Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη ειδα κατι για κυρωσεις να σας ενημερωσω οτι τα everest δεν δεχονται καρτες.

πας παραγγελνεις παιρνεις στο χερι δαγκωνεις και δινεις καρτα! αν σου πει κατι πες του δεν εχω λεφτα και δωστου το σαντουιτς πισω :P

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ofc! ούτε γνήσια υπογραφής κάνουν πια

γιατι εχουν παει οι μπατσοι στα ATM και δεν ειναι εκει για επιβεβαιωση ? :P

Δημοσ.

Επανερχομαι στο αρχικο θεμα!

εχει δοκιμασει κανεις σας παραγγελια απο καταστηματα εξωτερικου μεσω πιστωτικης/χρεωστικης καρτας, διχως paypal?

Κατευθειαν με καρτα ?

Χθες μου ειπε μια κυρια πως εκανε κανονικα παραγγελια προιοντων απο Καναδα...

• Moderators
Δημοσ.

Επανερχομαι στο αρχικο θεμα!

εχει δοκιμασει κανεις σας παραγγελια απο καταστηματα εξωτερικου μεσω πιστωτικης/χρεωστικης καρτας, διχως paypal?

Κατευθειαν με καρτα ?

Χθες μου ειπε μια κυρια πως εκανε κανονικα παραγγελια προιοντων απο Καναδα...

ειτε δεν εκανε ειτε δεν ηταν απο ελληνικη τραπεζα η καρτα πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

ειτε δεν εκανε ειτε δεν ηταν απο ελληνικη τραπεζα η καρτα πιστευω

Καλα, να μου ειπε οτι εκανε και να μην εκανε χλωμο, αλλα η αληθεια ειναι πως πριν λιγο πηγα να παραγγειλω κατι απο aliexpress και δυστυχως δεν εγινε δεκτη η προπληρωμενη μου.

Δημοσ.

Οι paysafe δουλεύουν για αγορές εξωτερικου;

Βεβαίως... άμα βρεις δλδ γτ σταματήσανε την έκδοσή τους.

Εκτός και αν έχω χάσει κάτι και τις ξεκίνησαν παλι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι paysafe δουλεύουν για αγορές εξωτερικου;

Δεν μπορούν ακόμα να εκδοθούν νέα pins...

Μόνο αν είχες από πριν...

Δημοσ.

Το θέμα είναι και να μπορούσαμε να παραγγείλουμε θα έρθουν τα πράγματα ποτέ; Γιατί περιμένομε κάτι φορτιστές από ali express και ενώ έφτασαν στο τελωνείο 3 μέρες πριν κλείσουν οι τράπεζες, ακόμα εκεί είναι… έχει παραλάβει κανείς από το εξωτερικό αφού μπήκαν τα capital controls?

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει θέμα με το τελωνείο, δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, εκτός της καθυστέρησης του ταχυδρομείου.

Αν έκατσαν τελωνείο για κάποιο λόγο και πρέπει να πληρώσεις δασμούς, έμπλεξες.

Δημοσ.

Τι να πω. 4 ηλιακούς φορτιστές παραγγείλαμε κόστος 60 ε σύνολο. Κάτι ακούγεται ότι έχουν κλίσει τα τελωνεία γιαυτο ρώτησα αν έχει παραλάβει κανένας αφού κλείσανε οι τράπεζες… θα δούμε . Αν έπρεπε να πληρώσουμε δασμούς δε θα έστελναν μια ιδιοποίηση ; 

ένα μήνα να φτάσουν από κίνα οκ αλλά τόσο καιρό  κολλημένα στο τελωνείο κάτι παίζει 

Δημοσ.

<p>Εχω παραλαβει εγω αφου μπηκαν τα capital control.Παντως το θεμα με τις αγορες απο το εξωτερικο θα λυθει οταν ανοιξουν και οι τραπεζες..Δεν χρειαζεται να το κοιταμε τσαμπα καθε μερα ενω δεν αλλαζει κατι</p>

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί και από άλλους ότι το paypal δεν είναι μόνο για να αγοράζουμε μπουρδίτσες των 70 cent από κίνα.

Έχει και ουσιώδη χρήση για αρκετό κόσμο, οπότε δεν είναι τελείως της πλάκας το ότι τώρα δε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Κατά τα άλλα αυτά περί καταγγελίων σε καταστήματα που δε δέχονται κάρτα κλπ έχω να πω το εξής

Παρατηρώ και σε άλλο τόπικ ότι άτομα που έχουν μιλήσει πολλές φορές για αλληλεγγύη μεταξύ μας τώρα και στις δύσκολες στιγμές που ενδεχομένως να έρθουν, είναι οι πρώτοι που μιλάνε για καταγγελίες και μηνύσεις σε ανθρώπους που αυτή τη στιγμή επιλέγουν να μην δέχονται κάρτες. 

Αυτή είναι η αλληλεγγύη που ονειρεύεστε ;  Μπορείτε να καταλάβετε ότι η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη για τους μικρούς και μεσαίους μαγαζάτορες. Το ότι και αυτοί έχουν προμηθευτές που ενδεχομένως τους ζητάνε τα λεφτά cash και όλα μπροστά το έχετε σκεφτεί ; Επίσης το γεγονός ότι στα λεφτά που τους δίνετε μέσω κάρτας δεν έχουν πρόσβαση και ούτε ξέρουμε αν και πότε θα έχουν πρόσβαση και σε τι νόμισμα και με τι υποτίμηση θα έχουν πρόσβαση και με ποιο ενδεχόμενο κούρεμα το σκέφτεστε ; Ή η αλληλεγγύη υπάρχει μόνο όταν αφορά τον εαυτό μου ;

Αν ένα κατάστημα δεν δέχεται κάρτες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να επιλέξετε κάποιο άλλο κατάστημα που παίρνει το ρίσκο και τις δέχεται και όχι να τρέχετε για μηνύσεις και καταγγελίες επειδή ο άλλος δε δέχεται να πληρωθεί με χρήματα που ενδεχομένως να μην τα δει ποτέ. Δείξτε και εσείς λίγη αλληλεγγύη. ( Δεν μιλάμε προφανώς για τα Καρφούρ και το Πλαίσιο αλλά για το μικρό σκρουτζομάγαζο ενδεχομένως που δεν έχει την ίδια ρευστότητα και ισχύ όπως οι μεγάλοι)

Δεν είμαι καν μαγαζάτορας αλλά μπορώ να καταλάβω τις δυσκολίες και τους φόβους αυτών των ανθρώπων να πληρωθούν με αέρα ουσιαστικά (γιατί η χώρα και το τραπεζικό σύστημα είναι στον αέρα)

Συναλλαγές εντός Ελλάδας με paypal γίνονται ; Πχ εγώ έβαζα κάρτα στο κινητό μου μέσω του σάιτ της Βόνταφον με paypal. Ενδεχομένως αφού μιλάμε για συναλλαγή εντός συνόρων να γίνεται , δε ξέρω όμως.

Like κυρίως για το spoiler, αφορμή για καταγγελία με το παραμικρό ψάχνουμε...επίσης να συμπληρώσω ότι κάποιες επιχειρήσεις ζητάνε μετρητά για να έχουν να πληρώσουν και το προσωπικό τους. Πχ η επιχείρηση που δουλεύω τώρα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...