Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πήγα να κάνω donate σε ένα site του εξωτερικού 10 € με την χρεωστική μου κάρτα και μου βγάζει:"Unable to charge the card"

Τι να κάνω?

υπάρχει κάποιο κόλπο με το paypal να κάνω?

Προφανώς δεν ξέρεις ακόμα οτι χρήμα στο εξωτερικό ΔΕΝ βγαίνει...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς δεν ξέρεις ακόμα οτι χρήμα στο εξωτερικό ΔΕΝ βγαίνει...

Ε καλά, μόνο 3 βδομάδες και καμιά 10αρία θέματα στο insomnia έχουν περάσει, πότε να προλάβει να ενημερωθεί ο κόσμος... :rolleyes:

• Like 8
Δημοσ.

Με paypal μπορεις να αγορασεις από ελληνικα καταστήματα?Δοκιμασα πριν λιγο σε δυο διαφορετικα καταστήματα αλλα δεν δεχθηκε την συναλλαγή.

Δημοσ.

Με paypal μπορεις να αγορασεις από ελληνικα καταστήματα?Δοκιμασα πριν λιγο σε δυο διαφορετικα καταστήματα αλλα δεν δεχθηκε την συναλλαγή.

ουτε σ εμενα εγινε δουλεια. Πηγα να κανω παραγγελια απο ηλεκτρονικο φαρμακειο, δεν δεχτηκε paypal οποτε εκανα απλη καταχωριση πιστωτικης για να πληρωσω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα τι λέμε τόση ώρα; Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το paypal ούτε για εσωτερικές συνναλαγές, αφού τα λεφτά παιρνάνε πρώτα από το paypal, το οποίο είναι στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Μα τι λέμε τόση ώρα; Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το paypal ούτε για εσωτερικές συνναλαγές, αφού τα λεφτά παιρνάνε πρώτα από το paypal, το οποίο είναι στο εξωτερικό.

Δεν το ηξερα!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπαρχει κανα νεο σχετικα με paypal/paysafe?

Το thread δεν το διαβάσαμε καθόλου εε;

Δημοσ.

Eχω περιπου 10 ευρω απο το ποκι και λεω να παραγγειλω κατι απεξω, ξερετε μαγαζια που παιρνουν paypal εγω βρηκα μονο την dominos

Δημοσ.

Eχω περιπου 10 ευρω απο το ποκι και λεω να παραγγειλω κατι απεξω, ξερετε μαγαζια που παιρνουν paypal εγω βρηκα μονο την dominos

Dominos pizza? Μην τα σκοτωσεις εκει, φερτα εδω να κανω κατι πραγγελιες απο εξω κ σε κερναω εγω σπεσιαλ με διπλο πεπερονι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...