Craven Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ερώτηση και sorry αν έχει ξαναειπωθεί και μου ξέφυγε... Είδα αυτό το χθεσινό άρθρο στο in http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500013582 στο οποίο γράφει σε ένα σημείο: "Επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών στο εξωτερικό για αγορές αγαθών ή υπηρεσιών βάσει του πιστωτικού ορίου που θέτει η Τράπεζα." Τι εννοεί ο ποιητής και τι σημαίνει για το paypal? Με όλα αυτά τα διαφορετικά άρθρα και τις συνεχείς ΠΝΟ έχω χάσει την μπάλα..
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ερώτηση και sorry αν έχει ξαναειπωθεί και μου ξέφυγε... Είδα αυτό το χθεσινό άρθρο στο in http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500013582 στο οποίο γράφει σε ένα σημείο: "Επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών στο εξωτερικό για αγορές αγαθών ή υπηρεσιών βάσει του πιστωτικού ορίου που θέτει η Τράπεζα." Τι εννοεί ο ποιητής και τι σημαίνει για το paypal? Με όλα αυτά τα διαφορετικά άρθρα και τις συνεχείς ΠΝΟ έχω χάσει την μπάλα.. πρεπει να εισαι στο εξωτερικο για να τη χρησιμοποιησεις
Craven Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μόλις είδα κάπου να αναφέρεται ότι μιλάνε για φυσική παρουσία στο εξωτερικό... άρα τζίφος Edit: Spect με πρόλαβες
Expertr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 <p>Να ρωτησω κατι.Εαν αφαιρεσω την καρτα απο το paypal μου και παρω refund απο κατι τα χρηματα θα μεινουν στο balance η θα τα αποθηκευσει καπου μεχρι να συνδεσω αλλη καρτα για να τα επιστρεψει?<br /> Γιατι προφανως τωρα που την αφαιρεσα εαν δεν ανοιξουν οι αγορες δεν μπορω να την επιβεβαιωσω παλι</p>
mentoras99 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τα λεφτα δεν μενουν στο balance, ακομη και καρτα να μην εχεις δηλωσει? (σε περιπτωση αλλαγης καρτας)
Expertr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Να ρωτησω κατι.Εαν αφαιρεσω την καρτα απο το paypal μου και παρω refund απο κατι τα χρηματα θα μεινουν στο balance η θα τα αποθηκευσει καπου μεχρι να συνδεσω αλλη καρτα για να τα επιστρεψει? Γιατι προφανως τωρα που την αφαιρεσα εαν δεν ανοιξουν οι αγορες δεν μπορω να την επιβεβαιωσω παλι<br /> <br /> Για δες αν γίνεται με mobile payment<br /> <br />Τι εννοεις;</p>
polinerios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 καλησπερα αν εχουμε καποιον φιλο εξωτερικο και του δωσουμε τα στοιχεια της καρτας μπορουμε να αγορασουμε με paypal? και ακομη στις αγορες μεσω western union πως γινεται η συναλαγη.... και αν γινεται...... γιατι υπαρχουν σαιτ που δινουν εχτρα εκπτωση
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 καλησπερα αν εχουμε καποιον φιλο εξωτερικο και του δωσουμε τα στοιχεια της καρτας μπορουμε να αγορασουμε με paypal? και ακομη στις αγορες μεσω western union πως γινεται η συναλαγη.... και αν γινεται...... γιατι υπαρχουν σαιτ που δινουν εχτρα εκπτωση όχι, ο μόνος τρόπος είναι να σου βάλει λεφτά στο paypal.
scullyist Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 καλησπερα αν εχουμε καποιον φιλο εξωτερικο και του δωσουμε τα στοιχεια της καρτας μπορουμε να αγορασουμε με paypal? και ακομη στις αγορες μεσω western union πως γινεται η συναλαγη.... και αν γινεται...... γιατι υπαρχουν σαιτ που δινουν εχτρα εκπτωση Μακριά από WU, παρά μόνο αν θέλεις να στείλεις χρήματα σε δικό σου έμπιστο άνθρωπο. Είναι μεν έγκυρη υπηρεσία ως προς την διεκπεραίωση, ΑΛΛΑ αν συμβεί κάτι, δεν έχεις καμία προστασία για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω όπως γίνεται με το paypal (το ότι είναι και η Νο1 επιλογή όλων των scammers εκεί έξω, δεν είναι τυχαίο).
polinerios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 όχι, ο μόνος τρόπος είναι να σου βάλει λεφτά στο paypal. ευχαριστω Μακριά από WU, παρά μόνο αν θέλεις να στείλεις χρήματα σε δικό σου έμπιστο άνθρωπο. Είναι μεν έγκυρη υπηρεσία ως προς την διεκπεραίωση, ΑΛΛΑ αν συμβεί κάτι, δεν έχεις καμία προστασία για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω όπως γίνεται με το paypal (το ότι είναι και η Νο1 επιλογή όλων των scammers εκεί έξω, δεν είναι τυχαίο). ευχαριστω
Basilisc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα όριο πχ. 50-60 ευρώ τη μέρα ή την εβδομάδα για συναλλαγές με το εξωτερικό;
skiabox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα όριο πχ. 50-60 ευρώ τη μέρα ή την εβδομάδα για συναλλαγές με το εξωτερικό; Νομίζω θα το κάνουν από εβδομάδα φίλε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα όριο πχ. 50-60 ευρώ τη μέρα ή την εβδομάδα για συναλλαγές με το εξωτερικό; οχι απλα θελουν να κρατησουν τα λεφτα εντος ελλαδας 1
Expertr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 <p>Πηρα refund και μου λεει transfer to credit card ενω την εχω αφαιρεση.Πως γινεται?</p> <p>Τελικα το εψαξα..Πρεπει να ακυρωσεις τελειως την καρτα για να μεινουν στο paypal</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα