Iris_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά πήγα να κάνω donate σε ένα site του εξωτερικού 10 € με την χρεωστική μου κάρτα και μου βγάζει:"Unable to charge the card" Τι να κάνω? υπάρχει κάποιο κόλπο με το paypal να κάνω? Προφανώς δεν ξέρεις ακόμα οτι χρήμα στο εξωτερικό ΔΕΝ βγαίνει...
NT1G Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Προφανώς δεν ξέρεις ακόμα οτι χρήμα στο εξωτερικό ΔΕΝ βγαίνει... Ε καλά, μόνο 3 βδομάδες και καμιά 10αρία θέματα στο insomnia έχουν περάσει, πότε να προλάβει να ενημερωθεί ο κόσμος... 8
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εδώ ο κόσμος χανετε και ο άλλος με το donate του 1
michael92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Donate σε εμάς πρέπει κανονικά να κάνουν Τα donate είναι για κάτι ψωροαφρικάνικες χώρες, Ρωμαικά donatives χρειαζόμαστε
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 αχαχουχα ! ευχομαι πάντως να ανοίξουν σύντομα οι συναλλαγές! 1
Ultimategr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Με paypal μπορεις να αγορασεις από ελληνικα καταστήματα?Δοκιμασα πριν λιγο σε δυο διαφορετικα καταστήματα αλλα δεν δεχθηκε την συναλλαγή.
kathytherion Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Με paypal μπορεις να αγορασεις από ελληνικα καταστήματα?Δοκιμασα πριν λιγο σε δυο διαφορετικα καταστήματα αλλα δεν δεχθηκε την συναλλαγή. ουτε σ εμενα εγινε δουλεια. Πηγα να κανω παραγγελια απο ηλεκτρονικο φαρμακειο, δεν δεχτηκε paypal οποτε εκανα απλη καταχωριση πιστωτικης για να πληρωσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μα τι λέμε τόση ώρα; Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το paypal ούτε για εσωτερικές συνναλαγές, αφού τα λεφτά παιρνάνε πρώτα από το paypal, το οποίο είναι στο εξωτερικό.
kathytherion Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μα τι λέμε τόση ώρα; Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το paypal ούτε για εσωτερικές συνναλαγές, αφού τα λεφτά παιρνάνε πρώτα από το paypal, το οποίο είναι στο εξωτερικό. Δεν το ηξερα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Υπαρχει κανα νεο σχετικα με paypal/paysafe? Το thread δεν το διαβάσαμε καθόλου εε;
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Eχω περιπου 10 ευρω απο το ποκι και λεω να παραγγειλω κατι απεξω, ξερετε μαγαζια που παιρνουν paypal εγω βρηκα μονο την dominos
kathytherion Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Eχω περιπου 10 ευρω απο το ποκι και λεω να παραγγειλω κατι απεξω, ξερετε μαγαζια που παιρνουν paypal εγω βρηκα μονο την dominos Dominos pizza? Μην τα σκοτωσεις εκει, φερτα εδω να κανω κατι πραγγελιες απο εξω κ σε κερναω εγω σπεσιαλ με διπλο πεπερονι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα