Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ζω μόνιμα Αγγλία, 12 χρόνια τώρα θα κανουμε καρτελ για να μην ριξει ο ενας τον αλλο
Apoll Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Φυσικά. Αλλά δεν σε ξέρω, οπότε δεν σε εμπιστεύομαι με το ρευστό :Ρ
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Βλέπω όλες τις παρουσιάσεις και παρατηρώ μια μούγκα για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές εξωτερικού (eBay etc) 1
pournaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Φυσικά. Αλλά δεν σε ξέρω, οπότε δεν σε εμπιστεύομαι με το ρευστό :Ρ Αυτο δεν ειναι προβλημα. Κανεις το καρτελ, κανονιζεις συναντηση, και σκοτωνεις τον αλλον για να μεινεις μονος σου. Problem solved 1
michael92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Βλέπω όλες τις παρουσιάσεις και παρατηρώ μια μούγκα για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές εξωτερικού (eBay etc) Ναι, λένε αγορές στο εξωτερικό μπορείς να κάνεις, αλλά δεν αναφέρονται αν είναι μόνο για retail ή και για ηλεκτρονικά καταστήματα.
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Βλέπω όλες τις παρουσιάσεις και παρατηρώ μια μούγκα για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές εξωτερικού (eBay etc) Ακριβως. ΜΟΥΓΚΑ. 1
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απο gearbest που δοκίμασα κατευθείαν απο πειραιώς (όχι paypal) τρώω άκυρα. Δοκίμασε κανείς άλλος/είχε καμια τύχη;REQUEST χχχχχχχ VALUE -1 OF FIELD ORDER.COUNTRYCODE IS NOT A VALID COUNTRYCODE
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απο gearbest που δοκίμασα κατευθείαν απο πειραιώς (όχι paypal) τρώω άκυρα. Δοκίμασε κανείς άλλος/είχε καμια τύχη; REQUEST χχχχχχχ VALUE -1 OF FIELD ORDER.COUNTRYCODE IS NOT A VALID COUNTRYCODE δοκιμασα ξενοδοχειο και τιποτα
mech35 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 να ρωτήσω , επειδή επείγει τελικά γίνεται κάποιος που μένει στο εξωτερικό να στείλει λεφτά στο δικό μου paypal ?? γιατί στις αρχές κάπου είχα διαβάσει ότι ούτε αυτό δεν γίνεται.
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απο gearbest που δοκίμασα κατευθείαν απο πειραιώς (όχι paypal) τρώω άκυρα. Δοκίμασε κανείς άλλος/είχε καμια τύχη; REQUEST χχχχχχχ VALUE -1 OF FIELD ORDER.COUNTRYCODE IS NOT A VALID COUNTRYCODE Ωραία πράγματα... 1
caveneo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγώ τώρα δοκίμασα για ένα seedhost που έχω απευθείας με κάρτα, έφαγα άκυρο. Και κάτι από το amazon που ήθελα άκυρο με την κάρτα. Και από ebay.co.uk πάλι άκυρο μέσω paypal. Ξέρει κανείς πότε θα μπορέσουμε να κάνουμε αγορές τέτοιου είδους;
michael92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγώ τώρα δοκίμασα για ένα seedhost που έχω απευθείας με κάρτα, έφαγα άκυρο. Και κάτι από το amazon που ήθελα άκυρο με την κάρτα. Και από ebay.co.uk πάλι άκυρο μέσω paypal. Ξέρει κανείς πότε θα μπορέσουμε να κάνουμε αγορές τέτοιου είδους; Έστω ας βάλλουν όριο 100 ευρώ το μήνα αλλά πρέπει να ανοίξουν οι αγορές από το εξωτερικό ειδικά για αυτούς που πρέπει να πληρώσουν hosters κλπ. 1
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Έστω ας βάλλουν όριο 100 ευρώ το μήνα αλλά πρέπει να ανοίξουν οι αγορές από το εξωτερικό ειδικά για αυτούς που πρέπει να πληρώσουν hosters κλπ. Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει 'κρεμαστει' στη δουλεια του, δεν μπορει να δουλεψει, του λειπουν υλικα, εξαρτηματα κλπ
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει 'κρεμαστει' στη δουλεια του, δεν μπορει να δουλεψει, του λειπουν υλικα, εξαρτηματα κλπ αυτοι ειναι αλλη κατηγορια και θα εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση απο τους πολιτες. Αυτοι θα εχουν πιο γρηγορα λυση απο οτι εμεις 1
katergaris79 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τα ίδια και εδώ. Δοκίμασα να πληρώσω για το Google Apps απευθείας από Visa της Alpha και δε γίνεται δεκτή η πληρωμή.... Ό,τι να ναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα