panian3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας φιλοι! Χρειαζομαι την βοηθεια πιο πεπειραμενων διοτι δεν μπορω να βρω λυση αλλα ουτε να εντοπισω το προβλημα. Μετα τις διακοπες οταν ανοιξα παλι το PC απο το πολυμπριζο (το χα κλειστο για τυχον αλλαγες στην ταση) αρχισαν τα USB να αργοπεθαινουν! Τωρα εχω 7 απο πισω και 2 μπροστα και το μονο που δουλευει ειναι το ασυρματο transmittter για το ποντικι και το πληκτρολογιο της logitech. Και οι 2 εξωτερικοι σκληροι δισκοι που ειχα απο πισω αλλα και το φλασακι απο μπροστα μονιμως παιρνω το ιδιο προβλημα οτι δεν εχει εγκαταστησει επιτυχως τους drivers με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση αλλα και στο Devices να τα εχω με θαυμαστικο και σαν Αγνωστες Συσκευες. Τι εχω ψαξει και δοκιμασει αλλα δεν εχει λειτουργησει τιποτα: - Σβησιμο απο Devices των USB drivers (uninstall & disable), restart το μηχανημα και παλι τιποτα - Update ολους τους USB drivers της motherboard αλλα και παλι τιποτα - Σβησιμο του PC και βγαλσιμο απο την μπριζα για καποιο χρονο και παλι εκκινηση αλλα παλι τιποτα - Αλλα διαφορα στο Devices αλλα και παλι τιποτα Φυσικα και εχω δοκιμασει ολα τα external drives σε αλλα PC και φυσικα δουλευουν κανονικοτατα... Βλεπω οτι παιρνουν ρευμα αλλα με την καμια δεν δουλευουν. Καπου διαβασα οτι ισως παιζει και ΙΟΣ. Μαλλον με βλεπω για φορματ και δοκιμη τα Windows 10. Εχετε καμια ιδεα φιλοι μου? Ευχαριστω, Πανος
spyros007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 usb deview κατεβασε το και κανε απεγατασταση τα παντα ολα
panian3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 usb deview κατεβασε το και κανε απεγατασταση τα παντα ολα Πολυ χρησιμο προγραμμα. Τα εκανα τα παντα ολα (μεχρι και το mouse), εκανα restart, περασε τους drivers των usb αλλα το φλασακι ή τους εξωτερικους σκληρους παλι δεν μπορει να να τους βαλει... Unknown devices τους εχει στο device manager και το περιεργο ειναι οτι ετρεξα ubuntu απα CD και παλι προβλημα ειχε το φλασακι ενω καπακι στο laptop που εχω παιζει κανονικοτατα!!!! WTF???????
La_MoRt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως κάποια ρύθμιση από Bios στο controller? μπήκες να δεις τι παίζει;
panian3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως κάποια ρύθμιση από Bios στο controller? μπήκες να δεις τι παίζει; Υποτιθεται οτι δεν μπηκα ν αλλαξω τιποτα προκειμενου να χαλασει... Μπηκα ομως και ειδα οτι οι ρυθμισεις ειναι ΟΚ και οτι λειτουργουν κανονικα! Δεν δουλευει κανενα εκτος απο αυτο του Mouse αλλα και εκει να βαλω κατι αλλο δεν δουλευει.... Προφανως ειναι ρευμα που θελουν περισσοτερο οι εξωτερικοι δισκοι αλλα απ οτι φαινεται και τα ρευματα καλα ειναι. Τι αλλο να πω???
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Είπες όμως ότι είχες κλειστό από το πολύμπριζο. Όταν το άνοιξες μήπως σου ζήτησε τα πατήσεις f1 για defaut settings; Η ημερομηνία και η ώρα του συστήματος είναι σωστά; Αν μπορείς, δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικό μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και δεν στέλνει αρκετό ρεύμα..
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ετρεξα ubuntu απα CD και παλι προβλημα ειχε το φλασακι ενω καπακι στο laptop που εχω παιζει κανονικοτατα!!!! WTF??????? εγώ μένω στο συγκεκριμένο. Αποκλείεται να ειναι θέμα drivers η ιου εφόσον με Linux σου κάνει το ίδιο. Εαν δεν είναι πρόβλημα τροφοδοτικού,μάλλον το chipset της μητρικής σε αποχαιρετά.
panian3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 εγώ μένω στο συγκεκριμένο. Αποκλείεται να ειναι θέμα drivers η ιου εφόσον με Linux σου κάνει το ίδιο. Εαν δεν είναι πρόβλημα τροφοδοτικού,μάλλον το chipset της μητρικής σε αποχαιρετά. Και γω σε κατι τετοιο καταληγω μιας και αρχισε πρωτα το ένα usb και μετα το άλλο με διαφορα 2-3 ημερων. Για του λογου το αληθες εβαλα και windows 10 και εχω παλι το ιδιο πρόβλημα. Παρολα αυτά το usb για την ληψη του ασυρματου ποντικιου και πληκτρολογιου δουλευει μια χαρα σε οποιο port Και να το βαλω από τα χαλασμένα και καλα πραγμα που με παραξενευει. Το τροφοδοτικο φιλε Χρηστο να είναι μερικως χαλασμενο εννοεις? Να βγαζει την 12v και όχι την 5v παροχη? Κατι τετοιο? Υπαρχει καποιος τροπος ή πρόγραμμα για να μετρησω τα ρευματα που βγαινουν από τις θυρες usb γιατι μαλλον ο πομπος του mouse/keyboard ζηταει πολλυ λιγοτερο από τα φλασακια ή τους εξωτερικούς σκληρους δισκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα