Προς το περιεχόμενο

Capital controls στις ελληνικές τραπεζες

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτα ειναι τα ωραια. Εδω υπαρχουν αρκετα καταστηματα που παρολο της τραπεζικης αργιας δεν δεχονται καρτες και ας υπαρχουν κυρωσεις....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Αυτα ειναι τα ωραια. Εδω υπαρχουν αρκετα καταστηματα που παρολο της τραπεζικης αργιας δεν δεχονται καρτες και ας υπαρχουν κυρωσεις....

και θα το πω και εδω αν αρνηθει τηλεφωνακι καταγγελια επιτοπου και τελειωσες

• Like 2

• Super Moderators

και θα το πω και εδω αν αρνηθει τηλεφωνακι καταγγελια επιτοπου και τελειωσες

Οι κυρώσεις επιβάλλονται μόνο εφόσον το κατάστημα διέθετε κάρτες και έπαψε να τις δέχεται.

Λ.χ., κατάστημα στη γειτονιά μου δε δεχόταν ποτέ κάρτες. Δεν μπορείς να του κάνεις τίποτε, δεν είναι υποχρεωτικό να έχει συμβληθεί με εταιρία πιστωτικών ή τράπεζα κτλ.

• Like 2

• Moderators

Οι κυρώσεις επιβάλλονται μόνο εφόσον το κατάστημα διέθετε κάρτες και έπαψε να τις δέχεται.

Λ.χ., κατάστημα στη γειτονιά μου δε δεχόταν ποτέ κάρτες. Δεν μπορείς να του κάνεις τίποτε, δεν είναι υποχρεωτικό να έχει συμβληθεί με εταιρία πιστωτικών ή τράπεζα κτλ.

προφανως μιλαμε εφοσον το καταστημα διαθετει pos και αρνεται την πληρωμη! Και να ηθελε να βαλει οι τραπεζες ειναι κλειστες οποτε δε θα μπορουσε ετσι και αλλιως :P

<p>Μετα την συμφωνια θα ελευθερωθουν αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ με οριο..Πχ 60€ η 100 δεν ξερω</p>

Αυτο εστω ας γινει!εδω πηγα να παρω αντικειμενο με 8 ευρω και δεν!σημειωτεον, το ιδιο προιον ελλαδα το βρισκω 25 ευρω...δυστυχως τα χρηματα δεν ειναι σε balance, ειναι στην prepaid, και λογω δραχμης μ εχει πιασει μια ανησυχια να τα ξοδεψω πριν γινουν κ αυτα δραχμη και υποτιμηθουν...αν τα κανω bitcoin θα μπορω να τα περασω στο paypal μου και να κανω αγορες απο εξωτερικο?

• Moderators

Τι εννοείτε τέλος; Ο λογαριασμός μου φαίνεται να λειτουργεί κανονικά... :whistle:

σα λογαριασμος paypal ναι αλλα για δοκιμασε να αγορασεις με ελληνικη καρτα μεσω paypal :P

Ποτε θα ξαναψωνισουμε σαν ανθρωποι? Θα μου πειτε εδω ο κοσμος καιγεται αλλα ρε παιδια στα περισσοτερα προιοντα που κοιταζω, οτι παιρνω απο Ελλαδα ειναι 3φορες πανω! Χωρια που πολλα βιβλια τα βρισκω απ εξω μονο.

Εσεις ποτε πιστευετε θα ξανανοιξει με το καλο το paypal στην Ελλαδα?

Πολυς κοσμος εξυπηρετουνταν με το paypal και αγορες απο εξωτερικο, και μιλαω για βασικα ειδη και οχι γκατζετακια.

Πχ καποιοι αγοραζαν φτηνα-μαζικα τις πανες των παιδιων τους.

Ειναι κι αυτος ενας τροπος να κανεις οικονομια, οταν δεν μπορεις να αυξησεις τα εσοδα σου, μειωνεις τουλαχιστον τα εξοδα, σε αυτες τις δυσκολες εποχες.

<p>Μετα την συμφωνια θα ελευθερωθουν αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ με οριο..Πχ 60€ η 100 δεν ξερω</p>

Αν υπογραφτει, θα ανοιξει η δυνατοτητα αγορων προς το εξωτερικο, εστω και με οριο?

Πρέπει να υπογραφεί το 3o "you know what" πρώτα

Αν υπογραφτει, θα ανοιξει η δυνατοτητα αγορων προς το εξωτερικο, εστω και με οριο?

Αλλα και να μην υπογραφτει, εστω και με δραχμες, πρεπει να δοθει η δυνατοτητα, οπως εχουν τη δυνατοτητα και πληθος αλλων κρατων που εχουν εθνικο νομισμα.

• Like 1

Εχω ανοιξει σχετικο θεμα εδω (ο topic starter θα μπορουσε να μην εχει ανοιξει το θεμα αυτο-ως μεταγενεστερο-γιατι τα ιδια λεμε, και στο προγενεστερο δικο μου θεμα):

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/

• Moderators

First world problems, το θέμα; :mellow:

καλα οτι ειναι προβλημα ειναι. εγω πχ πρεπει να κανω κατι πλ ηρωμες για το πανεπιστημιο και δεν μπορω

δε θέλω να "τη πω" στον TS αλλά θα γράψω αυτό που σκέφτηκα μόλις διάβασα το post του:

- Εδώ ο κόσμος καίγεται και ......

ontopic:

Η απάντηση είναι προφανώς : ... μπορεί κανείς πραγματικά να απαντήσει σε αυτό?

καλα οτι ειναι προβλημα ειναι. εγω πχ πρεπει να κανω κατι πλ ηρωμες για το πανεπιστημιο και δεν μπορω

Ομοίως ....

πήρα την αντίστοιχη υπηρεσία της τράπεζας μου και τώρα ειμαι σε απ' ευθείας σύνδεση με ... Κάιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...