειναι για το ebay.

καλησπερα  η λυση  για  αγορες  στο  εξωτερικο  ειναι money  safe  card απλα  λογο  φορτου  πλεον  απο  μια  δυο  μερες  η  παραλαβη της  καρτας ( εκτος  αν  μενεις  αθηνα  και  στα  κεντρικα  στην  γλυφαδα  υπαρχουν   ακομα διαθεσιμες  καρτες)  μπορει  να  κανει  και  μηνα  η  προμηθεια  ειναι  4%  ανα  συναλλαγη  αν   δεν  κανω  λαθος

Αν εχουμε χρηματα στο balance  του paypal μπορουμε να κανουμε διεθνεις αγορες πχ ebay...η μας εχουν αποκλεισμενους? 

Αν εχεις χρημα στο balance, αγοραζεις οτι θες.

• Like 1

εμένα μου έχει μείνει ένα 30ευρο μεσα. και το φυλάω σαν χρυσάφι.

κάποια λεφτά που είχα στην τράπεζα επρεπε να τα είχα φορτώσει όλα στο paypal.

και όποτε ήθελα να εστελνα απο to paypal στον λογ/σμο μου στην αλφα μπανκ.

Αν αποσυνδεσω την προπληρωμενη και ξεκινηω να πουλαω μεσω ebay θα εχω χρηματ στο balance για να αγοραζω αντιστοιχα απο το εξωτερικο? Η θα δεσμευονται τα χρηματα μου στην καρτα?

στο balance toy paypal λογικά θα μένουν τα λεφτά. εφόσον έχεις αποσυνδέσει κάρτες και λογαριασμούς απο μέσα, δεν υπάρχει τρόπος να στα επιστρέψουν.

καλησπερα  η λυση  για  αγορες  στο  εξωτερικο  ειναι money  safe  card απλα  λογο  φορτου  πλεον  απο  μια  δυο  μερες  η  παραλαβη της  καρτας ( εκτος  αν  μενεις  αθηνα  και  στα  κεντρικα  στην  γλυφαδα  υπαρχουν   ακομα διαθεσιμες  καρτες)  μπορει  να  κανει  και  μηνα  η  προμηθεια  ειναι  4%  ανα  συναλλαγη  αν   δεν  κανω  λαθος

Το ιδιο πραγμα με την paysafe mastercard ειναι και πλεον να αγορασεις paysafe καρτες δεν γινεται...Αυτο γιατι γινεται?

Το ιδιο πραγμα με την paysafe mastercard ειναι και πλεον να αγορασεις paysafe καρτες δεν γινεται...Αυτο γιατι γινεται?

καλησπερα στο  σαιτ  της  εταιριας  σε  ζωντανο  τσατ  πηρα  πληροφοριες ..πας  σε  περιπτερο  αγοραζεις  καρτα  με  10  ευρω και  κανεις  εγγραφη  περιμενεις  πιθανον  τωρα  πολλες  μερες  για  παραλαβη ....  στην  συνεχεια  αφου παρεις  την καρτα  ολοκληρωνεις  την  εγγραφη  και  βαζεις οσα  χρηματα  θελεις  σαν  τηλεκαρτα  .Η  καρτα  ειναι  αγγλικη πιστωτικη  και  ετσι  κανεις  οτι  αγορες  θελεις        η  βαζεις  τα  χρηματα  στην  παυπαλ .Απο  την  στιγμη  που   το  τερματικο  βγαζει  το  ποσο  με  τον  κωδικο  που  πληρωνεις εισαι ετοιμος για  αγορες.

Επισκέπτης

καλησπερα στο  σαιτ  της  εταιριας  σε  ζωντανο  τσατ  πηρα  πληροφοριες ..πας  σε  περιπτερο  αγοραζεις  καρτα  με  10  ευρω και  κανεις  εγγραφη  περιμενεις  πιθανον  τωρα  πολλες  μερες  για  παραλαβη ....  στην  συνεχεια  αφου παρεις  την καρτα  ολοκληρωνεις  την  εγγραφη  και  βαζεις οσα  χρηματα  θελεις  σαν  τηλεκαρτα  .Η  καρτα  ειναι  αγγλικη πιστωτικη  και  ετσι  κανεις  οτι  αγορες  θελεις        η  βαζεις  τα  χρηματα  στην  παυπαλ .Απο  την  στιγμη  που   το  τερματικο  βγαζει  το  ποσο  με  τον  κωδικο  που  πληρωνεις εισαι ετοιμος για  αγορες.

Και πώς βάζεις λεφτά στην κάρτα; Αφού απαγορεύεται η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό και συνεπώς η φόρτιση καρτών που έχουν βγει στο εξωτερικό.

εγω  εκανα  χθες   και  περιμενω  την  καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...