Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Eχω περιπου 10 ευρω απο το ποκι και λεω να παραγγειλω κατι απεξω, ξερετε μαγαζια που παιρνουν paypal εγω βρηκα μονο την dominos Το click delivery νομίζω δέχεται paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Dominos pizza? Μην τα σκοτωσεις εκει, φερτα εδω να κανω κατι πραγγελιες απο εξω κ σε κερναω εγω σπεσιαλ με διπλο πεπερονι! σιγα τα λεφτα ρε στην ουσια με την προμυθια που περνει ειναι 8 ευρω Το click delivery νομίζω δέχεται paypal. ναι αλλα δεν λεει ποια ειναι με πειπαλ και πρεπει να μυρίσεις τα νυχια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 σιγα τα λεφτα ρε στην ουσια με την προμυθια που περνει ειναι 8 ευρω ναι αλλα δεν λεει ποια ειναι με πειπαλ και πρεπει να μυρίσεις τα νυχια σου Ακομα κ αυτα χρησιμα ειναι για το ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 καλησπερα η λυση για αγορες στο εξωτερικο ειναι money safe card απλα λογο φορτου πλεον απο μια δυο μερες η παραλαβη της καρτας ( εκτος αν μενεις αθηνα και στα κεντρικα στην γλυφαδα υπαρχουν ακομα διαθεσιμες καρτες) μπορει να κανει και μηνα η προμηθεια ειναι 4% ανα συναλλαγη αν δεν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ακομα κ αυτα χρησιμα ειναι για το ebay. δεν κανω αγορες , απλα αφου εχω τα λεφτα ειπα να τα κανω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Υπαρχει κανα νεο σχετικα με paypal/paysafe? Σε κανενα 6μηνο ξανακανε την ερωτηση, μπορει κατι να εχει γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satfoxy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν εχουμε χρηματα στο balance του paypal μπορουμε να κανουμε διεθνεις αγορες πχ ebay...η μας εχουν αποκλεισμενους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν εχουμε χρηματα στο balance του paypal μπορουμε να κανουμε διεθνεις αγορες πχ ebay...η μας εχουν αποκλεισμενους? Αν εχεις χρημα στο balance, αγοραζεις οτι θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εμένα μου έχει μείνει ένα 30ευρο μεσα. και το φυλάω σαν χρυσάφι. κάποια λεφτά που είχα στην τράπεζα επρεπε να τα είχα φορτώσει όλα στο paypal. και όποτε ήθελα να εστελνα απο to paypal στον λογ/σμο μου στην αλφα μπανκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν αποσυνδεσω την προπληρωμενη και ξεκινηω να πουλαω μεσω ebay θα εχω χρηματ στο balance για να αγοραζω αντιστοιχα απο το εξωτερικο? Η θα δεσμευονται τα χρηματα μου στην καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 στο balance toy paypal λογικά θα μένουν τα λεφτά. εφόσον έχεις αποσυνδέσει κάρτες και λογαριασμούς απο μέσα, δεν υπάρχει τρόπος να στα επιστρέψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 καλησπερα η λυση για αγορες στο εξωτερικο ειναι money safe card απλα λογο φορτου πλεον απο μια δυο μερες η παραλαβη της καρτας ( εκτος αν μενεις αθηνα και στα κεντρικα στην γλυφαδα υπαρχουν ακομα διαθεσιμες καρτες) μπορει να κανει και μηνα η προμηθεια ειναι 4% ανα συναλλαγη αν δεν κανω λαθος Το ιδιο πραγμα με την paysafe mastercard ειναι και πλεον να αγορασεις paysafe καρτες δεν γινεται...Αυτο γιατι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το ιδιο πραγμα με την paysafe mastercard ειναι και πλεον να αγορασεις paysafe καρτες δεν γινεται...Αυτο γιατι γινεται? καλησπερα στο σαιτ της εταιριας σε ζωντανο τσατ πηρα πληροφοριες ..πας σε περιπτερο αγοραζεις καρτα με 10 ευρω και κανεις εγγραφη περιμενεις πιθανον τωρα πολλες μερες για παραλαβη .... στην συνεχεια αφου παρεις την καρτα ολοκληρωνεις την εγγραφη και βαζεις οσα χρηματα θελεις σαν τηλεκαρτα .Η καρτα ειναι αγγλικη πιστωτικη και ετσι κανεις οτι αγορες θελεις η βαζεις τα χρηματα στην παυπαλ .Απο την στιγμη που το τερματικο βγαζει το ποσο με τον κωδικο που πληρωνεις εισαι ετοιμος για αγορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 καλησπερα στο σαιτ της εταιριας σε ζωντανο τσατ πηρα πληροφοριες ..πας σε περιπτερο αγοραζεις καρτα με 10 ευρω και κανεις εγγραφη περιμενεις πιθανον τωρα πολλες μερες για παραλαβη .... στην συνεχεια αφου παρεις την καρτα ολοκληρωνεις την εγγραφη και βαζεις οσα χρηματα θελεις σαν τηλεκαρτα .Η καρτα ειναι αγγλικη πιστωτικη και ετσι κανεις οτι αγορες θελεις η βαζεις τα χρηματα στην παυπαλ .Απο την στιγμη που το τερματικο βγαζει το ποσο με τον κωδικο που πληρωνεις εισαι ετοιμος για αγορες. Και πώς βάζεις λεφτά στην κάρτα; Αφού απαγορεύεται η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό και συνεπώς η φόρτιση καρτών που έχουν βγει στο εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 καλησπερα στο σαιτ της εταιριας σε ζωντανο τσατ πηρα πληροφοριες ..πας σε περιπτερο αγοραζεις καρτα με 10 ευρω και κανεις εγγραφη περιμενεις πιθανον τωρα πολλες μερες για παραλαβη .... στην συνεχεια αφου παρεις την καρτα ολοκληρωνεις την εγγραφη και βαζεις οσα χρηματα θελεις σαν τηλεκαρτα .Η καρτα ειναι αγγλικη πιστωτικη και ετσι κανεις οτι αγορες θελεις η βαζεις τα χρηματα στην παυπαλ .Απο την στιγμη που το τερματικο βγαζει το ποσο με τον κωδικο που πληρωνεις εισαι ετοιμος για αγορες. εγω εκανα χθες και περιμενω την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα