NT1G Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Για να μην βγαίνουν λεφτά εκτός Ελλάδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πάντως σε κανένα άρθρο ποτέ δεν έχω δει να αναφέρεται πότε θα ξεκινήσει ξανά η ικανότητα των καρτών να αγοράζουν εκτός Ελλάδος. Δεν ξέρω αν είναι κακός οιονός αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πάντως σε κανένα άρθρο ποτέ δεν έχω δει να αναφέρεται πότε θα ξεκινήσει ξανά η ικανότητα των καρτών να αγοράζουν εκτός Ελλάδος. Δεν ξέρω αν είναι κακός οιονός αυτός. Λόγος μετανάστευσης αν εγκλωβιστείς για αγορές μόνο από ντόπιους έμπορες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εμαθα απο διευθυντη τραπεζας οτι θα μπορεις να χρησιμποιησεις καρτα για ξενοδοχεια κτλ αλλα δεν μπορεις να κανεις μεταφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. μπορώ κανονικά να χρησιμοποίησω την Debit να βγάλω χρηματα απότράπεζα στο εξωτερικό αλλα να μην σε αφηνει να μπορεις να χρησιμοποίησεις έστω αυτά τα 60€ για ιντερνετικη αγωρά. ειναι χαζό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 ντιλιτ 1234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. μπορώ κανονικά να χρησιμοποίησω την Debit να βγάλω χρηματα απότράπεζα στο εξωτερικό αλλα να μην σε αφηνει να μπορεις να χρησιμοποίησεις έστω αυτά τα 60€ για ιντερνετικη αγωρά. ειναι χαζό. για να μενουν λεφτα στην ελλαδα. Γιατι αυτοι που ειναι στο εξωτερικο -εκτος του οτι τα εχουν αναγκη- ειναι λιγοι συγκριτικα με ολους τους ελληνες που θα κανουν αγορες απο ιντερνετ. Δηλαδη σκεψου οτι τα 100 ατομα που ειναι εξω αν βγαλουν απο 60€ ο καθενας ειναι 6000 ενω αν ανοιξεις τις αγορες τα 100 θα γινουν 1000 και τα 6000 θα γινουν 60000€! (τυχαια νουμερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Τον θεωρω σχετικα 'χαζο' περιορισμο.Αν θελω εγω ενα προιον που ειναι εισαγομενο,ειτε το αγορασω σε φυσικο καταστημα στην αγορα,ειτε το αγορασω μονος μου online απο το εξωτερικο,και στη μια και στην αλλη περιπτωση, συναλλαγμα προς εξωτερικο δεν φευγει;Ποια η διαφορα;Εκτος αν πεις οτι τα κοβω ολα για ολους.Αλλα να κοβεις τη δυνατοτητα στον εναν και να την αφηνεις στην αλλη,δεν αλλαζει κατι στην ουσια, αν ειναι εισαγομενο για ολους, με οτι αυτο συνεπαγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Για το PayPal και λοιπές διαδικτυακές συναλλαγές τα πραγματα ειναι ακομα ρευστά, σωςτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Τον θεωρω σχετικα 'χαζο' περιορισμο. Αν θελω εγω ενα προιον που ειναι εισαγομενο, ειτε το αγορασω σε φυσικο καταστημα στην αγορα, ειτε το αγορασω μονος μου online απο το εξωτερικο, και στη μια και στην αλλη περιπτωση, συναλλαγμα προς εξωτερικο δεν φευγει; Ποια η διαφορα; Εκτος αν πεις οτι τα κοβω ολα για ολους. Αλλα να κοβεις τη δυνατοτητα στον εναν και να την αφηνεις στην αλλη, δεν αλλαζει κατι στην ουσια, αν ειναι εισαγομενο για ολους, με οτι αυτο συνεπαγεται. οχι ακριβως. οταν το παρεις εσυ απο εξω το κρατος δεν εισπραττει ΦΠΑ οπως οταν το αγορασεις απο καταστημα εντος ελλαδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 οχι ακριβως. οταν το παρεις εσυ απο εξω το κρατος δεν εισπραττει ΦΠΑ οπως οταν το αγορασεις απο καταστημα εντος ελλαδας Τουλάχιστον για ηλεκτρονικές αγορές απο Ευρωπη το ΦΠΑ αποδίδετε δυστηχώς στην Ελλάδα. Και παραπάνω πληρώνουμε, και πεταμένα τα λεφτά πάνε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πώς αποδίδεται στη Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Λόγος μετανάστευσης αν εγκλωβιστείς για αγορές μόνο από ντόπιους έμπορες... Tι ακριβώς εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Τουλάχιστον για ηλεκτρονικές αγορές απο Ευρωπη το ΦΠΑ αποδίδετε δυστηχώς στην Ελλάδα. Και παραπάνω πληρώνουμε, και πεταμένα τα λεφτά πάνε.... Αγορες που αφορανε καταστηματα που ακουλουθουν τη συγκεκριμενη οδηγια τα οποια ειναι συνηθως μονο τα μεγαλα τυπου amazon κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Tι ακριβώς εννοείς; Ότι δεν υπάρχει η ποικιλία που θέλω και φυσικά οι τιμές στα ύψη. Γιατί να μην πάρω π.χ. το ίδιο πουκάμισο από eu store στη μισή τιμή από αυτή που θα έχει ο Έλλην έμπορας; Και ο VAT κανονικά 23% που πάει στο κράτος (πολύ που χέστηκα just saying). Αντιλαμβάνομαι τους λόγους απλά αυτή τη διαφορά την θέλω στην τσέπη ΜΟΥ και όχι σε κάποια άλλη τσέπη. Την δουλειά μου την κάνω και μια χαρά. Ούτε βενζίνη, ούτε ταλαιπωρία ούτε τίποτα και σε λιγότερο από 24 ώρες στην πόρτα μου. Τα προτερήματα των αγορών από EU είναι τεράστια και ελπίζω να επανέλθουμε γρήγορα στην κατάσταση που βρισκόμασταν πριν τις παπαριές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα