Προς το περιεχόμενο

Capital controls στις ελληνικές τραπεζες

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω σκεφτομαι να πω στον πατερα μου που ειναι κατοικος εξωτερικου να μου στειλει λεφτα στο PayPal μου και να ψωνιζω ετσι. Αλλιως δεν γινεται...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Πηρα refund και μου λεει transfer to credit card ενω την εχω αφαιρεση.Πως γινεται?</p><p>Τελικα το εψαξα..Πρεπει να ακυρωσεις τελειως την καρτα για να μεινουν στο paypal</p>

Οτι και να κανεις και σε άλλο πλανήτη να πας την καρτα τα χρήματα θα πάνε σε αυτήν ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ.

Δεν υπάρχει κανένας μα κσνενας τρόπος να τα κρατήσεις στο balance

Οτι και να κανεις και σε άλλο πλανήτη να πας την καρτα τα χρήματα θα πάνε σε αυτήν ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ.

Δεν υπάρχει κανένας μα κσνενας τρόπος να τα κρατήσεις στο balance

Κάτσε ρε συ, άμα την ακυρώσει πού θα πάνε;

Θα μου πεις αξίζει όλο αυτό..

• Like 1

<p>

δεν δηλώνεις κάρτα ή τράπεζα οπότε ότι χρήματα σου στείλουν θα μείνουν στο ballance<br />

<br />

Μιλαω για refund..Τι χρηματα να μου στειλουν λες;;<br />

</p>

...και να πω, τι να πω? αφού δεν ακούτε

και να την ακυρώσεις πανε στην ακυρωμένει κάρτα, παίρνεις τλφ την τράπεζα και στα μεταφέρουν ή στην νέα κάρτα σου ή σε κάποιον λογαριασμό σου

Πριν μερικά χρόνια που "έκλεβα" τα μπόνους από τις στοιχηματικές έφτιαχνα λογαριασμους Paypal χωρις καμία ταυτοποίηση. Τραβούσα τα λεφτά από την στοιχηματική στο Paypal εκείνο, μετά τα έστελνα στο πραγματικό μου paypal και τα έκανα ανάληψη έτσι. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, λογικά θα μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο paypal, όπου δεν θα έχεις βάλει καμία κάρτα μέσα, ώστε να σου στείλουν χρήματα και να κάνεις αγορές.

<p>

Πριν μερικά χρόνια που "έκλεβα" τα μπόνους από τις στοιχηματικές έφτιαχνα λογαριασμους Paypal χωρις καμία ταυτοποίηση. Τραβούσα τα λεφτά από την στοιχηματική στο Paypal εκείνο, μετά τα έστελνα στο πραγματικό μου paypal και τα έκανα ανάληψη έτσι. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, λογικά θα μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο paypal, όπου δεν θα έχεις βάλει καμία κάρτα μέσα, ώστε να σου στείλουν χρήματα και να κάνεις αγορές.<br />

<br />

Εαν μου εστελναν χρηματα στο paypal δεν θα ηταν το προβλημα μου αυτο.Την λυση την ξερω.Το προβλημα μου ειναι τωρα με τα refund μηπως μπορουσα να τα κρατησω για μελλοντικες αγορες.</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...